Προς το περιεχόμενο

"βιασμός" μέσα σε σχολείο...

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι πριν 30-40 χρόνια, ήταν παρθένες πριν τον γάμο, αλλα παντρέυονταν τον κοιλαρά μπακάλη επειδή το ήθελε ο μπαμπας.

Δεν άλλαξαν και πολλά. Πάλι τον κοιλαρά μπακάλη παίρνουν και σήμερα.

Απλά τώρα τον θέλουν οι ίδιες.

• Απαντ. 247
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γεια σου ρε Κωστόπουλε με τα διδάγματα σου. Καλά τα κατάφερες, όλοι κυνηγάνε να πετύχουν τα "100 πράγματα που πρέπει να κάνει κάποιος μέχρι τα 30 του" και είτε θα τα καταφέρουν βάζοντας τον στον κώλο του μπροστινού τους είτε θα τους τον βάλει κάποιος άλλος και θα γεμίσουν οργή βάζοντας τον κι αυτοί με τη σειρά τους σε κάποιον πιό αδύναμο....

Πόσο κακό έχει κάνει στην ελληνική κοινωνία το life-style του κωστοπουλου+του κοσμοπολιταν,ακόμα δε μπορούμε καν να το διακρίνουμε...

από τη γκαρνταρόμπα που πρέπει να έχουμε στα 30 μας,αξίας 5000 ευρώ,μέχρι το αμάξι μας,αξίας 20.000 ευρώ,κ το ρολόι μας,αξίας 1000 ευρώ, ενώ χαλάμε 3 ώρες της ημέρας στο γυμναστήριο,και έχουμε δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ από τα 19 μας,ενώ πατάμε τον άλλο στον λαιμό για να ανέβουμε "ψηλά",κ επειδή χρειαζόμαστε ένα σπρώξιμο επιτρέπουμε κ στον από πάνω μας,να έρθει από πίσω μας να μας τον ...ακουμπήσει λίγο.....κ.ο.κ...

Να δούμε,όταν ξυπνήσουμε,πόσο αργά θα είναι για να τα διορθώσουμε?

ΥΓ:Παρ'ότι χωρίς να είμαι σίγουρος,πιστεύω ότι δεν υπήρξε βιασμός, η συμπεριφορά της τοπικής κοινωνίας,είναι ο λόγος που με θλίβει το ίδιο με ένα πιθανό βιασμό..

Δημοσ.

Αντρέα, μιλάμε για την ίδια κοινωνία που πρίν κάποιο καιρό ο Δήμαρχος έδιωξε όλους του ξένους και μετά είχε πανηγυρική επανεκλογή.

Και κάτι μου λέει ότι κάνεις λάθος...

Δημοσ.

Σκέψου ότι χωρίς να έχει κριθεί ακόμα αν υπήρξε βιασμός ή όχι, η τοπική κοινωνία, απομακρύνει με ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΚΟΜΨΟ τρόπο 2 μέλη της .

Ο λόγος απομάκρυνσής τους,φυσικά είναι ο τόπος "προέλευσής " τους.

Δεν πιστεύω με τίποτα,ότι αν το κορίτσι ήταν ελληνίδα,κ οι 4 "βιαστές" ή βιαστές, ήταν αλβανοί,η τοπική κοινωνία θα απομάκρυνε το κοριτσάκι!!!!!!!

kwsn_men,δεν έχει και μεγάλη σημασία αν έχω δίκιο ή άδικο,καθ'ότι η γνώμη μου κ η γνώμη σου,δεν επηρρεάζουν τίποτα και κανέναν!Απλά, όπως ξαναείπα,ίσως να προτιμώ να ισχύει το σενάριο που έπλασα εγώ στο μυαλό μου,από το να αποδειχθεί ο βιασμός!

ΥΓ: Όμως, οι δημοσιογράφοι που καταδίκασαν τους "βιαστές" αμέσως, είναι -τουλάχιστον- εξίσου επικίνδυνοι με τον κάθε βιαστή!

ΥΓ2: Λούσιφερ, δεν υπήρχε μόνο μια κοπέλα στην παρέα...3 κοπέλες λέγεται ότι ήταν παρούσες,εκτός της καταγγέλουσας. Η μια εκ των τριών,ήταν αδερφή ενός εκ των 4 αντρών...

Δημοσ.
Φυσικά και μπορεί να ξέρουν. Απλώς δεν εμπιστεύομαι τους δημοσιογράφους.

Και τέλος πάντων δεν συμφωνώ με το "ααααχ, στην εποχή μας όλα ήταν καλύτερα, τώρα τα έχουν κάνει μπουρδέλο" kind of thing.

Απο την αλλαγή των κοινωνικών προτύπων , προκύπτουν νέες στρεβλώσεις και χάνονται οι παλιές. Ναι πριν 30-40 χρόνια, ήταν παρθένες πριν τον γάμο, αλλα παντρέυονταν τον κοιλαρά μπακάλη επειδή το ήθελε ο μπαμπας. Give one, take one :)

σωστή η παρατήρηση ,σε καμμία περίπτωση δεν ήταν στο

παρελθόν καλύτερα,ίσως μερικοί καθηγητές να ήταν πιό υπεύθηνοι,

ίσως τα παιδιά να σέβονταν τους καθηγητές,

ίσως να το κάνανε από φόβο γιατί έπεφτε πολύ βούρδουλας

το θέμα είναι ότι παλαιότερα υπήρχε άγνοια και ο δάσκαλος

ήταν ο μάγος - γιατρός του χωριού κτλπ. δέν θα πει κανείς

για τα έκτροπα και τη μιζέρια που δημιούργησε το παραπάνω

γεγονός ' δέ χρειάζεται βλέπουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες

Δημοσ.
Aποκλείεται δλδ να ξέρουν? Ήδη έχεις από πάνω μαρτυρία του KWSN ότι ήξερε απ' τα 16-17 και δε νομίζω να είναι καμμιά επιστήμη. Σάμπως οι αναρχικοί που τα σπανε δεν ειναι πιτσιρικάδες οι περισσότεροι? Ούτως ή άλλως και 5χρονο να βάλεις στο ίντερνετ θα μάθει πώς τις φτιάχνουν.

Το θέμα όμως δεν είναι η γνώση αλλά το ότι δεν έχεις κανέναν ενδοιασμό να φτιάξεις μία.....

πες μου οτι η μολοτωφ δεν υπηρχε 30 χρονια πριν.....

Δημοσ.
Δεν άλλαξαν και πολλά. Πάλι τον κοιλαρά μπακάλη παίρνουν και σήμερα.

Απλά τώρα τον θέλουν οι ίδιες.

λολ.

Νομίζω οτι βολεύονται και με ποδοσφαιριστή.

Δεν είναι μονο η επιλογή.

Χωρίζουν αν θελουν και όποτε θέλουν, μπορούν να δουλεύουν κτλ.

Όποιός θέλει να πάμε 30 χρόνια πίσω, να σηκώσει το χέρι.

Δημοσ.

Δηλαδή αν ας πούμε καταργηθούν τα κινητά με κάμερες στα σχολεία,να υποθέσω ότι το θεωρείτε φασιστικό μέτρο;;;;:roll: Ή μήπως αν γίνει κάτι τέτοιο,θα πλακώσουμε πάλι τις καταλήψεις για την "καταπάτηση" των δικαιωμάτων μας;;;Που βέβαια τα είδαμε για άλλη μια φορά τα χάλια των καταλήψεων.Αυτή είναι η ελληνική παιδεία,ζωντανή βιντεοσκόπηση πορνό.....Να την χαιρόμαστε.....Και γιατί δηλαδή οι γονείς να κάνουν πάντα τα χατήρια στα βλαστάρια τους;Η ανηψιά μου γιατί να έχει κινητό από τα 13;Επειδή έχουν και οι άλλοι;Όλο θέλω,θέλω,θέλω....Ε τα μαμήσαμε όλα πια.Και έχουμε να δούμε πολλά ακόμα.....Αυτό με τον βιασμό της κοπέλας ήταν το λιγότερο........

Δημοσ.
σωστή η παρατήρηση ,σε καμμία περίπτωση δεν ήταν στο

παρελθόν καλύτερα,ίσως μερικοί καθηγητές να ήταν πιό υπεύθηνοι,

ίσως τα παιδιά να σέβονταν τους καθηγητές,

ίσως να το κάνανε από φόβο γιατί έπεφτε πολύ βούρδουλας

το θέμα είναι ότι παλαιότερα υπήρχε άγνοια και ο δάσκαλος

ήταν ο μάγος - γιατρός του χωριού κτλπ. δέν θα πει κανείς

για τα έκτροπα και τη μιζέρια που δημιούργησε το παραπάνω

γεγονός ' δέ χρειάζεται βλέπουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες

Ο 'σεβασμός' πού απολάμβαναν οί εκπαιδευτικοί τού περελθόντος καί κυρίως οί δάσκαλοι ήταν καταναγκαστικός καί βασίζονταν στό φόβο τού βούρδουλα καί της τιμωρίας.Θα πρέπει να υπάρχουν ακόμη καί σήμερα κατάλοιπα εκπαιδευτικών πού θα πρέπει να ντρέπονται γιά τις μεθόθους σωφρονισμού πού εφάρμοζαν.Καί όλα αυτά βέβαια με την ανοχή της κοινωνίας εκείνης της εποχής.Γινόταν συστηματικά βιασμός της παιδικής ψυχοσύνθεσης αλλά η λέξη ψυχολογία ήταν άγνωστη στις εποχές τού σκοταδισμού.Θυμάμαι ένας συμμαθητής μου είχε τολμήσει να διαφωνήσει σε κάποιο σημείο όταν στα κείμενα μας υποχρέωσαν να κάνουμε πλήρη ανάλυση τού διαγγέλματος τού δικτάτορα Παπαδόπουλου με τίτλο 'Το πιστεύω μου' καί ποιά διδάγματα απορρέουν από το κείμενο,καί τιμωρήθηκε από το Γυμνασιάρχη με 6ήμερη αποβολή συν το ξύλο πού έφαγε όταν τον στρίμωξε ο Γυμναστής μέσα στο κλειστό Γυμναστήριο,ο οποίος ήταν το εκτελεστικό απόσπασμα τού Γυμνασιάρχη.Εκείνη τη περίοδο αν έλεγες στον πατέρα σου μπαμπά με κτύπησε ο δάσκαλος το πιό πιθανό ήταν να σού έλεγε ότι καλά σού έκανε.Σαν όλοι να ήταν τότε εναντίον των παιδιών.

Sorry πού ξέφυγα από το θέμα, αλλά είναι κάποια πράγματα πού θα πρέπει να λέγονται γιά να φαίνεται σήμερα ότι τα παιδιά έχουν καί καλώς έχουν μεγάλη ελευθερία.Φανταστείται αυτό πού έγινε με την κοπέλα μέσα στο σχολείο να γινόταν στις τότε εποχές.Μπορεί να πήγαιναν μέχρι καί ισόβια καί οί γονείς καί δεν κάνω πλάκα.

Δημοσ.

Φυσικά και είναι θεμιτό να υπάρχει ελευθερία στα σχολεία, όχι πλήρης όμως διότι πολύ απλά απ' όποια πλευρά και να το πάρει κανείς, το άτομο σε αυτή την ηλικία σε πολύ λίγες περιπτώσεις είναι συγκροτημένο. Συνήθως νομίζει ότι είναι.

Αυτό που υπάρχει σήμερα στα σχολεία δεν είναι ελευθερία αλλά αναρχία ή μάλλον θα έλεγα καλύτερα μια ροπή η οποία χαρακτηρίζει και την κοινωνία στο σύνολο της και που την κάνει αυτό που θα αποκαλούσα ως "κοινωνία της ανωριμότητας". Βλέπεις δλδ τον καθένα, είτε μικρός είτε μεγαλύτερος να δρα ως 5χρονος ο οποίος του έχουν πάρει τα παιχνίδια του και τα ζητάει πίσω. Όλοι κλαίγονται για τα δικαιώματα τους και σκίζονται να αρπάξουν και το δίφραγκο που τους αναλογεί αλλά απ' την άλλη αδιαφορούν πλήρως ακόμη και για τις πιό στοιχειώδης υποχρεώσεις τους, ακόμη και για τα πιό στοιχειώδη δικαιώματα του άλλου.

Για να ξαναγυρίσω στα σχολεία, μπορεί να μου πει κάποιος τί νόημα έχει πχ το ανοιχτό κινητό στην τάξη? Ποιός θα σε πάρει εκείνη την ώρα? Οι γονείς σου? Σάμπως δεν ξέρουν ότι είσαι στο μάθημα? Κι αν είναι κάτι έκτακτο και επείγον δεν μπορούν να καλέσουν στο σχολείο και να σε ειδοποιήσει? Είναι ελευθερία λοιπόν αυτό ή κατάχρηση της?

Δημοσ.
Φυσικά και είναι θεμιτό να υπάρχει ελευθερία στα σχολεία, όχι πλήρης όμως διότι πολύ απλά απ' όποια πλευρά και να το πάρει κανείς, το άτομο σε αυτή την ηλικία σε πολύ λίγες περιπτώσεις είναι συγκροτημένο. Συνήθως νομίζει ότι είναι.

Αυτό που υπάρχει σήμερα στα σχολεία δεν είναι ελευθερία αλλά αναρχία ή μάλλον θα έλεγα καλύτερα μια ροπή η οποία χαρακτηρίζει και την κοινωνία στο σύνολο της και που την κάνει αυτό που θα αποκαλούσα ως "κοινωνία της ανωριμότητας". Βλέπεις δλδ τον καθένα, είτε μικρός είτε μεγαλύτερος να δρα ως 5χρονος ο οποίος του έχουν πάρει τα παιχνίδια του και τα ζητάει πίσω. Όλοι κλαίγονται για τα δικαιώματα τους και σκίζονται να αρπάξουν και το δίφραγκο που τους αναλογεί αλλά απ' την άλλη αδιαφορούν πλήρως ακόμη και για τις πιό στοιχειώδης υποχρεώσεις τους, ακόμη και για τα πιό στοιχειώδη δικαιώματα του άλλου.

Για να ξαναγυρίσω στα σχολεία, μπορεί να μου πει κάποιος τί νόημα έχει πχ το ανοιχτό κινητό στην τάξη? Ποιός θα σε πάρει εκείνη την ώρα? Οι γονείς σου? Σάμπως δεν ξέρουν ότι είσαι στο μάθημα? Κι αν είναι κάτι έκτακτο και επείγον δεν μπορούν να καλέσουν στο σχολείο και να σε ειδοποιήσει? Είναι ελευθερία λοιπόν αυτό ή κατάχρηση της?

ΣΑΦΩΣ κατάχρησή της..........Γνώμη μου βέβαια.....

Πάντως αν όντως γίνει κατάργηση των κινητών στα σχολεία,θα ζήσουμε μια κόλαση καταλήψεων.Οπότε χαιρέτα μου τον πλάτανο μετά..........

Δημοσ.

Tα διάβασα όλα τα πόστς για το ενδιαφέρον αυτό θέμα.

Δυστυχώς λόγω δουλειάς αλλά και λόγω του ότι ζώ στην Κύπρο, δεν είδα στην τηλεόραση τη συγκεκριμένη είδηση.

Μήν περιμένετε να μάθετε την αλήθεια για το τί έγινε πραγματικά.

Αυτό το ξέραν μόνο οι συμμετέχοντες και οι παρευρισκόμενοι και λέω ότι το ξέραν, διότι αυτή τη στιγμή πιστεύουν τα ψέματα που σκεφτήκαν στην συνέχεια (ή που τους δασκαλέψαν να πούν) περισσότερο από τις ίδιες τους τις αναμνήσεις.

Από κεί και πέρα, εγώ κρατάω πισινή για το όλο ζήτημα, μιάς και έχω χάσει πάσα ιδέα με τους σύχρονους έφηβους/έφηβες.

Πήγαμε και μείς σχολείο πρίν από κάμποσα χρόνια και το μόνο σίγουρο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν κάναμε αυτά που κάνουν τώρα.

Η υπερβολική ελευθερία και τα λάθος πρότυπα οφείλονται γι'αυτό σε συνδυασμό με το κάκιστο εκπαιδευτικό σύστημα, τα ΜΜΕ, τον ελάχιστο χρόνο που έχουν τα παιδιά με τους δικούς τους.

Εδώ στη Κύπρο που ζώ τα τελευταία 3 χρόνια, έχω δεί και ακούσει τα πιό τρελά πράγματα. Ειδικά τα θηλυκά έχουν ξεφύγει τελείως. Τα αρσενικά απλώς ακολουθούν.

Τέλος πάντων, ειλικρινά δεν ξέρω τί να πώ.

Αλλά τα περί άριστης μαθήτριας=δεν ήθελε sex τα ακούω βερεσέ.

Η γραμματέας μας στη δουλειά, το τί τραβάει η γυναίκα με την κόρη της δεν λέγεται.

Η κόρη της, άριστη μαθήτρια και πηδιέται με κάθε αρσενικό που κυκλοφορεί. Πρίν από κάτι μήνες, η μικρή δεν γύρισε σπίτι και έλειπε με τον γκόμενο/γκόμενους μέχρι την επόμενη μέρα το μεσημέρι. Η καημένη η μάνα έκλαιγε όλη τη μέρα στη δουλειά και δεν ήξερε τί να κάνει.

Τις προάλλες πιάσαν στις τουαλέτες νεαρές μαθήτριες 2ας Λυκείου να εφαρμόζουν νέες πρακτικές στη χρήση φλάουτων που είχαν για το μάθημα της μουσικής. Αυτό μάλιστα βγήκε και στις ειδήσεις.

Ενώ τα βιντεάκια με παρτούζες και λοιπά πράξεις πάνε και έρχονται καθημερινά στα σχολεία.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω αν βγαίνει καμιά άκρη από την όλη υπόθεση, τόσο για την είδηση που ποστάρατε, όσο και γενικά, αλλά ειληκρινά νομίζω ότι η νεολαία πάει σιγά σιγά κατά διαόλου.

Ειδικά για την Κύπρο, πρέπει να αναλώσω 10 σελίδες για να γράψω το τί παίζει εδώ πέρα. Τα Σόδομα και τα Γόμορα καταντήσαμε.

Αλλά για αυτό φταίμε όλοι μας λίγο ή πολύ, μιάς και εμείς διαμορφώνουμε στην τελική την κοινωνία στην οποία ζούμε.

Δημοσ.

Το αν όντως βιάστηκε ή όχι αυτή η μαθήτρια ίσως να μη γίνει γνωστό ποτέ....Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε,γι αυτό και δε στέκομαι στο σγκεκριμένο σημείο.Το μόνο "καλό" που βγήκε από το όλο θέμα είναι ότι αποκαλύφτηκαν και άλλες παρόμοιες καταστάσεις χυδαιότητας.Και το ερώτημα είναι:ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ;;;;:evil:

Δημοσ.
Τις προάλλες πιάσαν στις τουαλέτες νεαρές μαθήτριες 2ας Λυκείου να εφαρμόζουν νέες πρακτικές στη χρήση φλάουτων που είχαν για το μάθημα της μουσικής.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την ηλικία. Να λες "ναι" στο φλάουτο και "όχι" στο ξυράφι? Τι διάολο, γερνάω.

Πενθήμερη αποβολή και στη 16χρονη μαθήτρια που κατήγγειλε βιασμό στο σχολείο της

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...