Προς το περιεχόμενο

The Witcher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αν και οσοι το εχουν τερματισει δυσκολο να ξανασχοληθουν

Σωστά, θα ήταν καλύτερα να συνδύαζαν τις βελτιώσεις με ένα expansion που θα πρόσθετε και σημαντικά περισσότερο νέο περιεχόμενο, και ας το πουλούσαν χωριστά. Πάντως χαίρομαι να βλέπω νέες εταιρίες (ειδικά ευρωπαϊκές!) να βγάζουν ανταγωνιστικά παιχνίδια :)

• Απαντ. 555
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαι μιλάμε ήρθαν με ένα game αποκλειστικά για PC και ξεπέρασε τις 500.000 σε πωλήσεις. Τώρα μπορεί να έχει πάει και παραπάνω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το παιχνιδάκι ήταν πολύ ωραίο, αλλά οι αλλαγές που δείχνει στο βίντεο, με το συμπάθιο κιόλας αλλά είναι μαλακίες!

Ελπίζω να έχουν κάνει κάτι περισσότερο από αλλαγές σε χρωματάκια τεράτων και χαρακτήρων.

Δημοσ.
Εγώ που το έχω γνήσιο, γιατί σήμερα που έβαλα cr@ck για να το δανείσω σε ένα φίλο μου, δεν μου βλέπει πουθενά τα save? Πρέπει να το αρχίσω από την αρχή το game?

Άργησα μερικούς μήνες, αλλά αν σε ενδιαφέρει ακόμα το θέμα, νομίζω ότι δεν είναι ασύμβατα τα saves, απλά το crack αλλάζει (παραδόξως) την τοποθεσία τους! Το original exe διάβαζε τα saves στο documents and settings (νομίζω), ενώ το crack έφτιαχνε νέα τοποθεσία μέσα στο directory του παιχνιδιού. Θυμάμαι ότι εγώ απλά είχα αντιγράψει το τελευταίο μου save στη νέα τοποθεσία και ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

πρέπει να αγοράσουμε την enhanced edition ή και η παλιά μπορεί να αναβαθμιστεί με τα νέα πράμματα;

Δημοσ.
πρέπει να αγοράσουμε την enhanced edition ή και η παλιά μπορεί να αναβαθμιστεί με τα νέα πράμματα;

Θα αναβαθμιστούν τα περισσότερα, αλλά δε θα μπορείς να έχεις πράγματα, όπως το soundtrack και το artbook :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

έρχεται, έρχεται, έρχεται...

το έβαλε ο αδελφός μου ξανά και πραγματικά δεν αντέχω να περιμένω να βγει η enhanced version.

• Super Moderators
Δημοσ.
δεν τρελένομαι για το game...

το game τα σπάει...τέλος

τώρα για το αν αξίζει να το ξανατερματίσουμε είναι άλλο θέμα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...