Προς το περιεχόμενο

messenger kai erotisi

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε mail θέλεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις λογαριασμό hotmail.

Δημοσ.

Χρειαζεσαι ενα Microsoft Passport το oποιο για να επιβεβαιωθει πρεπει να εχεις ηδη ενα mail (οχι απαραιτητα Hotmail) ή να δημιουργησεις ενα επι τοπου και free στο Hotmail. Που ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Xωρις mail δε μπορεις για τον λογο που σου ειπα πιο πανω. Μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα οποιοδηποτε mail για να μπεις...

Δημοσ.
ston msn messenger den mporis na kaneis login me yahoo account to tsekara kai den ginete.sto msn messenger kaneis mono login an exeis mail sto hotmail auto pou lei kai o asmilon

egw kanw login me logariasmo sto in.gr kai doyleyei kanonikotata..

Δημοσ.

cyberstorm δεν ειπα ακριβως αυτο. Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει την πολιτικη τους τωρα στην Microsoft, αλλα το καλοκαιρι ειχα φτιαξει Passport account με Yahoo mail και δουλευε κανονικα στο MSN messenger...

Παντως οπως και να εχει, να φτιαξεις ενα hotmail account ειναι 2 λεπτα δουλεια δε χρειαζεται καποια παραπανω φασαρια...

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο topic, έχω το msn messenger 7.5 και θέλω να συνδεθώ με yahoo.gr. Όταν βάζω το mail μου και το password, μου πετάει μήνυμα ότι δεν έχω λογαριασμό Microsoft Passport. Πως θα τον αποκτήσω? Μήπως πάιζει πρόβλημα το mail μου που είναι στο yahoo.gr? Ένας γνωστός μου είχε στις επαφές του κοπέλα με mail στο yahoo.gr και αγόρι με mail άσχετο. Άρα αυτοί πως είχαν συνδεθεί στο msn?

Δημοσ.

pas edw...https://accountservices.passport.net/reg.srf?sl=1&vv=410&lc=1033 dhmiourheis ena net passport kai mpaineis me opoio mail 8eleis.sygkekrimena exw dokimasei gia gmail kai in.gr twra gia yahoo den xerw..dokimaste to :)

Δημοσ.

Εκεί που λέει "Create your e-mail address and password" βάζω το mail μου στο yahoo.gr και το password που έχω ήδη? Αν είχα φτιάξει mail στο hotmail.com δε θα ήθελε αυτή η διαδικασία με το passport? Κάποιος που να μπαίνει στο msn με yahoo.gr χωρίς να δημιουργήσει net.passport υπάρχει?

Δημοσ.

Ένας φίλος παίνει και μιλάμε αυτή τη στιγμή μέσω gmail και είναι ok ... Λέει ότι έκανε αυτό με το .NET Passport ...

Είδωμεν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...