Προς το περιεχόμενο

Εφορευτική επιτροπή

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ειχα δει στις τελευταιες εκλογές κατι γκομενακια, που ξερεις μπορει να σου κατσει και τιποτα καλο... ;)

ηδη σκεφτομαι ποσο χαλια 8α ντυ8ω για να παω με μια βαμμενη μπλουζα που εχω και ηδη σκεφτομαι ποιον 8α κοπανησω πρωτο.

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ λέω να φάω κρεμμύδια να μην κανω μπανιο

και αλλα τετοια και να προθυμοποιουμαι να κανω πραγματα

και να τους πλησιαζω ολους και να παρουνε μύτη

και να λενε ασε το κανω εγω, χαχαχα και να με αφησουνε

στην ησυχια μου. δεν ξερω μου μπαινουν πολλες καφρικες ιδεες

''what would eric cartman do?'' :mrgreen:

Δημοσ.

south park.εγω 8α παρω και τον φουσκωτουλη αγκαλια και 8α ζητησω να ψηφησει και αυτος.8α τουσ τρελανω.

Δημοσ.

Πάρτε καμια 10αρια σαλαμάκια (φέτες λεπτές, όχι ολόκληρα :P), βάλτε τα σε φακέλους, και όταν δεν κοιτά κανείς ρίχτε τα μέσα στην κάλπη! Το σίγουρο είναι ότι η καταμέτρηση των έγκυρων θα τελειώσει αρκετά νωρίτερα έτσι... :mrgreen:

πέρα από την πλάκα, αν επικαλεσθείς κανα πρόβλημα υγείας...?

Δημοσ.

θέλει μεγάλη μπινια μαν.

είσαι σαν λιποτάκτης αν δεν πας.

πρέπει να πας χαρτί νοσοκομείου

πρέπει να βρεθεί αντικαταστάτης σου,

είναι ιστορία. εγώ προσωπικά προτιμώ

να πάω και να τους τρελάνω εγώ

παρά να με τρελάνουν αυτοί κάνοντας με

να χάνω και χρόνο για το πως να τους αποφύγω

το μόνο normal που έχω σκεφτεί αλλά πολύ χλωμό

είναι αν μπορώ να το αποφύγω επειδή δίνω ένα

μάθημα την Δευτέρα. αλλά τώρα θα μου πούνε

χεστηκαμε λογικά. αν ομως αυτο ηταν το τελευταιο

μου για πτυχίο, για πειτε μου τι θα γινοταν αραγε?

Δημοσ.

τον κολλητο μου τον ειχαν φωναξει προ 2ετιας στις βουλευτικες.

μπηκε το πρωι και τους ειπε οτι πρεπει να παει Μεσολογγι γιατι σπουδαζει εκει (μιση αληθεια -σιγα μην εφευγε κυριακατικα)

του ειπαν να παει στην ευχη της Παναγιας

πηγε σπιτι του και κοιμηθηκε

Δημοσ.

Παίξτο δυσλεκτικός. Κάνε 3-4 μουτζούρες στα βιβλία που κρατάνε για αρχείο, οπότε ή θα σε διώξουν, ή θα σε βάλουν στην άκρη να κάθεσαι και να μην κάνεις τπτ, πάντως στο μεγάλο ζόρι που είναι η καταμέτρηση και το γράψιμο μετά το κλείσιμο της κάλπης δεν θα είσαι... :wink:

Δημοσ.

Άστα pouline, και μένα μου είχε κάτσει παλιά το ίδιο, και τότε θυμάμαι έδινα και μάθημα τη Δευτέρα στο πανεπιστήμιο και είχα και διάβασμα. Ευτυχώς εγώ δεν χρειαζόταν να κάτσω για καταμέτρηση γιατί ήμουν αναπληρωματικός.

Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτή τη γαμημένη χώρα που τίποτα δεν γίνεται τσάμπα και όλα είναι πανάκριβα, να έχει το δικαίωμα να σε αναγκάσει κάποιος να δουλέψεις έστω και για μια μέρα τσάμπα.

Να με αναγκάσουν να πάω θέλω δε θέλω (γιατί κάποιος πρέπει να την κάνει αυτή τη δουλειά) αλλά τουλάχιστον να με πληρώσουν.

Δεν κατάλαβα, έχει κάνει ποτέ κανένας από του πολιτικούς (η χειρώτερη φάρα) τσάμπα δουλειά?

Άσε που αμφιβάλω αν έχει κάνει ποτέ του δουλειά γενικώτερα κανείς τους.

Να πάνε να γαμηθούνε όλοι αυτοί οι μπάσταρδοι,

λέω να ψηφίσω σαλαμάκι φέτος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, τι παίζεται στην πράξη:

1. Αν δεν πας στην εφορευτική επιτροπή και πάνε λίγα άτομα ή αν πέσεις σε κανάν περίεργο, μπορεί να έχεις προβλήματα...

Αν έχουν αρκετά άτομα, το πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφερθούν καν.

Τι σημαίνει "αρκετά άτομα"; Συνήθως καλούν 10 άτομα στην εφορευτική, 5 κανονικά μέλη και 5 αναπληρωματικά. Αν έρθουν οι 3 από τους 10, τους υπόλοιπους θα τους φέρει σηκωτούς το περιπολικό.

2. Για να γλυτώσεις, παίζουν ουσιαστικά μόνο ιατρικοί λόγοι - ή βάζεις τη στολή εξόδου που έχεις κρατήσει, πας πρωί-πρωί (τα εκλογικά τμήματα ανοίγουν 7 πμ) και τους λες ότι είσαι φαντάρος και είσαι σε επιφυλακή, πρέπει να γυρίσεις αμέσως στη μονάδα σου.

3. Ουσιαστικά στις εκλογές χρειάζονται (πλην δικαστικού αντιπροσώπου και γραμματέα, που είναι σταθεροί και δεν αλλάζουν) άλλα τρία άτομα: ένας δίνει ψηφοδέλτια, ένας διαγράφει, ένας φτιάχνει ψηφοδέλτια. Τα υπόλοιπα άτομα είναι περιττά και θα κάθονται και θα ταλαιπωρούνται άδικα.

Οι πιο 'ψαγμένοι' δικαστικοί αντιπρόσωποι κάνουν το εξής: μαζεύουν τα 7-8-9 άτομα που έχουν και τα χωρίζουν σε βάρδιες - για να μην υποφέρουν αναίτια όλοι. Του στυλ "Θέλω τρία άτομα ανά πάσα στιγμή. Κόψτε το λαιμό σας, βρείτε τα μεταξύ σας, χωρίζουμε τη μέρα σε βάρδιες των 3 ατόμων". Οπότε αν πχ έχουν έρθει 9 άτομα εφορευτική, χωρίζεις την ημέρα σε 3 βάρδιες των 3 ατόμων. Η κάλπη ανοίγει 7 πμ και κλείνει 7 μμ. Οπότε έχουμε μία βάρδια 7.00-11.00, δεύτερη βάρδια 11.00-15.00 και τρίτη βάρδια 15.00 με 19.00.

Για την καταμέτρηση έρχονται όλοι για να τελειώνουμε πιο γρήγορα.

Έτσι, και δεν ταλαιπωρούνται ΟΛΟΙ χωρίς λόγο και βγαίνει άνετα η δουλειά.

;)

Δημοσ.

σημερα για μια ακομα φορα ναι 8α πανω να πανε να μαμη8ουν ολοι τους.ακουσα οτι καποια ατομα εχουν πληρωθει.αληθευει αυτο?καποιοι ειπαν οτι παιρνεις καπου 50 ευρω?ξερει κανεις?ναι αυτος ο φουσκωτουλης ειναι πολυ ωραιος.8α τον παρω στον ωμο και 8α μπω μεσα και 8α πω γεια 8ας ηλ8α με τον φουσκωτουλη μου να παιξ8ουμε .

Δημοσ.

Εδώ είμαι και εγώ, εντελώς εκτός κλίματος :) .

Κύριοι, (γιατί είσαστε κύριοι του εαυτού σας, δηλαδή υπεύθυνοι για τις πράξεις σας !) αυτό είναι δημοκρατία στην πράξη. Η ευφορευτική επιτροπή πολιτών, ο εθνικός στρατός και το σώμα λαϊκών ενόρκων είναι μεγάλες κατακτήσεις της (αστικής) δημοκρατίας. Βρίσκεστε εκεί για να διασφαλίσετε (εσείς και όχι το μόνιμο άλλοθι μας, οι άλλοι) πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν προσφέρεις, δηλαδή, εργασία για *****μυαλους, τους ****μενους και δεν ξέρω τί άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί (όχι πως με εκφράζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί), αλλά για εσάς τους ίδιους και αυτή τη ρημάδα την κοινωνία των πολιτών, που δυστυχώς δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τα δικαιώματά της.

Σχετικά με τις εξυπνάδες για το σαλάμι (α ρε Πανούση με τα ανέκδοτα σου) μην κάνει κανείς την αποκοτιά ! Όχι μόνο δεν έχει το δικαίωμα να νοθεύσει τη θέληση των υπολοίπων, αλλά είναι και ο μόνος λόγος για τον οποίο πραγματικά θα βρεθεί πίσω από τα σίδερα, για να μετρά τη λεβεντιά του.

Δημοσ.
Εδώ είμαι και εγώ, εντελώς εκτός κλίματος :) .

Βρίσκεστε εκεί για να διασφαλίσετε (εσείς και όχι το μόνιμο άλλοθι μας, οι άλλοι) πως όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Δεν προσφέρεις, δηλαδή, εργασία για *****μυαλους, τους ****μενους και δεν ξέρω τί άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί (όχι πως με εκφράζουν αυτοί οι χαρακτηρισμοί), αλλά για εσάς τους ίδιους και αυτή τη ρημάδα την κοινωνία των πολιτών, που δυστυχώς δεν ξέρει να χρησιμοποιεί τα δικαιώματά της.

Μπά σοβαρά??????

Και γιατί κανείς απο όλους αυτούς τους γαμημένους και αργόσχολους βουλευτές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, που παίρνουν μισθούς αστρονομικούς, δεν προσφέρει δωρεάν εργασία για τους υπολοίπους και την κοινωνία και πρέπει να δουλεύει δωρεάν ο απλός πολίτης με το έτσι θέλω τους?

Άσε μας ρε φίλε.....

Χειρώτερη χούντα από την επικρατούσα "δημοκρατία" δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Εμένα μου ήρθε χαρτί και στις δημοτικές του 2002 και στις βουλευτικές του 2004. Φυσικά με θείο στην δημαρχία δεν πήγα σε καμία από τις δυο \0/. Δεν κουνάω τον κώλο μου κυριακάτικα για κανένα και ιδιαίτερα αμισθί. Είτε ο α' βγει είτε ο β' βγει στα @@ μου. Τους βλέπω τόσα χρόνια τι προσφέρουν όλοι τους. Θέλω να ψήνω τις μπριζολίτσες μου την Κυριακή με την ησυχία μου, να την αράζω, να πίνω τις φράπες μου απανωτές σε όλα τα φραπομάγαζα της περιοχής μου, να ............, να............. Αλλά ακόμα και αν καθόμουν σε έναν καναπέ να τα ξύνω πάλι θα το προτιμούσα από το να τρέχω.

Θειε μου να σαι καλά έτσι ώστε αν κανένα κωλόχαρτο προσγειωθεί στην οικεία μου και πάλι να μου κάνεις την δουλειά \0/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...