Kandinsky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Συμφωνώ απόλυτα οτι οι πιτσιρικάδες αποκλείεται να έσβηναν το βίντεο αν δεν έδειχνε κάποια πράγματα που τους ενοχοποιούν. Αντιθέτως, όπως είδαμε και σε πολλές άλλες φάσεις και βιντεάκια με τσιμπούκια στην τάξη και πηδήματα στις τουαλέτες, θα την έβγαζαν την κοπελιά στο ιντερνετ και τώρα θα το βλέπαμε όλοι. Αλλωστε, γιατί να τραβήξεις κάτι αν όχι για να δείξεις και στους άλλους "πως γαμιόταν η Βουλγάρα"? Όσο για τις φωνές κλπ, με καλή θέληση όλα γίνονται. Σε σχολείο υπό κατάληψη με λίγο κόσμο μέσα, πιθανολογώ ότι η "παρεούλα" αυτη θα πρέπει να θεωρείτο πολύ "προχωρημένη" για να προβεί έστω και στην απόπειρα ομαδικού πηδήματος στις τουαλέτες. Όπως και σε κάθε κοινωνική ομάδα, τα "πρόβατα" δεν πάνε κόντρα στους "προχωρημένους". Τουμπεκι όλοι και κάνουν ότι δεν ακούνε........"Twin Peaks" η δουλειά και δε μπορεί κανείς μας να φανταστει ποσο εύκολο είναι τελικά να κάνουν τουμπεκι σε τρομερά απεχθείς πράξεις άτομα φυσιολογικά..... edit : Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι η πιθανότητα να πήγε η 16χρονη μαθήτρια με τη θέληση της για να πηδηχτεί με 4 αγόρια ενώ την παρακολουθούσαν άλλα 3 κορίτσια μας φαίνεται μεγάλη. Αυτό τί λέει για την κοινωνία μας? Είναι φυσιολογικό να θεωρούμε εμείς εδώ μεσα το γεγονός αυτό πιθανό?
KWSN_Men Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Βλέπω ότι κανείς δεν βρέθηκε να αναφέρει μια μικρή λεπτομέρεια! Η Αμάρυνθος που είναι δίπλα στην Ερέτρια δεν είναι καμιά πόλη πολλών χιλιάδων κατοίκων! Είναι χωριό! Ο καθένας ξέρει τον άλλο πολύ καλά! Η μάνα και η κόρη καταγγέλουσες 'βιασμό' ζούσαν χρόνια σε αυτό το χωριό. Η κόρη μεγάλωσε στην Αμάρυνθο που σημαίνει ότι απέκτησε συνήθειες και νοοτροπίες όπως τα παιδιά της περιοχής! Πόσες φορές λοιπόν έχει ακουσθεί ότι βίασαν μαθήτρια στο σχολείο του χωριού;Ξέρετε πολύ καλά πως η κοινωνία ενός χωριού λειτουργεί πολύ πιο καλύτερα απ'ότι σε μια πόλη που όλα είναι 'ξέφραγα' κι ο καθένας κάνει ότι θέλει, γιατί υπάρχει αυτή η ανωνυμία! Προσωπικά δεν θεωρώ ότι έγινε βιασμός... Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι η μικρή έκανε ότι έκανε με την θέλησή της και μετά μετανοιωμένη και με τον φόβο του βίντεο να σκαρφίστηκε την καταγγελία για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα! Και που ξέρουμε αν δεν υπάρχει κι ο φόβος κάποιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης; Δεν ξέρετε πόσες σκέψεις μπορεί να κάνει μια κοπέλα! Το ότι ήταν αριστούχος, απουσιολόγος και σημαιοφόρος στις παρελάσεις του χωριού κι ότι εργαζόταν να βοηθήσει την μητέρα της, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι ζωηρούλα και με θέληση για ζωή! Άλλωστε η εφηβία είναι μια τρελή περίοδος για όλα τα παιδιά που και οι ίδιοι οι γονείς δεν μπορούν να συμβουλέψουν γιατί ...'δεν τα καταλαβαίνουν' (έτσι δεν λέγαμε κι εμείς όταν ήμασταν σε αυτή την ηλικία); Απ'την άλλη εκεί που πρέπει να πέσει χατζάρα είναι στα κανάλια γιατί έχουν κάνει το θέμα κόσκινο και αυτά έχουν βιάσει το κορίτσι και τα αγόρια μαζί, χιλιάδες φορές! Ντροπή τους! Θα έπρεπε έστω με αφορμή αυτό το περιστατικό να ασχοληθούν με το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στα σχολεία γενικώς! :evil: Να σε ρωτήσω κάτι; Αν στο ίδιο περιστατικό εμπλέκονταν μια ελληνίδα με 4 βούλγαρους και 3 βουλγάρες, και η κοπέλα ήταν και από το χωριό σου, θα έλεγες τα ίδια; Ή μήπως θα μιλούσες για τους Βούλγαρους μαφιόζους και κλέφτες και την κακόμοιρη αθώα χωριατοπούλα απουσιολόγο; Μήπως σε πιάνει λίγο το τοπικιστικό; Η εμπειρία μου λέει ότι λόγω απομόνωσης και λόγω προβολής των προτύπων out of context στην οποία υπόκεινται οι νέοι στα χωριά, τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ πιο προχωρημένα σε όλα τα επίπεδα. Επίσης μιλάμε για ένα χωριό με αποδεδειγμένα κρούσματα ρατσισμού. Ποιος σου λέει ότι οι γονείς δεν έλεγαν στα καλόπαιδά τους 'ρε ξεφτύλα, ακόμα και το παλιοπούτανο η Βουλγάρα σε περνάει στα μαθήματα. Δε ντρέπεστε νας σας περνάνε οι πουτάνες οι Βουλγάρες;' Ως γνωστόν, η επικρατούσα άποψη στην Ελλάδα είναι ότι οι Βουλγάρες-Ρωσίδες-Ουκρανέζες-Μολδαβές έχουν στο DNA τους μια τάση για πήδημα, μια δίψα για σπέρμα ρε παιδί μου... Και τέλος, μην ξεχνάς ότι αν η κοπέλα πήγε στην τουαλέτα για να χαμουρευτεί, αν δεν ήθελε να την πηδήξει και αυτός το έκανε, είναι βιασμός. Αν αυτή ήθελε να πηδηχτεί αλλά μετά είπε όχι, είναι βιασμός. Αν ήθελε να πηδηχτεί και με τους 4 αλλά δεν ήθελε να την βιντεοσκοπούν και είπε όχι, είναι βιασμός. Αν το βίντεο όντως έχει διαγραφεί αυτό δίνει περισσότερο δίκαιο στην κοπέλα και συνηγορεί υπέρ του βιασμού. Αν όλα αυτά τα έκανε με τη θέλησή της και δεν ήτανε βιασμός τότε α) Γιατί να καταγγείλει βιασμό η κοπέλα από τη στιγμή που υπήρχε το βίντεο και αποδείκνυε το αντίθετο; β) Γιατί τα καλόπαιδα δεν κρατήσανε το βίντεο ώστε να το παραδώσουνε ως αποδεικτικό στοιχείο της αθωότητάς τους; Θα συμφωνήσω μαζί σου. Γηρυόνης ποιο παιδί θα κρατούσε ένα σεξ βίντεο στο κινητό του, όταν ξέρει ότι θα πέσει βούρδουλας στο σπίτι; Θεωρώ ότι για τον φόβο των γονιών τους το έσβησαν, αν υπήρξε βίντεο τελικά!Κι εγώ από χωριό είμαι αλλά στην πόλη μεγάλωσα και ζω! Συνήθως τα σεξ βίντεο στα κινητά διακεινούνται από μαθητές και στρατιώτες. Και κάτι άλλο. Ο γονιός, που θα το πάρει χαμπάρι; Εδώ καλά καλά δεν έχουν ιδέα από κινητά γονείς με σπουδές και γενικότερα ανοιχτούς ορίζοντες, θα έχουν ιδέα γονείς σε ένα χωριό;1 Δεν συμφωνώ με αυτή την σκέψη.Τα παιδιά που μένουν σε μικρές κοινωνίες στην εποχή μας είναι πιο επιρρεπή σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.Στις μεγάλες πόλεις οι γονείς δεν αφήνουν πια τα παιδιά τους ελεύθερα γιατί φοβούνται. Η κοινωνία των χωριών δεν είναι πια όπως παλιά όπου ο πατέρας διέταζε και επέβαλε την άποψη του. Τα παιδιά στα χωριά έχουν ως μόνο οδηγό τους τα πρότυπα της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, σε μεγαλύτερο βαθμό απ΄ότι στην πόλη, όπου υπάρχουν και εναλλάκτικές απόψεις και τρόποι διασκέδασης. Τα χωριά ήταν πάντα πιο επιρρεπή σε παρεκτροπές, βίτσια, βιασμούς, οικογενειακή βία, κουτσομπολιό. Και δεν είναι σημερινό φαινόμενο, πάντα έτσι ήταν. Τι να πω... Εμείς πριν μερικά χρόνια όλο μπάλλα παίζαμε, κι αν τύχαινε και μας κοίταγε καμία τη στιγμή που βάζαμε γκολ, έσκαγε πιτσιλιά στο σώβρακο. Μέχρι εκεί. Και δε μιλάω για 100 γενιές πίσω. Πριν 15 χρόνια πάντως που πήγαινα εγώ λύκειο, αν στην κοπέλα μας απλώναμε και λίγο χέρι, νιώθαμε σα να είχαμε πάρει ολυμπιακό μετάλλιο. Για να δουν χαρά τα σκέλια σου έπρεπε να μπλέξεις με μεγαλύτερη. Γιατί ο ιατροδικαστής δεν βρήκε σημάδια βιασμού? Γιατι όταν ούρλιαζε και φώναζε(όπως υποστηρίζει η 16χρονη)δεν την άκουσε κανένας(μαθητές,καθηγητές,ιδιοκτήτρια κυλικείου)?Οι άριστες/εργαζόμενες μαθήτριες δεν πηδιούνται?Μήπως ρατσιστές είναι οι δημοσιογράφοι με το να τονίζουν συνέχεια οτι η 16χρονη ήταν βουλγάρα? Αν κρίνω από τις καταλήψεις που έζησα εγώ, συνήθως είμασταν όλοι μαζεμένοι στην πύλη και σε μια-δυο αίθουσες, μακριά από τις τουαλέτες. Οπότε πολύ πιθανό να μην άκουσαν τίποτα. Επίσης πολύ πιθανόν η κοπέλα να νόμισε ότι φώναζε αλλά στην ουσία να μην ακούγονταν ούτε καν έξω από την τουαλέτα.
geovard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Φατάζεστε να βγεί καμμιά βρώμα ότι το κοριτσάκι έχει aids:cry: nα δώ τότε τις μανούλες τους πού λέγανε ότι αφού τα προκάλεσε τα παιδιά τι να έκαναν?Λες καί έπρεπε σώνει καί καλά να το κάνουν.Μιά στιγμή θα πούν ότι τα βίασε αυτή τα καημένα τα παιδάκια. Το βίντεο το έσβησαν προφανώς γιατί έδειχνε την ενοχή τους.Αλλά δεν μπορεί κάπου θα υπάρχει καμμιά κόπια.Λέτε να μη πρόλαβαν να το κάνουν share? Ρε παιδιά το όλο πράμα μυρίζει αρρώστια καί όχι μόνο(Στις τουαλέτες γαρ). Όσο καί αν δικαιολογούνται τα καλόπαιδα δεν γίνονται πιστευτά.Αφού ρόλο Σπίλμπεργκ έπαιζε τού ενός η αδερφή.Καί επειδή αυτή πάει Γυμνάσιο προσπαθούν λέει να μην την εκθέσουν ως βορά στούς αδηφάγους δημοσιογράφους. Γιά όσους λένε γιατί δεν φώναξε να την ακούσουν τούς λέω ότι γιά να φωνάξει η άλλη πρέπει ο άλλος να την έχει..μεγάλη.Αλλά με αυτά τα παιδιά τίποτα σωστό δεν έγινε Χώρια η πλάκα τώρα.Μπορεί να μην φώναξε γιατί ίσως απειλήθηκε εκβιάστηκε η δεν ξέρω τι.Άμα εσένα σε αρπάξει κανένας πολύ δυνατός καί σού βάλει το μαχαίρι στο λαιμό καί δεν μπορείς να κουνηθείς τότε θα κάτσεις να τη φας καί θα πείς καί ένα τραγούδι! Γι αυτούς πού λένε μα καλά οί καλές μαθήτριες δεν έχουν ορμές?Ωραία λοιπόν περίμενε η κοπέλα να βρεί το ειδυλλιακό περιβάλλον της τουαλέτας γιά να εκτονώσει τις ορμές της?Απ ότι λένε δούλευε έβγαινε θα μπορούσε να πάρει το φίλο της πού μάλλον αυτός κατέστρωσε το σχέδιο καί να πάνε μακριά στον καθαρό αέρα. edit : Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι η πιθανότητα να πήγε η 16χρονη μαθήτρια με τη θέληση της για να πηδηχτεί με 4 αγόρια ενώ την παρακολουθούσαν άλλα 3 κορίτσια μας φαίνεται μεγάλη. Αυτό τί λέει για την κοινωνία μας? Είναι φυσιολογικό να θεωρούμε εμείς εδώ μεσα το γεγονός αυτό πιθανό? Ακόμη καί τα ζώα έχουν φρένο καί δεν αισθάνονται καλά στην κοινή θέα.Έτσι εδώ κολλάει το γνώρισα τούς ανθρώπους καί αγάπησα τα ζώα.Γι αυτό σας λέω.Έστω πως το κορίτσι δέχτηκε καί έγινε.Αυτό το άτιμο το μικρό πού τράβαγε γιά σκηνοθέτης πορνό ταινιών προορίζεται?
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παρόλο που τα παρακάτω με βρίσκουν σύμφωνο και χαίρομαι που η πολιτική ηγεσία τα άρθρωσε: «Σας κάλεσα για να εκφράσω την ελπίδα ότι η ελληνική κοινωνία που έζησε την ξενιτιά και τον ρατσισμό, δεν θα επιστρέψει αυτά που έζησε, στους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παρέμβαση έκανε και ο Πρόεδρος του ΣΥΝ, τονίζοντας ότι «ο ρατσισμός ενισχύεται από φορείς, όπως η ηγεσία της Εκκλησίας». Δεν νομίζω ότι οφείλεται μόνο στον ρατσισμό. Το χρωστάμε και στο διψασμένο κοινό που αρέσκεται να "ψηφίζει" νικητές και χαμένους και να δικάζει όσους μετέχουν στην παράσταση. Όποια κι αν είναι αυτή. Λες και βλέπει reality. Πόση θηριωδία κρύβουν τα φοβισμένα ανθρωπάκια της διπλανής πόρτας, δεν σταματά να με εκπλήσσει. Και να με αηδιάζει.
nontasg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δεν νομίζω ότι οφείλεται μόνο στον ρατσισμό. Το χρωστάμε και στο διψασμένο κοινό που αρέσκεται να "ψηφίζει" νικητές και χαμένους και να δικάζει όσους μετέχουν στην παράσταση. Όποια κι αν είναι αυτή. Λες και βλέπει reality. Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.Και βασικά ίσως κακώς κάνουμε και σχολιάζουμε τόσο πολύ αυτό το θέμα.....Όλο βρίσκουμε θέματα και παίζουμε τους μεγάλους αναλυτές....Όπως και να έγινε,είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που έγινε... Εγω δεν ξανασχολιάζω τίποτα επί του θέματος,γιατί ειλικρινά έχω αηδιάσει..... Καλή σας νύχτα.
pusher Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου.Και βασικά ίσως κακώς κάνουμε και σχολιάζουμε τόσο πολύ αυτό το θέμα.....Όλο βρίσκουμε θέματα και παίζουμε τους μεγάλους αναλυτές....Όπως και να έγινε,είναι πραγματικά λυπηρό αυτό που έγινε... Εγω δεν ξανασχολιάζω τίποτα επί του θέματος,γιατί ειλικρινά έχω αηδιάσει..... Καλή σας νύχτα. Πέστα ρε Νώντα. Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Εγώ απλά θα θυμήσω το "μην κρίνετε για να μην κριθείτε".
omnislash Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δε σκεφτόμαστε το πιο απλό.Η κοπέλα η τα αγόρια η όλοι είχαν ορέξεις.Κάποιος έξυπνος άρχισε να βιντεοσκοπεί το είδε η κοπέλα και μετά φοβούμενη μήπως το βίντεο φτάσει σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο (χωριό είναι όχι καμιά μεγαλούπολη) μίλησε για βιασμό. Το θέμα είναι ότι λόγω της εθνικότητας της κοπέλας καποιοι άρχισαν να μιλάνε για ρατσισμό (να δω τι θα λέγανε αν ήταν Ελληνίδα).Και επειδή έχω περάσει από αυτήν την ηλικία σχετικά πρόσφατα πιστεύω πως ίδιες ορέξεις έχουν τα αγόρια με τις κοπέλες Τέλος τα αγόρια και οι "παρακολουθούσες" δεν ξέρανε ότι η κοπέλα κάλλιστα θα μπορούσε μετά να τους μηνύσει για βιασμό χαζά ήταν; «ο ρατσισμός ενισχύεται από φορείς, όπως η ηγεσία της Εκκλησίας». Καλά δεν πιστεύω να λένε οι παπάδες τις κυριακές τέκνα μου βιάστε αλλοδαπές.Κάποιοι έχουν ξεφύγει υτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι η πιθανότητα να πήγε η 16χρονη μαθήτρια με τη θέληση της για να πηδηχτεί με 4 αγόρια ενώ την παρακολουθούσαν άλλα 3 κορίτσια μας φαίνεται μεγάλη Αυτό από μόνο του δεν είναι κακό δικό της το σώμα το κάνει ότι θέλει.Οπως και το τι έγινε στο σχολείο Δηλαδή αν γινόταν στο λιβάδι δεν υπήρχε πρόβλημα ε; Να προτείνω και κάτι άλλο.ας πούμε ότι της είπαν πως θα πάρει 200 ευρώ (τα χει ανάγκη όπως διαπιστώνουμε) αυτοί της δώσαν καμιά 100άρα και της είπαν τουμπεκί και αυτή το κατήγγειλε.Πολύ πιθανό το κόβω.
2arkoudi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παντως ο ιατροδικαστης ειπε οτι δεν υπαρχουν ιχνη βιασμου. Το ακουσα στο ραδιο.
geovard Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Πάντως έχετε τη πλάκα σας ρε παιδιά.Από τη μιά δεν σας ενδιαφέρει λέτε,έχετε λέει αηδιάσει(γιατί?),δεν χάνετε όμως την ευκαιρία να ποστάρετε.Αυτός πού δεν τον ενδιαφέρει κάτι απλά το προσπερνά.
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Πάντως έχετε τη πλάκα σας ρε παιδιά.Από τη μιά δεν σας ενδιαφέρει λέτε,έχετε λέει αηδιάσει(γιατί?),δεν χάνετε όμως την ευκαιρία να ποστάρετε.Αυτός πού δεν τον ενδιαφέρει κάτι απλά το προσπερνά. Έγραψα πως με αηδιάζει η θηριωδία των μικρόψυχων ανθρώπων που αρέσκονται στο να στιγματίζουν και να χαντακώνουν/δικάζουν τους άλλους. Αυτό δεν παύει να με ενδιαφέρει και να το λέω ή να το γράφω. Επίσης δράτομαι της ευκαιρίας να πω ότι με αηδιάζει και το κουνουπίδι. Τι από όλα αυτά σου ήταν τόσο δύσκολο να καταλάβεις;
^BOOMBOOM Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Παντως ο ιατροδικαστης ειπε οτι δεν υπαρχουν ιχνη βιασμου. Το ακουσα στο ραδιο. O ιατροδικαστής μπορει να πει αν τα ίχνη τεκμηριώνουν έναν βιασμό, τίποτε άλλο. Δηλαδή μπορέι να πεί "έγινε βιασμός" ή "δεν ξέρω αν έγινε βιασμός", όχι όμως "δεν έγινε".
MariaTs. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και πάμε και σε μια άλλη είδηση που αφορά και πάλι την περιοχή της Εύβοιας. 24χρονος Αλβανός βίασε την 16χρονη Ελληνίδα φίλη του με κονταρόξυλο, γιατί δεν είχε να του δώσει 500 ευρώ! Φυσικά έγιναν τα δέοντα από πλευράς της μικρής και φυσικά ο Αλβανός συνελήφθη! Και τώρα για εξηγήστε μου... γιατί τα κανάλια δεν ασχολήθηκαν με αυτό το θέμα τόσο όσο με το περιστατικό στο σχολείο; Η διαφορά είναι ότι δεν ήταν 4 Βούλγαροι άλλα ένας Αλβανός! Μήπως τελικά η λέξη 'ρατσιμός' βολεύει κάποιους; Ο βιασμός δεν παύει να είναι βιασμός και μάλιστα στην περίπτωση αυτή με τον Αλβανό, είναι ακόμη πιο χειρότερη με τον τρόπο που έγινε η πράξη! Αυτός -όπως διάβασα σε τοπική εφημερίδα- είχε λέει σκοπό να την ζητήσει σε γάμο την μικρή και εκείνο το βράδυ που έγινε το μοιραίο την έπεισε να τον ακολουθήσει με την δικαιολογία ότι ήθελε να την συστήσει στους γονείς του. Η μικρή πείσθηκε και τον ακολούθησε. Αυτός όμως αντί να πάει στους γονείς του, την πήγε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία και... Η κοπέλα γύρισε στο σπίτι της χάλια, η μητέρα της τρομαγμένη αμέσως την πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα βιάστηκε και αμέσως έκαναν καταγγελία στην αστυνομία! Αν τα βάλετε κάτω θα δείτε ότι και τα 2 περιστατικά έχουν μεγάλες διαφορές... Τουλάχιστον ως προς τις αντιδράσεις των κοριτσιών και την αντιμετώπιση των περιπτώσεων! Όπως και να'χει ο βιασμός είναι η χειρότερη μορφή βίας για μια γυναίκα! Και όταν μάλιστα τα κανάλια δίνουν 'τρομοκρατικές' λεπτομέρειες συνήθως η δημοσιότητα κάθε άλλο παρά βοηθά το θύμα! Θεωρώ σωστό το ΕΣΡ να πράξει τα δέοντα γιατί πλέον η δεοντολογία των καναλιών έχει πάει περίπατο και μάλιστα όταν πρόκειτε για ανήλικους! Κρίμα τα διαφημιστικά που έβαζαν για την προστασία των παιδιών απ'τα φώτα της δημοσιότητας!
-nick- Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 edit : Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι η πιθανότητα να πήγε η 16χρονη μαθήτρια με τη θέληση της για να πηδηχτεί με 4 αγόρια ενώ την παρακολουθούσαν άλλα 3 κορίτσια μας φαίνεται μεγάλη. Αυτό τί λέει για την κοινωνία μας? Είναι φυσιολογικό να θεωρούμε εμείς εδώ μεσα το γεγονός αυτό πιθανό? Θα ελεγα πως οχι.. Οι παρτουζες δεν ειναι τιποτα καινουριο (ουτε κατακριτεο), αλλα το συγκεκριμενο σκηνικο να εγινε με τη θεληση της το θεωρω απιθανο... Mαρια, ρατσιστικο δεν ειναι τοσο ο βιασμος που εγινε , οσο η αντιμετωπιση της Βουλγαρας απο την τοπικη κοινωνια μετεπειτα..
mix@lis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Και άλλος βιασμός στην Εύβοια???Τι έγινε όλοι οι βιαστές στην περιοχή μας βρεθήκανε??(ναι είμαι Ευβοιώτης!).
pusher Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Γιατί δε σκεφτόμαστε το πιο απλό.Η κοπέλα η τα αγόρια η όλοι είχαν ορέξεις.Κάποιος έξυπνος άρχισε να βιντεοσκοπεί το είδε η κοπέλα και μετά φοβούμενη μήπως το βίντεο φτάσει σε κάποιο κοντινό της πρόσωπο (χωριό είναι όχι καμιά μεγαλούπολη) μίλησε για βιασμό.Το θέμα είναι ότι λόγω της εθνικότητας της κοπέλας καποιοι άρχισαν να μιλάνε για ρατσισμό (να δω τι θα λέγανε αν ήταν Ελληνίδα).Και επειδή έχω περάσει από αυτήν την ηλικία σχετικά πρόσφατα πιστεύω πως ίδιες ορέξεις έχουν τα αγόρια με τις κοπέλες Τέλος τα αγόρια και οι "παρακολουθούσες" δεν ξέρανε ότι η κοπέλα κάλλιστα θα μπορούσε μετά να τους μηνύσει για βιασμό χαζά ήταν; Να προτείνω και κάτι άλλο.ας πούμε ότι της είπαν πως θα πάρει 200 ευρώ (τα χει ανάγκη όπως διαπιστώνουμε) αυτοί της δώσαν καμιά 100άρα και της είπαν τουμπεκί και αυτή το κατήγγειλε.Πολύ πιθανό το κόβω. Νομίζω ότι είναι άδικο και αθέμιτο να πλάθουμε σενάρια χωρίς να έχουμε την παραμικρή εποπτεία ή έστω προσωπική γνώση για το γεγονός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.