antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δε μπορεί να μην έχει ακούσει κάποιος από εμάς για το συγκεκριμένο θέμα. Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης,και τα κανάλια έχουν στήσει χορό πάνω από τα "πτώματα" των 8 συμμετεχόντων στο συμβάν (4 αγόρια, 3 κορίτσια,κ η κοπέλα που κατήγγειλε το βιασμό). Δημοσιογράφοι καταγγέλουν,ρωτούν με ύφος εισαγγελέα,απαντούν στις ρητορικές ερωτήσεις που οι ίδιοι θέτουν,και τελικά καταδικάζουν. Αν θέλετε προσωπική άποψη,θεωρώ ότι το συγκεκριμένο συμβάν,ΑΝ αποδειχθεί ότι είναι βιασμός, δεν οφείλεται σε κοινωνικό ρατσισμό,αλλά στη βλακεία που δέρνει καποια κωλόπαιδα,και στα λάθος πρότυπα που έχουν. Όμως,η αίσθηση που μου μένει,έπειτα από την παρακολούθηση αυτής της υπόθεσης,σε συνδυασμό με 1-2 υποθέσεις ακόμα,που έχουν βγει παλαιοτέρα στο φως, μου αφήνουν μια αίσθηση ότι ίσως τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνονται... Πριν κάποιους μήνες,κυκλοφόρησε στο ιντερνετ βίντεο με καποιο 16χρονο κοριτσάκι ,πάλι σε σχολείο,που συμμετείχε σε...διαγωνισμό! Επίσης,στην τωρινή υπόθεση,όσοι συμμαθητές μίλησαν, είπαν ότι είτε γνώριζαν το συμβάν από πριν,είτε βρίσκοντουσαν έξω από τις τουαλέτες κατά τη διάρκεια, είτε τους μίλησε εκείνη βγαίνοντας,λέγοντας τους τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που ισχυρίστηκε εκ των υστέρων (τα παιδιά αυτά είπαν ότι η κοπελίτσα τους ελεγε ότι της άρεσε πολύ,ότι ήθελε να το ξανακάνει,ότι ήθελε να το κάνει κ με μια κοπέλα,κλπ).Όλα αυτά,μόλις τα είδε χθες η μητέρα της κοπέλας,κατερρευσε,γιατί κάποια εξ αυτών,τα είπε ένας φίλος της! Ο ιατροδικαστής, ΛΕΝΕ ότι βρήκε σημάδια βιασμού στον κόλπο. Μα μια κοπέλα παρθένα,αντικρούουν οι αντίπαλοι δικηγόροι,όταν την 1η φορά πάει με τέσσερα άτομα κ μάλιστα σε ένα στενό χώρο,είναι φυσικό να έχει κάποια τέτοια σημάδια! Από την άλλη,το βίντεο γιατί το έσβησαν τα πιτσιρίκια?Αν πράγματι ήταν με τη θέλησή της,αυτό αποδεικνύεται μέσα από την εικόνα... Σίγουρα,δεν είναι μια υπόθεση που μπορούμε να διερευνήσουμε-διαλευκάνουμε εμείς, αλλά όμως μου φαίνεται ενδιαφέρον να δούμε τις γνώμες κάποιων , και να ασχοληθούμε ξανά κ με τους εισαγγελείς δημοσιογράφους,που κρίνουν και κατακρίνουν και καταδικάζουν!
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω ρε συ Αντρέα. Δεν έχω παρακολουθήσει. Άκουσα μόνο ότι βιάσαν κάποια κοπέλα σε ένα σχολείο στην Εύβοια. Φαντάζομαι σε αυτό αναφέρεσαι. Πες με φυγόπονο, μιας και με πιάνει θλίψη και δεν μπορώ να ασχοληθώ με τέτοια θέματα. Αλλά δεν καταλαβαίνω και τι ακριβώς να σχολιάσω. Να πιθανολογήσω αν ήταν ή όχι; Ή να κράξω τους δημοσιογράφους;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Τι έγινε ρε παιδιά? Me κακαουνάτσης. You τράγκας? Τον λιάτσο και τον λιάγκα, ποιος τυχερός τους έχει? ΥΓ Πολύ σοβαρό θέμα για να το αφήσουμε στις ενδείξεις/απόψεις και κυρίως στα οκτά-δικα. Νομίζω.
bonomania Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Θα επρεπε απλα να αναφερθει σαν ειδηση στις 'ειδησεις' μας και ως εκει!!!! Το τι εγινε και τι δεν εγινε δεν μας αφορα και δεν μας νοιαζει! Αυτο που μας νοιαζει ειναι πως καταντησαν ετσι τα παιδια....τα σχολεια....οι δασκαλοι.......κτλ κτλ....αλλα με αυτα δεν ασχολουνται διοτι προφανως θα πρεπει να ερθουν σε ριξη με καποιους....και διοτι μαλλον δεν κανουν καλη τηλεθεαση! Κριμα κριμα και παλι κριμα!!!!
gvaggis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δε μπορούμε να γνωρίζουμε προς το παρόν κάτι παραπάνω από αυτά που μας δίνουν οι δημοσιογραφίσκοι... 1.Συμφωνώ με την άποψη σου για τη διαγραφή του βίντεο. 2.Στατιστικά να το πάρεις οι απουσιολόγοι κ γενικά μαθητές που καταβάλουν τόσο μεγάλη προσπάθεια για υψηλές επιδόσεις στο σχολείο δεν είναι άτομα που είναι διάσημα για τα όργια που διοργανώνουν μέσα σε αυτά. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ,απλά λέω τι είναι λογικό κ τι δείχνει η ιστορία. 3.Η μητέρα της κοπελιάς είναι επιφυλακτική.Προς το παρόν.Δε ξέρω αν είναι από το σοκ που τη διακατέχει.Δε ξέρω μήπως η γυναίκα είναι όντως σοβαρός άνθρωπος που δεν έχει όρεξη να αρχίσει το δράμα μπροστά στις κάμερες.Ή μπορεί (μπορεί λέω...) κάτι να έχει στην άκρη του μυαλού της.Μια αμφιβολία.. Η ίδια είπε πως δε πήγε στην αστυνομία η ίδια,άλλά η όλη διαδικασία έγινε αυτόματα με την επίσκεψη τους στο νοσοκομείο. 4.Ο ρατσισμός είναι δεδομένος στην ελληνική κοινωνία.Δε χρειάζεται να γί΄νει κάτι τέτοιο για να το καταλάβουμε.. ΑΝ, λέω ΑΝ υπήρχε η κατηγορία τέσσερις βούλγαροι βίασαν μία ελληνίδα μέσα σε σχολείο τι θα γινόταν; Θα είχαμε αμφιβολίες ή θα είχαμε βγάλει ήδη την απόφασή μας για την ενοχή τους;
antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 punky , αν με ρωτάς που θα ήθελα να καταλήξει το θέμα,ναι,θα ήθελα να καταλήξει στο κράξιμο στους δημοσιογράφους! Επίσης,καθαρά κ μόνο από κοινωνικής άποψης, θα προτιμούσα να μάθουμε ότι το "όργιο" έγινε με τη συναίνεση της μικρής,απλά βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της,γιατί τότε θα έχουμε 8 παιδιά που θέλησαν να αντιγράψουν ότι τους πουλάει το κάθε περιοδικό του κωστόπουλου ως life-style,κ το κάθε κοσμοπόλιταν, ενώ αν αποδειχθεί βιασμός,έχουμε να κάνουμε με 7 παιδιά που συμμετείχαν ,και που κατέστρεψαν 8 ζωές.... ΑΝ, λέω ΑΝ υπήρχε η κατηγορία τέσσερις βούλγαροι βίασαν μία ελληνίδα μέσα σε σχολείο τι θα γινόταν; Θα είχαμε αμφιβολίες ή θα είχαμε βγάλει ήδη την απόφασή μας για την ενοχή τους; Αν έχεις παρακολουθήσει παλαιότερα τις απόψεις μου σε θέματα ρατσισμού,ξενοφοβίας κλπ, θα έχεις παρατηρήσει ότι εγώ προσωπικά, θα συνέχιζα να έχω τις ίδιες αμφιβολίες κ σε αυτήν την περίπτωση! Απλά,στο ενδεχόμενο 4 αλβανοί (ακούγεται καλύτερο για τους πανταχού εθνικιστές μας),να βίασαν μια αθώα,τίμια,εργατική και πρώτη μαθήτρια,ελληνοπούλα.............εεεε, τότε,δε μας έσωναν ούτε οι καταρράκτες του νιαγάρα από το τι θα ακούγαμε για τους ξένους,την ηθική φθορά κλπ...
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 punky , αν με ρωτάς που θα ήθελα να καταλήξει το θέμα,ναι,θα ήθελα να καταλήξει στο κράξιμο στους δημοσιογράφους! ναι, αυτό προσπάθησα να ρωτήσω. γιατί δεν είχα καταλάβει ακριβώς. Επίσης,καθαρά κ μόνο από κοινωνικής άποψης, θα προτιμούσα να μάθουμε ότι το "όργιο" έγινε με τη συναίνεση της μικρής,απλά βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία της,γιατί τότε θα έχουμε 8 παιδιά που θέλησαν να αντιγράψουν ότι τους πουλάει το κάθε περιοδικό του κωστόπουλου ως life-style,κ το κάθε κοσμοπόλιταν, ενώ αν αποδειχθεί βιασμός,έχουμε να κάνουμε με 7 παιδιά που συμμετείχαν ,και που κατέστρεψαν 8 ζωές.... well said, mate.
antreaslam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 απλά,πριν καταλήξουμε στους δημοσιογράφους, είναι ενδιαφέρον να δεις απόψεις ατόμων,που γνωρίζοντας τις ιδεολογικές τους προσεγγίσεις από άλλα θέματα, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως αντιμετώπιζουν το συγκεκριμένο θέμα...
revil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Ρε μαγκες εχουν ξεφυγει λιγο τα παλικαρια που πανε σχολειο? Απο τη μια βγαινουν βιντεακια στο ιντερνετ με διαγωνισμους η αλλα που διαδραματιζονται σε τουαλετες και απο την αλλη γινονται ομαδικα οργια που εξελισονται σε βιασμο. wtf
gvaggis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Απλά,στο ενδεχόμενο 4 αλβανοί (ακούγεται καλύτερο για τους πανταχού εθνικιστές μας),να βίασαν μια αθώα,τίμια,εργατική και πρώτη μαθήτρια,ελληνοπούλα.............εεεε, τότε,δε μας έσωναν ούτε οι καταρράκτες του νιαγάρα από το τι θα ακούγαμε για τους ξένους,την ηθική φθορά κλπ... Αυτό είναι το θέμα... Η κοπέλα εκτός από απουσιολόγος.δούλευε κιόλας για να βοηθήσει την οικογένεια... Αλλά όοοοοοοχι,αφού ήταν βουλγάρα, δε μπορεί,θα τα θέλε ο κ.. της.. Κ όσο αφορά τους εθνικοχριστοδουλοψωμιάδηδες να ξέρεις πως αν αποδειχθεί βιασμός θα πούνε πως απο τους τέσσερις οι δύο ήταν αλβανοί και αυτοί το έκαναν.Η θα βρουν αλβανικές ρίζες στους έλληνες.Διαλιέχτεεεεεεε!
Γηρυόνης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Αν όντως έγινε βιασμός είναι ντροπή και αίσχος και καλό θα ήτανε κάποιος να τα βάλει σε μια τάξη αυτα τα κωλόπαιδα. Αν όχι καλό θα ήτανε κάποιος να βάλει σε μια τάξη την καταγγέλουσα. Το ότι η κοπέλα είναι αλλοδαπή είναι πολύ πιθανόν να βοήθησε (είπαμε, αν όντως έγινε βιασμός)... αν ήτανε κόρη ενός γνωστού Έλληνα στην περιοχή (π.χ. ιατρού ή δικηγόρου) θα γινότανε κάτι τέτοιο;
geovard Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Παιδιά βλέπω μιά διστακτικότητα να μιλήσετε επί τού θέματος.Αυτό δείχνει ότι συνεχίζουμε σταθερά στη πορεία πού έχει πάρει η σημερινή κοινωνία ότι αφού δεν μπήκε στο δικό μου τον κ@lo άστο καλλίτερα.Αν είναι έτσι όμως να μην σας ακούω να λέτε βρε πού πάει η κοινωνία.Γιατί στο κάτω κάτω εμείς δεν είμαστε κομάτι της? Τώρα όσον αφορά στο περιστατικό.Όλοι παραδέχονται καί οί ίδιοι οι μαθητές ότι το 'πήδημα' έγινε.Οί μαθητές επέστρεψαν κανονικά στο σχολείο καί στην αστυνομία είπαν ότι έγινε με τη θέλησή της(Όπως καί νάγινε εξάλλου τι άλλο μπορούν να πούν τώρα),η τοπική κοινωνία στηρίζει στη πλειοψηφία της τα δικά της τα παιδιά ενώ η κοπέλα αναγκάστηκε να φύγει από την περιοχή. Όλα δείχνουν μιά προσπάθεια άντε γρήγορα να το ξεχάσουμε (κοινώς κουκούλωμα) επειδή ήταν μέσα ο γυιός τού καθηγητή Θεολογίας καί ακόμη ένας πού έχει μπαμπά αστυνομικό. Εσείς θα πηγαίνατε ένα κορίτσι έστω με τη θέλησή του στις βρώμικες τουαλέτες ενός σχολείου να το κάνατε?Εκτός καί αν είσασταν καί κοπρολάγνοι.Ναί υπάρχει αυτή η ανωμαλία. Έπειτα θα ήταν πρώτος ο ταβερνιάρης μιάς καί τον είδα καί γοητευτικό πού θα 'έπαιρνε' το κορίτσι αν ήταν άτακτο, πού κανείς δεν το χαρακτήρισε έτσι.Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί ο Έλληνας έχει νοιώσει στο πετσί του τη μοναξιά τού μετανάστη.
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Βρίσκω πιθανό ο ιατροδικαστής να είναι κανένας άρειος ρατσιστής από την Κάτω Κωλοπετεινίτσα και να πλαστοποίησε το πόρισμα χάριν γνωριμιών. (Εγώ ξέρω ότι ΔΕΝ βρήκε σημάδια βιασμού). Βρίσκω εξίσου πιθανό τα πιτσιρίκια να έσβησαν το βίντεο από φόβο μήπως αποδειχτεί ότι ήταν εκεί. Αυτό που δεν βρίσκω πιθανό είναι να έγιναν ταυτόχρονα αυτά. Δεν με νοιάζει αν είναι Βουλγάρα, Ελληνίδα, Ρουμάνα, whatever, απλά είναι το πιο εύκολο πράγμα να εκδικηθείς κάποιον κατηγορώντας τον για κακοποίηση και στην προκειμένη, άλλο να της σκάσανε καμιά σφαλιάρα και άλλο να την κάνανε σουρωτήρι. Το πιο πιθανό σενάριο που έχω στο μυαλό μου είναι να κάνανε ότι κάνανε με την συναίνεσή της και μετά μόλις αυτή έμαθε ότι υπήρχε και βιντεάκι να το τράβηξε με βιασμούς κτλ για να μαζέψει ό,τι μπορεί.
revil Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 μα ρε συ λουσιφερ αν υπηρχε βιντεακι και δεν ειχε γινει βιασμος δε θα εδειχνε οτι λεει ψεματα η κοπελιτσα? δλδ φαντασου εμαθε οτι υπαρχει βιντεακι και ειπε οτι ειναι βιασμος.δε σκεφτηκε ομως πως θα μπορουσαν να το δειξουν?
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2006 Έχεις ένα δίκιο αλλά δεν ξέρεις πως μπορεί να ήταν. Μπορεί να σου πει "με απειλούσαν" πχ. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να πούνε τα άλλα τα μούλικα ότι έσβησαν βίντεο εάν δεν υπήρχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.