Προς το περιεχόμενο

Ποίος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας (comics)

ten-ten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δε μπορώ να πω μόνο ένα:

1. Rom Spaceknight

2. Spiderman

Ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα οι ήρωες της DC, πάντα προτιμούσα Marvell.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδω παρεπιπτοντως να πω την αληθεια,οκ γουσταρω τρελα Μπατς,δηλαδη επειδη τοχω ψαξει το θεμα,περναει μηνυματα ζωης-χωρις πλακα-αλλα αυτος που παω ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ,ισως και περισσοτερο απο τον Μπατμαν διοτι ...απλα βρισκουμε αστεια (περιπου) ιδια πραγματα ειναι ο Τζοκερ

Πραγματικα αμα αρχισω να λεω ατακες Τζοκερ θα με στειλετε στον ψυχιατρο

Δημοσ.
Μάμρα ο παντοτινός.

καλά εσύ τι θα 'λεγες.....:twisted: :mrgreen: :twisted:

καν'α βαμπιροειδές-δρακουλοειδές-εξ'απο'δωειδές cartoon υπάρχει άραγε....?

:)

Δημοσ.

Coyote

Ακόμη θυμάμαι το επεισόδιο που φόραγε πέδιλα του σκι στην έρημο.

Και είχε δέσει στην πλάτη του ένα τεράστιο ψυγείο που πέταγε παγάκια μπροστά, ενώ ένας ανεμιστήρας στο κεφάλι του, τα έκοβε και τα έκανε χιόνι. Και όλα αυτά φυσικά για να τρέξει πίσω από το Μπιπ Μπιπ.

Και σκέφτομαι πως πολύ μου ταιριάζει αυτή η πολυπλοκότητα τελικά.

Αφού συχνά ακούω στην ενήλικη ζωή μου ότι όλα στο θεό τα πάω ή κάνω πολύπλοκες σβούρες και σκέψεις γύρω από το στόχο.

Μπομπ Σφουγγαράκης

Δεν ήταν βέβαια χαρακτήρας των παιδικών μου χρόνων. Είδα την ταινία στο σινεμά μαζί με την κόρη μου. Αυτό το κράμα υπέρμετρου ενθουσιασμού, πίστης ότι όλοι καλοκάγαθοι είναι, και ψυχολογικού σκαμπανεβάσματος, σίγουρα με έκανε να ταυτιστώ.

I am ready...depression...

Επίσης θυμάμαι όταν ήμουν πάρα πολύ μικρός που ένας θείος μου είχε αγοράσει από τα πρώτα βίντεο που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα. Και είχα δει κρυφά μία τσόντα με καρτούν. Δεν θυμάμαι τον κεντρικό χαρακτήρα, αλλά θυμάμαι ότι σίγουρα ταυτίστηκα και με αυτόν :mrgreen:

Δημοσ.

πειράζει να πω έναν ήρωα από τηλεοπτικό cartoon και έναν από έντυπο;

1) Τα γατιά από το Samurai Pizza Cats !!! (μπορεί να μην τα θυμάστε πολλοί, είναι αρκετά παλιό cartoon, αλλά υπάρχει αυτό: http://www.two4u.com/pizzacats/)

2) Ο Charlie από το Peanuts !! (http://www.unitedmedia.com/comics/peanuts/)

Δημοσ.
Μάμρα ο παντοτινός.

Στο διαγώνισμο στον κινηματογράφο όμως δεν ήρθες να ψηφίσεις και μας τον έφαγαν μπαμπέσικα... :mrgreen:

+1 Σε Donald Duck και Scrooge McDuck

Δημοσ.

Στην αρχή γούσταρα πολύ τον Wolverine, μετά που τον είδα χωρίς μάσκα, με ξενέρωσε, πολύ τρίχα και μουστάκι ο τύπος. Πιο πολύ για φωρτηγατζής μου έκανε. Μετα γούσταρα spiderman, όταν είδα στο σινεμά όμως τι βλάκας ήταν ο ήρωας ξενέρωσα και με αυτόν.

Καλός διπλωμάτης ήτανε πάντα ο Batman ο οποίος κράτησε το κύρος του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...