Προς το περιεχόμενο

US Robotics ADSL/Router 9107 & Wireless

_LunaTiC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, καλά διαβάσατε. 9107! Δεν είμαι σίγουρος, αλλά απ'οτι κατάλαβα, για να βγαλω το DSL "στον αέρα" με το router αυτό, πρέπει να πάρει ένα ασύρματο access point. Αν είναι όντως έτσι, αξίζει να κάνω κάτι τέτοιο, ή να πάρω καλύτερα ένα ασύρματο router;

Με το access point, είναι εύκολο να το ρυθμίσω;

Γενικά σαν κίνηση αξίζει;

Δικτυάδες, ενωθείτε...

Δημοσ.

Βρε παιδιά, το θέμα μου δεν είναι αν θα πάρω κάποιο ασύρματο router, αλλά αν μπορώ και αν αξίζει να κάνω με κάτι φθηνότερο!

Δημοσ.

exeis parei idi to 9107??an nai tote pare ena wireless access point kai tha ise mia xara!! an de to pires kalitera mi to pareis to exo ego kai de paei vima!! pare kana zyxel kalitera me wireless pano. :)

Δημοσ.

Έχω και 9107 με ασύρματο access point US Robotics 5451 και ασύρματο router Speedtouch 585, γιατί έχω στήσει δύο ασύρματα δίκτυα στο πατρικό μου σπίτι και σε αυτό που μένω τώρα. Αν έχεις ήδη το 9107 τότε πάρε ένα access point (με το 5451 είμαι ευχαριστημένος) σύνδεσέ τα και θα κάνεις δουλειά. Αν δεν έχεις πάρε από ένα OTESHOP (αν σου πουn να στο δώσουν με διάφορες υπηρεσίες για να σου βγει φθηνότερο απέρριψέ τις αν δε σε ενδιαφέρουν) το ασύρματο ADSL router 585 (~75€ κάνει) που και φθηνό είναι, τα έχει όλα (wireless, 4 Ethernet), είναι πολύ καλό και απλό. Τα Zyxel είναι καλά, αλλά ακριβά. Δεν αξίζει να δώσεις 100+ για ένα ασύρματο ADSL router αν δεν έχεις κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Καλή μου φαίνεται σαν λύση αυτή που λες με το 9107 και το 5451. Αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να κάνουμε δουλειά με λιγότερα χρήματα; Γιατί αν είναι να δώσω 60 ευρά για να πάρω το 5451 γιατί να μην πάρω ένα καινούριο ασύρματο router/dsl modem; Για να σας δώσω να καταλάβετε, έχω ένα 2 σταθερά που χρησιμοποιούν το dsl με το 9107, αλλά θέλω να δώσω δίκτυο και στο laptop μου, αλλά χωρίς καλώδια. Καμιά λύση; Δε με ενδιαφέρουν βέβαια οι λύσεις με δίκτυο στο laptop μέσω κάποιου από τα δύο σταθερα!

Είμαι απαιτητικός, το ξέρω, αλλά λευτά θα δώσω, να μην το ψάξω;

Δημοσ.

Είναι ακριβή λύση αλλά και εγώ αυτή ακολούθησα αφού δεν πήρα εξαρχής το 9108. Από εκεί και ύστερα ψάχνεις για ένα φθηνότερο access point (δες mgmanager.gr αν έχει ή το e-shop), αλλιώς κοίτα σε δημοπρασία (πχ emarket.gr)

Δημοσ.

Αν θελεις ακομα παντως το 9107 σου πουλαω το δικο μου... κοψοχρονιας!!! και 2 κουτες νταβορ δωρο για να ηρεμησει το κεφαλι σου απο τα χτυπηματα που θα δινεις στον τοιχο :PppP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...