Προς το περιεχόμενο

Ποίος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας (comics)

ten-ten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αγαπημένος μου ήρωας είναι ο ten-ten ή tin-tin όπως είναι κανονικά

γιατί μπορεί να μην είχε super δυνάμεις αλλά χάρι στην εξυπνάδα του ξέφευγαι

απο τις δίαφορες συγκυρίες.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οχι ακριβως αγαπημενοι χαρακτηρες, αλλα εχω φαει κατα καιρους κολλημα με τον en sabah nur και τους celestials. γαμει το ολο concept των τελευταιων...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ι've made a promise to the grave of my parents to rid this city of the evil that took their lives.By day, I am Bruce Wayne, billionaire philanthropist. At night, criminals, a cowarldy and superstitious lot, call me...

Τεν-Τεν; :P

Συμφωνώ με τον KaizerSoze*. +1 στο alter ego του Bruce Wayne.

* γιατί θέλω να ζήσω λίγο ακόμα...

Δημοσ.

Εξαλλου σου εχω και την ατακα-οροσημο για καθε Μπατμαν/Σουπερ μοδερατορα

Εχει παει ο Μπατς να μπαγλαρωσει ενα κακο που σκοτωσε μερικους αλλους κακους οποτε αρχιζει ο κακος την κλαψα

(στο περιπου)

-Oh,please,don't kill me,please,I mean I didn't know,and after all they were vicious f$&@s,now I think we can work this out,ok?You'll do me this favor,right?

-Yeah,because that's what I do....favors.(και φυσικα τον μπουζουριαζει)

Δημοσ.

bygs bunny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for ever!!!!!!!!!!!! εχω αδυναμια στα κουνελακια-λαγουδακια!!!! και στα κοτοπουλακια οπως φαινεται!

Δημοσ.

Batman here too!

Σκοτεινος,cool,αυτοθυσιαζεται για τους αλλους,και δεν ειναι φλωρος σαν καποιους αλλους ηρωες!(ονοματα δε λεμε)

Δημοσ.
Φυσικά Ντοναλντ Ντακ

+1 ψήφος

Coyote.

Ο απόλυτος looser !

Ώρες ώρες ταυτίζομαι αρκετά μαζί του...

bygs bunny!!!!!!!!!!!!!!!!!!! for ever!!!!!!!!!!!! εχω αδυναμια στα κουνελακια-λαγουδακια!!!! και στα κοτοπουλακια οπως φαινεται!

Μ' αρέσουν και οι τρεις, αλλά περισσότερο προτιμώ τον Scrooge McDuck (ο απόλυτος τσιγκούνης και πρότυπό μου).

Υ.Γ. Γιατί δεν κάνουμε μια τέτοια ψηφοφορία με ήρωες comics;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...