ten-ten Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο ten-ten ή tin-tin όπως είναι κανονικά γιατί μπορεί να μην είχε super δυνάμεις αλλά χάρι στην εξυπνάδα του ξέφευγαι απο τις δίαφορες συγκυρίες.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ι've made a promise to the grave of my parents to rid this city of the evil that took their lives.By day, I am Bruce Wayne, billionaire philanthropist. At night, criminals, a cowarldy and superstitious lot, call me...
the_end Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 οχι ακριβως αγαπημενοι χαρακτηρες, αλλα εχω φαει κατα καιρους κολλημα με τον en sabah nur και τους celestials. γαμει το ολο concept των τελευταιων...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Ι've made a promise to the grave of my parents to rid this city of the evil that took their lives.By day, I am Bruce Wayne, billionaire philanthropist. At night, criminals, a cowarldy and superstitious lot, call me... Τεν-Τεν; Συμφωνώ με τον KaizerSoze*. +1 στο alter ego του Bruce Wayne. * γιατί θέλω να ζήσω λίγο ακόμα...
KaizerSoze Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Εξαλλου σου εχω και την ατακα-οροσημο για καθε Μπατμαν/Σουπερ μοδερατορα Εχει παει ο Μπατς να μπαγλαρωσει ενα κακο που σκοτωσε μερικους αλλους κακους οποτε αρχιζει ο κακος την κλαψα (στο περιπου) -Oh,please,don't kill me,please,I mean I didn't know,and after all they were vicious f$&@s,now I think we can work this out,ok?You'll do me this favor,right? -Yeah,because that's what I do....favors.(και φυσικα τον μπουζουριαζει)
poul1na Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 bygs bunny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for ever!!!!!!!!!!!! εχω αδυναμια στα κουνελακια-λαγουδακια!!!! και στα κοτοπουλακια οπως φαινεται!
sotirakis.net Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Coyote. Ο απόλυτος looser ! Ώρες ώρες ταυτίζομαι αρκετά μαζί του...
john1987 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Batman here too! Σκοτεινος,cool,αυτοθυσιαζεται για τους αλλους,και δεν ειναι φλωρος σαν καποιους αλλους ηρωες!(ονοματα δε λεμε)
Giorgio P Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Φυσικά Ντοναλντ Ντακ +1 ψήφος Coyote.Ο απόλυτος looser ! Ώρες ώρες ταυτίζομαι αρκετά μαζί του... bygs bunny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for ever!!!!!!!!!!!! εχω αδυναμια στα κουνελακια-λαγουδακια!!!! και στα κοτοπουλακια οπως φαινεται! Μ' αρέσουν και οι τρεις, αλλά περισσότερο προτιμώ τον Scrooge McDuck (ο απόλυτος τσιγκούνης και πρότυπό μου). Υ.Γ. Γιατί δεν κάνουμε μια τέτοια ψηφοφορία με ήρωες comics;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.