Προς το περιεχόμενο

E-shops με ρουχισμό/υποδήματα που να στέλνουν Ελλάδα

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει για παπούτσια, Dr. Martens. blink.gif

Δεν έχω και πολύ εμπειρία στο θέμα των e-shops, αλλά ό,τι έχω βρει δεν στέλνει Ελλάδα. Ή μάλλον, το μόνο που βρήκα, έχει κυρίως boots. rolleyes.gif

Εκτός και αν γνωρίζει κάποιος κανένα μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να έχει Dr. Martens.

Προς Ναβαρίνου έχει κάτι μαγαζιά που ίσως έχουν, αλλά δεν ευκαιρώ να αρχίσω το ψάξιμο και θα με διευκολύνατε ιδιαιτέρως αν γνωρίζατε να μου πείτε κάτι με σιγουριά. blink.gif

Ευχαριστώ πολύ! drunk.gif

Δημοσ.

Από εκεί ξεκίνησα να ψάχνω, αλλά δεν έχει ποικιλία και δεν βρήκα ούτε τα παπούτσια που θέλω. blink.gif

Έχω κοιτάξει στο Αγγλικό, Γερμανικό, Ιταλικό, Γαλλικό και Αμερικάνικο. blink.gif

Δημοσ.
dr martens εχει στο μοναστηρακι, στο μαγαζι ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εχει αποθηκες γεματες με τετοια φαση μποτες...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση... blink.gif

Aλλά δεν με ενδιαφέρει κατάστημα στην Αθήνα, εκτός και αν έχει Online shop.

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν μπότες...

Αλλιώς, ίσως να με βόλευε και το site που έδωσα στο 1ο μου post... blink.gif

Δημοσ.

Mary-Jane.

Συγκεκριμένα, αυτό.

Εναλλακτικά όμως και αυτά:

http://www.amazon.com/Womens-Dr-Martens-Chloe-Malibu/dp/B000H2IANA/sr=1-218/qid=1160936561/ref=sr_1_218/104-2363408-9913501?ie=UTF8&s=apparel

http://www.amazon.com/Womens-Dr-Martens-2B945W-Jane/dp/B000BMUT1W/sr=1-191/qid=1160935846/ref=sr_1_191/104-2363408-9913501?ie=UTF8&s=apparel

http://www.amazon.com/Eastland-Womens-Carmelita-Mary-Jane/dp/B000FPTEQ6/ref=pd_sbs_a_2_img/104-2363408-9913501?ie=UTF8

Από ότι βλέπω έχει τα «Peanut Grizzly Double Strap» που με ενδιαφέρουν, στο site που δίνεις.

Θα κοιτάξω να δω αν στέλνει Ελλάδα... blink.gif

Thanx! drunk.gif

Edit:

Δυστυχώς... sad.gif

Δημοσ.

Λοιποοόν...

Βρήκα ένα αμερικάνικο e-shop. Το «The Fashion Catalog».

Στέλνει σε όλο τον κόσμο εκτός από Ινδονησία, Νιγηρία και Λιβύη.

Γνωρίζει μήπως κανείς τί πληρώνουμε στο τελωνείο; Γενικώς, πως πάει το πράγμα, διότι δεν έχω ιδέα από δαύτα... blink.gif

Δημοσ.
πλάκα κάνεις, ε??

θα φορέσεις αυτό το "πράγμα" ??? σόρυ δηλ, αλλα νόμισα οτι θα ψάχνεις τπτ της..προκοπής ... (!) (!)

Τώρα θέλεις να σου απαντήσω σοβαρά, ή να κάνω όντως πλάκα; tongue.gif

Δημοσ.
xaxax re Christina τι τσοκαρα ειναι αυτα? χαχαχαχα. Πες μου να σου προτεινω εγω παπουτσια γιατι με αυτα δεν προκειται να σε πλησιασει Normal ανδρας

Εγώ την θέλω για τα λεφτά της :mrgreen:

Ooops, τώρα είδα πως το περιόριζες στους normal.

Άστε ρε το κορίτσι να ντυθεί όπως θέλει.

Δημοσ.
xaxax re Christina τι τσοκαρα ειναι αυτα? χαχαχαχα. Πες μου να σου προτεινω εγω παπουτσια γιατι με αυτα δεν προκειται να σε πλησιασει Normal ανδρας

Βασίλη, άσε τα τσόκαρά μου και τους άντρες που δεν πρόκειται να με πλησιάσουν και σύνελθε. tongue.gif

Τί σε πιάνει και βγάζεις τόσα απωθημένα στο Insomnia βρε αγόρι μου; blink.gif

punky, αν δεν είσαι normal, μου κάνεις. Και άμα δεν έχεις πρόβλημα και με τις επιλογές μου στα παπούτσια... Σε έχω λατρέψει! tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...