Προς το περιεχόμενο

The Witcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οχι το Medal το εχω στο magic,θα το εβλεπα.Ειναι εκει που μολις μπαινεις σε ενα σπιτι σου την πεφτουν 4 μαζι σαλαμαντριανοι και αφου τους πελεκησεις εχει μια καταπακτη που σε βγαζει σε μια cave.Η τοποθεσια λεγεται the hideout

Δημοσ.

Θα σου έδινα το δικό μου αλλά το πρώτο κεφάλαιο το είχα βγάλει βιαστικά και έχω χάσει τις δυο κάρτες και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν το θες πάντως έτσι κι αλλιώς πες μου.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

το game τα σπάει...σεβαστή η αποψή σου άλλα μέχρι εκεί

άντε μάζεψες και τα posts για να βάλεις αγγελία...μετά το σημερινό spamming...

Δημοσ.
Πιστεύω κι εγώ ότι είναι καθαρά θέμα συστήματος. Το έχω γνήσιο, το τερμάτισα χωρίς προβλήματα, και ως συνήθως κάποια στιγμή έβαλα crack για να μην 'τρώω' το δισκάκι. Πάλι χωρίς πρόβλημα.

Αρκετοί φίλοι μου όμως, δεν έχουν το γνήσιο και το έχουν τερματίσει όλοι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Εγώ που το έχω γνήσιο, γιατί σήμερα που έβαλα cr@ck για να το δανείσω σε ένα φίλο μου, δεν μου βλέπει πουθενά τα save? Πρέπει να το αρχίσω από την αρχή το game?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά που μπορώ να βρω torches? Είμαι στην περιοχή της Vizima και θέλω να κάνω το quest στο Crypt αλλά χρειάζομαι φως.

Και δεν ξέρω να φτιάχνω cat potion. :-(

Δημοσ.

Στα σπίτια που είναι κοντά στην εκκλησία ( δίπλα από την εκκλησία αν θυμάμαι καλά ). Έχει σε 2 σπίτια σε εκείνη τη περιοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...