Προς το περιεχόμενο

Pro Evolution Soccer 6 [Official Topic], Release Date: 25oct 2006

skiaxtro7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτσε ρε, και πώς θα βάλουμε το option file στον HDD? Μπορούμε να του περάσουμε δεδομένα από άλλη πηγή? Γιατί memory card να αγοράσω αποκλείεται (αν κι εκεί πάλι δεν καταλαβαίνω πώς θα περαστούν τα data, τα οποία υποτίθεται θα τα έχουμε κατεβάσει από το internet και θα τα έχουμε στο pc).

• Απαντ. 332
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κάτσε ρε, και πώς θα βάλουμε το option file στον HDD? Μπορούμε να του περάσουμε δεδομένα από άλλη πηγή? Γιατί memory card να αγοράσω αποκλείεται (αν κι εκεί πάλι δεν καταλαβαίνω πώς θα περαστούν τα data, τα οποία υποτίθεται θα τα έχουμε κατεβάσει από το internet και θα τα έχουμε στο pc).
exei kati xsata kai tetoies tarzanies

alla ki egw mono gia onomata players siga min asxolithw.

Δημοσ.

Μπα αυτό μπορεί να είναι και χρήσιμο τελικά, αν με τα πολλά αλλάξουμε τα ονόματα θα μπορούμε να παίξουμε ένα master league της προκοπής. Συν το online που ελπίζω ότι θα παίζει καλά, κάτι θα γίνει, θα τη βγάλουμε και φέτος. Κανένας δεν διαφώνησε ότι έχει φοβερό gameplay, τα άλλα είναι που μας πειράζουν.

Δημοσ.

Όσοι κράζουν όσους έδωσαν φέτος μια ευκαιρία στο FIFA (κι εγώ αυτό έκανα στην αρχή), ας θυμηθούν για ποιό λόγο κράζαμε την EA Sports τόσο καιρό: Γιατί ήταν βολεμένη στη κορυφή, έπαιζε χωρίς αντίπαλο, και κάθε χρόνο μας προσέφερε ξαναζεσταμμένο φαγητό, και δε μιλάω μόνο για το FIFA αλλά και για τα spin offs του (UEFA Challenge, World Cup, Euro κλπ). Τώρα η ΚΟΝΑΜΙ φαίνεται να κάνει τα ίδια (Winning Eleven, Pro Evolution soccer, Liveware Evolution) και δε συμμαζεύεται.

Επίσης, η ΕΑ έριξε τα μούτρα της και αντέγραψε ξεδιάντροπα ορισμένα χαρακτηριστικά του PES (βλέπε New control system, θα μπορούσαν να το έλεγαν και PES Control System!). Αντίθετα, η ΚΟΝΑΜΙ μέσα στην υπεροψία της αγνοεί τα όποια καλά στοιχεία έχει εισάγει η ΕΑ στο παιχνίδι (π.χ. στα πλάγια του FIFA ελέγχεις τους αποδέκτες της μπάλας και όχι αυτόν που εκτελεί το πλάγιο (όπως στο PES), ενώ οι αμυντικοί περιορίζονται πίσω από τους αποδέκτες μέσω ενός αόρατου τείχους).

Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο η PC έκδοση του παιχνιδιού, αν και είναι όντως τελείως αντιεπαγγελματική η στάση της ΚΟΝΑΜΙ απέναντι στο X360. Πολύ φοβάμαι όμως ότι αυτό που θα δω δεν θα ξεπερνά το αναμενόμενο, με (ελπίζω) κάποιες βελτιώσεις στο gameplay (για τους άλλους τομείς δεν υπάρχει ελπίδα), αλλά και στο online play. Επί του παρόντος δεν βρίσκω το λόγο γιατί να βιαστώ να σκάσω κοντά 50 ευρώ για ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μου προσφέρει τίποτα καινούργιο, και στο οποίο θα μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς online μόνο μετά τις 2 το βράδυ (έχω tellas 768/192).

Όσο για τις βελτιώσεις του gameplay, αυτό που με χάλασε περισσότερο στο PES5 ήταν η ΑΙ, όχι του υπολογιστή αλλά των συμπαικτών μου! Αν δεν τους ελέγχεις συμπεριφέρονται τελείως ηλίθια, π.χ. γίνεται κάποια κόντρα, η μπάλα σκάει δίπλα τους κι αυτοί την αγνοούν και τρέχουν στη θέση τους. Ή αν παίζεις με τρεις επιθετικούς μπροστά, αντί να συγκλίνουν στη περιοχή πάνε και παίζουν στον ασβέστη σαν τον Καφέ. Και φυσικά, το παλιό καλό call second defender, που στο PES5 πρέπει να το λένε "Πέσε σαν κριάρι πάνω στον αντίπαλο και κάνε του φάουλ". Α, και να μη ξεχάσω το ότι πολλές φορές όταν πατάς τούρμπο πριν πάρεις τη μπάλα για να φύγεις σφαίρα μπροστά, η ΑΙ καταλαβαίνει ότι θες να περάσει η μπάλα κάτω από τα πόδια σου. Α, και ότι αντί να κάνει την προφανή, απλή πάσα ο παίχτης που ελέγχεις, προσπαθεί να βγάλει τη σούπερ μπαλιά τρύπα στον τελευταίο επιθετικό που μαρκάρεται από τρεις αντιπάλους, άσχετα αν εσύ θες να δώσεις πάσα στον ξεμαρκάριστο συμπαίκτη που βρίσκεται δύο μέτρα πιο δίπλα. Α, και ότι όταν κάνεις προωθημένη, η μόνη διαφορά με την απλή πάσα είναι ότι ο αποδέκτης της τρέχει παράλληλα με την μπάλα αντί να πάρει απλά την μπάλα, και σε αγνοεί όταν προσπαθείς να τον κάνεις να πάει στη μπάλα πατώντας σούπερ cancel. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

Δημοσ.
Όσο για τις βελτιώσεις του gameplay, αυτό που με χάλασε περισσότερο στο PES5 ήταν η ΑΙ, όχι του υπολογιστή αλλά των συμπαικτών μου! Αν δεν τους ελέγχεις συμπεριφέρονται τελείως ηλίθια, π.χ. γίνεται κάποια κόντρα, η μπάλα σκάει δίπλα τους κι αυτοί την αγνοούν και τρέχουν στη θέση τους. Ή αν παίζεις με τρεις επιθετικούς μπροστά, αντί να συγκλίνουν στη περιοχή πάνε και παίζουν στον ασβέστη σαν τον Καφέ. Και φυσικά, το παλιό καλό call second defender, που στο PES5 πρέπει να το λένε "Πέσε σαν κριάρι πάνω στον αντίπαλο και κάνε του φάουλ". Α, και να μη ξεχάσω το ότι πολλές φορές όταν πατάς τούρμπο πριν πάρεις τη μπάλα για να φύγεις σφαίρα μπροστά, η ΑΙ καταλαβαίνει ότι θες να περάσει η μπάλα κάτω από τα πόδια σου. Α, και ότι αντί να κάνει την προφανή, απλή πάσα ο παίχτης που ελέγχεις, προσπαθεί να βγάλει τη σούπερ μπαλιά τρύπα στον τελευταίο επιθετικό που μαρκάρεται από τρεις αντιπάλους, άσχετα αν εσύ θες να δώσεις πάσα στον ξεμαρκάριστο συμπαίκτη που βρίσκεται δύο μέτρα πιο δίπλα. Α, και ότι όταν κάνεις προωθημένη, η μόνη διαφορά με την απλή πάσα είναι ότι ο αποδέκτης της τρέχει παράλληλα με την μπάλα αντί να πάρει απλά την μπάλα, και σε αγνοεί όταν προσπαθείς να τον κάνεις να πάει στη μπάλα πατώντας σούπερ cancel. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΩ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ;

:lol: :mrgreen:

me kalupses plhrws!

Το κακό με τους κολλημένους με το ps2 είναι ότι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ps2, δεν είχε ps2, δεν θέλει να πάρει ps2, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να πάρει ps2, σε τελική ανάλυση δεν γουστάρει το ps2. Και άρα δεν καταλαβαίνει γιατί μια εταιρεία σαν την Konami επιμένει να μας σπάει τα νεύρα.

pesta pesta mpas kai ta katalaboun...

Δημοσ.

Άσε φίλε, ρωτάω τον θείο κάθε πέντε λεπτά, αλλά ακόμα δεν την έχει ούτε αυτός. Δύο και σήμερα όπως είπε κάποιος φίλος...

Δημοσ.

Εγώ σε 7ωρίτσες θα μπορώ να σας πω αν αξίζει το pro στο ps2. ;) ... Απο αυτά που ακούγονται πάντως , θα είναι μια συνέχεια απλή του κανονικού pεs5. Αυτό που σαν ΤΡΕΛΟΣ περιμένω είναι το pro στο PS3!!! Ποποπο...κ μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω...

Δημοσ.
Εγώ σε 7ωρίτσες θα μπορώ να σας πω αν αξίζει το pro στο ps2. ;) ... Απο αυτά που ακούγονται πάντως , θα είναι μια συνέχεια απλή του κανονικού pεs5. Αυτό που σαν ΤΡΕΛΟΣ περιμένω είναι το pro στο PS3!!! Ποποπο...κ μόνο που το σκέφτομαι ανατριχιάζω...

Εντάξει, δεν είναι ακριβώς "απλή συνέχεια", έχει αρκετά βελτιωμένο gameplay. Το PES5 μετά από ένα σημείο και μετά το είχα σιχαθεί και μου άρεσε πολύ περισσότερο το WE9LE.

Στο οποιο δεν κατάφερα να στεριώσω και να παίξω αρκετούς αγώνες λόγω διαφόρων τεχνικών προβλημάτων (όποτε έβαζα το WE9LE το PC δεν μπορούσε να μπει στα windows μετά από restart και το πρόβλημα διορθωνόταν μόνο με system restore, όποτε και χανόταν η εγκατάσταση του WE. Ποτέ δεν βρήκα τι έφταιγε).

Το PES6 φαίνεται να έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία του WE9LE (σίγουρα και του WE10) και να τα έχει βελτιώσει (πάντα για gameplay μιλάμε). Για ps2, χωρίς να το έχω δει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι ακόμα καλύτερο (είπαμε, συζητάμε μόνο για gameplay).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...