Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Αίσχος!!! Απαράδεκτος!!! Πως εκφράζεσε έτσι!!! " Ας μην ασχοληθούμε με μαλ..ες" Καλύτερα πες: "Ας μην ανοίγουμε άδικα topic, για τις μαλ....ες του κάθε μαλα....σμενου καναλιού" Με συγχωρείς... Ώρες ώρες δεν μπορώ να με συγκρατήσω... 8)
-nick- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 μλκιες καποια απο τα ξενα survivor παντως κατι λεγανε
Bougas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 τι λαλακας ειναι αυτος που κυκλοφορει γυμνος ρε? για τα πανηγηρια το παλικαρι.
georgios25 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξερω αν το παρακολουθειτε ακομα.... Εχουν γινει φοβερες εξελιξεις στο παιχνιδι. Ελληνες καρφωνουν Ελληνες στους Τουρκους για να γινουν συμπαθεις, η Ναντια συναπτει σεξουαλικες σχεσεις με το Σελιμ, οι Τουρκοι λενε ζητω θα μεγαλωσει η Οθωμανικη Αυτοκρατορια, οι Ελληνες την κατηγορουν οτι το κανει απο συμφερον... Πολυ γελιο λεμε! Η καλυτερη φαση βεβαια ειναι οτι πολλοι απο τους παιχτες μπαινουν στο forums.antenna.gr (ελπιζω να επιτρεπεται το λινκ) και τρωνε χοντρο κραξιμο για αυτα που εκαναν!
tsakonas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2006 και που να δεις τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια...για τι Nάντια τα παραλές ακόμα δεν έδειξε τίποτα....ίσως τον φάει στα επόμενα επεισόδια είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το πάρει τούρκος πάντως....είχα ακούσει κάτι φήμες όταν άρχισε το παιχνίδι αλλα τώρα που είδα τα επεισόδια συμφωνώ και εγώ με τις φήμες....στην τελική όμως who cares...και έλληνας να το πάρει στα @@ μας...τίποτα δε θα αλλάξει
Greg7vas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Εμενα μου εχουν "ψυθιρισει" οτι θα μεινουν στο τελος 2 Τουρκοι και 2 Ελληνες. Απο εκει και περα δεν ξερω..
Tenshi Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δέν ξέρω αν είναι ισχύει,πριν κανα μήνα άκουσα απο γνωστό (ξέρετε πως πάει...ακουσα απο τον φίλο, του φίλου, του ξαδέρφου, που έχει ένα μπαντζανάκη) οτι πήραμε τον πούλο (σαν Ελληνική ομάδα) με συνοπτικές διαδικασίες μετα την ένωση των 2 ομάδων.Πιθανότατα να είναι και ραδιοαρβύλα, αλλά αν λάβει κανείς υπ'οψην οτι τα γυρίσματα του Σουρβαιβορ τελείωσαν πριν μερικούς μήνες όλα είναι πιθανά.Μπορεί κάποια ξανθιά να μήν άντεξε και να μίλησε
NOMIKOS Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Πάντος ,χώρια τα ψέματα,φίλος πιτσαδόρος που συζητάγαμε προχθές μου έλεγε σε όσες παραδώσεις έκανε το βράδυ όταν το έπεζε, τους βρήκε όλους καθηλωμένους να το παρακολουθούν.
sniper_206 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Έχει την πλάκα του το παιχνίδι και οι μονομαχίες έχουν αγωνία. Αφού το βλέπω κι εγώ που ποτέ δεν παρακολουθούσα ριάλιτυ παιχνίδια... Πάντως το χάρηκα που έφυγε ο Γιάννης ο ρουφιάνος των Τούρκων! Ότι λέγανε οι Έλληνες πήγαινε και το ξερνούσε στους Τούρκους οι οποίοι στην ψηφοφορία του τη φέρανε
tsakonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2006 σοβαρά μιλάς? μα αφού το τελευταίο επεισόδιο ήταν η συνένωση των δυο ομάδων....ποτε το έδειξε αυτό το επεισόδιο? αύριο δεν είναι κανονικά? ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει ο παντελής! αφού κανεις δεν τον πάει....καλά και ο γιάννης μέγας ρουφιάνος..έλεος δηλαδή gia ton p...o
green_beret Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Το εδειξε την παρασκευη εκτακτως. Παντως δεν φαινεται να εχουν κριθει τα παντα απο τοσο νωρις. Και μονο ο κανονισμος οτι οποιος κερδιζει ασυλια ουσιαστικα κερδιζει και ολη του η ομαδα ασυλια ειναι πολυ σημαντικο. Επισης η παραγωγη θα παιξει και αυτη το παιχνιδι της με τον δικο της τροπο για να μην χαθει το ενδιαφερον απο τοσο νωρις σε μια απο τις 2 χωρες.
NOMIKOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Πάντως το χάρηκα που έφυγε ο Γιάννης ο ρουφιάνος των Τούρκων! Ότι λέγανε οι Έλληνες πήγαινε και το ξερνούσε στους Τούρκους οι οποίοι στην ψηφοφορία του τη φέρανε Συμφωνώ η τακτική για να σώσει την θέση του γύρισε μπούμερανγκ. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση άσχετα από γενικά ότι κάνει,είναι η ψυχραιμία στις απαντήσεις που δίνει ο Παντελής΄.
sniper_206 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Εγώ τον Παντελή τον πάω πολύ. Όχι επειδή είναι ρατσιστής αλλά γενικά έχει ένα τρόπο στις απαντήσεις του και ένα λέγειν που ουσιαστικά είναι και αυτό που τον έσωσε στην τελευταία ψηφοφορία. Ελπίζω να φύγουν τώρα και κανά δυό Τούρκοι να ισορροπήσει κάπως η κατάσταση γιατί έχουν παρασκουρύνει τα πράγματα...
NOMIKOS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2006 Είναι γεγονός πραγματικά,ότι όποιος άλλος και αν ήταν στην θέση του στο συμβούλιο με τόσο αρνητικό κλίμα που ήχαν δημιουργήσει οι κλίκες,δεν θα είχε καμία ελπίδα θα τον είχαν διώξει με τις πέτρες. Κατάφερε με την ψυχραιμία του και τον λόγο του ,να το αναστρέψει και ενώ τα χώνει χοντρά κατά διαστήματα στους Τούρκους κέρδισε την εμπιστοσύνη τους με την ντόμπρα στάση που κράτησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.