petesoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 gia tetoia themata sto avsite.gr tha vreite poly kales info Το οποίο το Σάββατο οργανώνει μεγάλο τεστ προβολέων σε αυτή την κατηγορία τιμής (1000-2000 ?), οπότε από Δευτέρα θα μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά συμπεράσματα για αρκετά μοντέλα σε πραγματικές συνθήκες. Για πανιά (οθόνες προβολής δηλαδή) υπάρχουν πολλές απόψεις και λύσεις. Από αυτόματες οθόνες με κόστος >2000 ευρώ μέχρι βάψιμο τοίχου με ειδικά χρώματα (με αξιοπρεπέστατα αποτελέσματα κατά πολλούς - δεν έχω δει, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη). Σχετικά με τις θερμοκρασίες, δεν καταλαβαίνω τι είναι άξιο απορίας. Τα προβληματάκια με τα Hz ποια είναι? Επίσης έχει ανοίξει ένα θέμα στο avclub.gr σχετικά για την αναγκαιότητα των 1080 γραμμών σε οθόνη <40 ίντσες. Γενικά στα δύο συγκεκριμένα φόρουμ θα βρείτε πολλές πληροφορίες και βοήθεια που εγώ τουλάχιστον δεν είμαι σε θέση να προσφέρω.
StavrosD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 εγω στη εικονα ηχος που πηγα και ειδα της toshiba tv εβλεπα απο σημα hd-dvd διπλα διπλα 1366χ768 με 1920χ1080 και δεν ειδα καμια διαφορα.το βιντεο εδειχνε την μαγευτικη σαντορινη και στα πολυ μακρινα πλανα οπως μικρα σπιτακια η βραχους η παραπανω αναλυση δεν μου εδειχνε καμια λεπτομερεια παραπανω.ισως μεγαλυτερο βαθος αλλα και παλι δυσκολα.QUOTE] Το πιθανότερο είναι το βίντεο να μην έπαιζε σε 1920x1080 ανάλυση, οπότε θα έκανε upscale και θα έδινε την μέγιστη ποιότητα η TV. Αν ήταν και από απλό DVD τότε και οι δύο θα κάναν upscale, οπότε δεν μπορείς να κάνεις σύγκριση. Μόνο αν παίζουν και οι δύο στην native ανάλυσή τους μπορείς να κάνεις σύγκριση.
Wolfidis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Egw apo tin ek8esi eida oti apo tis gnwstes oi Toshiba eixan tin kaliteri eikona apo oles tis tv.... apo tis gnwstes tin xeiroteri tin eixan samsung kai sony (bravia)... A!!! re ti kanei i diafimisi (kai trexoun oloi kai agorazoun samsung)
StavrosD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Επαναλαμβάνω: Μην συγκρίνεις τις τηλεοράσεις στην σειρά στα μαγαζιά. 1) Μπορούν να ρυθμίσουν την αντίθεση και τα χρώματα έτσι ώστε να είναι πιο εντυπωσιακές αυτές που θέλουν να διώξουν. 2) Βλέπεις μόνο την ποιότητα του αναλογικού τους δέκτη. 3) Βλέπεις την ποιότητα των φίλτρων σε upscaling. 4) Δεν βλέπεις την ποιότητα HD.
Wolfidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Den sigkrinw apo ta magazia!!!!!!!!!!!!! Sigkrinw apo tin ek8esi tin ka8e etairia sto diko tis periptero!!!!! Opote ta parapanw pou les den isxioun. Filika...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.