DIMITRISG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Θελετε να πειτε οτι ο Οσκαρ Γουαιλντ ειναι πουστης; Δεν θυμαμαι που το ειδα "Οι ταφοι δεν με θελουνε και οι νεκροι φωναζουν"
revil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 τωρα δε ξερω τι ειναι οταν ζουσε ομως ηταν αυτα που λεει η προταση "Though Wilde's sexual orientation has variously been considered bisexual, homosexual, and pederastic"
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ενα που διαβαζα παλια στο σχολειο πιτσιρικας... -Οταν με ρωτησαν γιατι καπνιζω, απαντησα γιατι το τσιγαρο ειναι ο μονος φιλος που καιγεται για σενα...
Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Όχι στα ναρκωτικά... Δεν φτάνουν για όλους... Εξυπνάδα γραμμένη σε τοίχο του σχοελίου μου.
Acid-Burn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Το σχολείο φωτίζεται μόνο όταν καίγεται!! Ατάκα γραμμένη στο λύκειό μου...
ClouD Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Oscar Wilde , είναι αρκετός για να γεμίσει 50 σελίδες με quotes σε τούτο το τόπικ. Μισογύνης, "πειραματιστής", λούγκρα, ότι και να πείτε, ο τύπος τα έσπαγε.
DIMITRISG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Σαν τον Χαρρυ Κλυν δηλαδη. Και αυτος δεν παιζεται. Τον εχετε ακουσει σε διαφορες συνεντευξεις που τον κάλεσαν κολλαγε τους δημοσιογραφους στον τοιχο. Τελικα τον αποφευγουν Απο επιχειρηματολογια δεν παιζεται Απο τους πιο ετοιμολογους ελληνες
PavelX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Θελετε να πειτε οτι ο Οσκαρ Γουαιλντ ειναι πουστης; Ναι, και τον έβαλαν και στη φυλακή γι'αυτό http://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_wilde
DIMITRISG Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Ναι, και τον έβαλαν και στη φυλακή γι'αυτόhttp://en.wikipedia.org/wiki/Oscar_wilde Για να μπορεσει να εξασκήσει το χομπυ του με την ησυχια του
revil Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Μισογύνης, "πειραματιστής", λούγκρα, ότι και να πείτε, ο τύπος τα έσπαγε. συμφωνουμε dude εχει πει ΤΑ απιστευτα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Όχι στα ναρκωτικά... Δεν φτάνουν για όλους...Εξυπνάδα γραμμένη σε τοίχο του σχοελίου μου. Ατάκα του Πανούση είναι: "Μην παίρνετε ναρκωτικά, δεν φτάνουν για όλους". Το είχα ως υπογραφή στο παρόν forum γύρω στα τρία χρόνια.
N1ghtW0lf Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2006 Κανω βουτιες σε βοθρο με εικονες φουσκωνω τα βυζια μου με ορμονες Θελω να γινω σαν Αμερικανος μου αρεσει στα κρυφα και ο Μητροπανος... Ο Πανουσης ειναι γαμω τα παλικαρια!
anthony_88 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2006 The Truth is out There Believe The Lie Trust No1 Ολες ατακες απο X-files...(Respect)
phaedra-samos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2006 το χερι που δε μπορεις να δαγκωσεις το φιλας.... ή οπως το "φιλησε κατουρημενες ποδιες"! lol
MagicaDeSpell Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2006 "η σεξουαλικη μου ζωη ειναι χαλια, η τελευται φορα που ημουν μεσα σε γυναικα ηταν οταν επισκευθηκα το αγαλμα της ελευθεριας..." "ειμαι φοβερος εραστης γιατι προπονουμαι μονος μου..." και τα 2 απο τον Γουντι Αλλεν... πραγματικα δεν εχω λογια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.