SCidER Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 to topic λεει για κομικ και αρκετοι βαζουν απο σειρες... JUDGE DREDD (ξεκινωντας απο αγορι και καταληγοντας στα illustration της 2000ΑD
KaizerSoze Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω με τον Scider...κομικς,μαγκες,οχι καρτουν
tolis_01 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω με τον Scider...κομικς,μαγκες,οχι καρτουν Δίκιο έχετε. Θυμήθηκα τα παλιά και παρασύρθηκα :oops: (νομίζω πάντως μερικά υπήρχαν και σε κόμικς)
NOPSTRIM Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Χαλαρα και με διαφορα........................... Spiderman, Spiderman, Does whatever a spider can. Spins a web, any size, Catches thieves just like flies. Look out! Here comes the Spiderman. Is he strong? Listen bud— He's got radioactive blood. Can he swing from a thread? Take a look overhead. Hey there! There goes the Spiderman. In the chill of the night, At the scene of the crime, Like a streak of light, He arrives just in time! Spiderman, Spiderman, Friendly neighborhood Spiderman. Wealth and fame, he's ignored— Action is his reward. To him, Life is a great big bang-up— Wherever there's a hang-up, You'll find the Spiderman! Και αυτα περι "O Spider-Man ειναι gay ktl ktl ktl... ειναι απλα μαλα!@#3κιες... Respect!!!
MenamareL Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Το Coyote! Αυτό το σκατοπούλι δε θα το πιάσει κάποια μέρα??? Τόσα χρόνια στην πείνα το καημένο! Χμμμ..Απο cartoon θα έλεγα τον Spawn!!
Rising1980 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Συμφωνω με τον Scider...κομικς,μαγκες,οχι καρτουν Κι εγώ Transformers comics εννοούσα. Η σειρά παραήταν cheesy. :-?
Harkon Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 από comics μακράν ο Gatsu από το Berzerk επίσης (αν δεν κάνω λάθος το όνομα του κόμικ) ο Μικρός Λοχίας (ένας πιτσιρικάς πιστολέρο που είχε companions τους θεούς Τσικουδιά και Αφαίμαξη (2 μπεκρίδες αφασία).
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 απο κομιξ, ασυναγωνιστοι ηταν, 1) Lucky Luke και 2) Αστεριξ! 3) Μικυ Μυστηριο!
ten-ten Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Σας θυμίζει τίποτα το υποβρύχιο κεραυνός , ο τζουμαρό.....? Αξέχαστα παιδικά......... αχ αχ ............ και τώρα όλες οι μ.λ.κ.ε.(κρεμάλα)
maverickanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 O Lion apo tous Thundercats.... Δεν ξέρω αν έχει βγεί σε κόμιξ πάντως όταν τον έβλεπα στην TV με το σπαθί να φέγγει το σήμα των Thundercats τρελενόμουν! Μου άρεσε πολύ και ο Σανγκόκου απο τα Dragonball αλλά ούτε αυτο πρέπει να έχει γίνει κόμικ!
the_end Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 εγώ προτείνω να φτιαχτεί ένα topic οπού θα αναλύονται οι διαφορές comic,manga,anime,cartoon. μπας και ξεδιαλύνει λίγο η κατάσταση γιατί ο καθενας βάζει ό,τι του κατέβει...
manic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 απο cartoon "το διαλειμα" και απο comic το μικυ μαους και ο τυραμολας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.