Προς το περιεχόμενο

tft από plaisio turbox


gthdch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά μια βοήθεια. Πριν λίγο μια 19 tft turboX που έιχα συνδεδεμένη σε αυτον τον υπολογιστή που τώρα σας γράφω έσβησε τελείως. Την αντικατέστησα με μια eizo crt και αυτή δουλεύει κανονικά. Η οθόνη είναι αγορασμένη μαζί με τον υπολογιστή καινούρια εδώ και τέσσερις μήνες.

Μέτά πάλι έβγαλα την eizo και την έβαλα ξανά επάνω στο pc. Δείχνει την αρχική εικόνα του bios για κλάσματα δευτρολέπτου στη συνέχεια τίποτα μετά από λίγο την οθόνη που καλοσορίζει και μετά πάλι τίποτα. Παρατήρησα όμως ότι δεν μπαίνει σε κατάσταση αναμονής δηλαδή συνεχίζει και δείχνει ότι παίρνει σήμα από το pc. Τότε σβήνοντας και ξανανάβοντας το κουμπί τροφοδοσίας κάνει το εξής κουφό δείχνει την επιφάνεια εργασίας για κλάσματα δευτερολέπτου και μετά πάλι τίποτα. Κάθε φορά που πατάω το κουμπί και μετά το ξαναπατάω τα ίδια. Τί μπορεί να συμβαίνει; Αν την πάω πλαίσιο τι λέτε να κάνουν? Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Επίσης σας ενημερώνω ότι κάνει το ίδιο είτε την συνδέσω στην ψηφιακή θύρα είτε στην αναλογική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

oxi re file ti na sou poun. de psaxnoun gia malakies:) ti na ekanes esy diladi, na tis eipes na kanei to flas ? afou malakia tis othonis einai. parti me tin apodeiksoula sou kai pigaine ti na ti tsekaroun na doun ti paizei

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...