Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

@ilos Κι εμένα μού γέμισαν το μάτι Rollins και Coffey μ'αυτά που είδα. O Rollins αν συνεχίσει να βελτιώνεται μ'αυτό το ρυθμό, δε θα εκπλαγώ αν γίνει βασικός point guard μετά τα Χριστούγεννα. Ο Coffey μου άρεσε που έβαλε στο παιχνίδι των Bucks το σουτάκι από τα 5.5 - 6 μέτρα. Κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει κι ο Ινγκλς πριν 2 χρόνια αλλά δεν το έκανε.

Καλά εντάξει 2 σουτάκια έβαλε με τα έσχατα της OKC. Ο Rollins τόσο καιρό κάνει πράγματα εναντίον κανονικών rotational players.😉

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, ilos said:

PS χτες στην μετάδοση του NBA TV co-host ήταν ο Wes Mattheus που τον κάναν sign για όλη τη χρονιά. Αγαπημένος παίχτης όλα αυτά τα χρόνια και καλός φίλος του Γιάννη, απλά άτυχος γιατί τη χρονιά του πρωταθλήματος σηκώθηκε και πήγε στους Lakers στη καταστροφική πρώτη χρονιά του Westbrick εκεί.

Πωωω να χα τον 32αρη τοτε Μαθιο,  τωρα για αμυντικο guard...τιμιοτατο δυνατο σκυλι... 

1 minute ago, ekrepali said:

@ilos Κι εμένα μού γέμισαν το μάτι Rollins και Coffey μ'αυτά που είδα. O Rollins αν συνεχίσει να βελτιώνεται μ'αυτό το ρυθμό, δε θα εκπλαγώ αν γίνει βασικός point guard μετά τα Χριστούγεννα. Ο Coffey μου άρεσε που έβαλε στο παιχνίδι των Bucks το σουτάκι από τα 5.5 - 6 μέτρα. Κάτι που θα έπρεπε να το είχε κάνει κι ο Ινγκλς πριν 2 χρόνια αλλά δεν το έκανε.

Ειναι το " Γιαννης effect" , παιρνεις καποιον 35-37 αρη (%)3p , και γινεται 40αρης στο Mlke... 

Χθες δεν ειχε 60+ ο Green, τα σταξανε KPJ- Rollins- Cole. 

Σε αλλα πιο πριν δεν εβαλε ο  KpJ , τα σταξε ο Green, και οποτε περνει λεπτα και ο Prince.

Ποτε ο ενας ποτε ο αλλος, θα ναι παλι φετος ο κανονας, ειδικα και με Turner. 

Σημαντικο και το midrange  εννοειται,  με Garry, KPJ απο τους παλιους και αν βγουν και Cole - Coffey, ακομα καλυτερα.

Ο Kuzma θα ναι δυστυχως ο καταλυτης...😔

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά τον συμπαθούσα αφάνταστα και στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή ακούγεται το " what if?".... Ένα ταλέντο που χάθηκε στη πορεία. Κρίμα 😔

FB_IMG_1760558337581.jpg

FB_IMG_1760558332796.jpg

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, IcemanGr71 said:

Δεν ξέρω γιατί αλλά τον συμπαθούσα αφάνταστα και στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή ακούγεται το " what if?".... Ένα ταλέντο που χάθηκε στη πορεία. Κρίμα 😔

FB_IMG_1760558337581.jpg

FB_IMG_1760558332796.jpg

Κριμα...για πολλους λογους......

Αυτα τα what if...οντως.

Καλη του ξεκουραση λοιπον!

Ας απολαυσει τα εκατομμυρια του

Επεξ/σία από scorpion8283
Δημοσ.

Χμ. Τελικά όταν τον δώσανε οι Celtics στο Portland (ενώ ο ίδιος ήθελε να πάει στους Clippers) και κάνανε λόγο για "degenarate injury" ήταν αυτοί που είχαν δίκιο και όχι το περιβάλλον του και οι ατζέντηδες που είχαν γίνει κwλ0ς τότε. Μετά βέβαια κατέληξε στη χωματερή του NBA τους wizards και μάζευε 15λεπτα μαζί με την άλλη παλιά αγαπούλα τον Χρηστάκη.

Φέτος θα είχε την ευκαιρία με τους Knicks να δει ακόμα και τελικούς. Δυστυχώς τα πράγματα ήταν σοβαρά για να μη μπει καν στο κόπο να προσπαθήσει ή φοβόταν ότι θα τον κόβανε έτσι και αλλιώς. Αξιοσέβαστη καριέρα μέχρι και τους τραυματισμούς στους Celtics. Στους Βucks πρόσφερε αρκετά στα νεανικά του χρόνια. Φτάσανε μαζί του ECF το 2019.

• Like 1
Δημοσ.

Καλός ήταν .

Γιατί what if ?

Μια χαρά καριέρα είχε.

Κρίμα που τελειώνει νωρίτερα από το συνηθισμένο ...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, st2 είπε

Καλός ήταν .

Γιατί what if ?

Μια χαρά καριέρα είχε.

όντως μια χαρά τα πήγε

να προσθέσω κι εγώ ότι σε αυτά τα χρήματα που έχει βγάλει κάνει σούπερ επιλογή να χαρεί την μικρή ηλικία του και να κάνει άλλα δημιουργικά πράγματα! :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, ilos είπε

Η πλάκα είναι εγώ περίμενα ότι αυτή τη χρονιά θα έχουν περισσότερο πρόβλημα στην επίθεση χωρίς δεύτερο δημιουργό, παρά στην άμυνα και δυστυχώς συνεχίζουν να είναι ευάλωτοι στην περιφέρεια και στα switches όπως τα τελευταία 2 χρόνια.. Ο Γιάννης μονίμως κάθεται στο κέντρο σαν safety/μπαμπούλας ειδικά χτες που δεν έπαιξε και ο Turner. Ο παίχτης του κάνει ρεκόρ σε ελεύθερα τρίποντα μετά από kick outs πάντα. Με 5 out teams που είναι το μισό NBA πλέον θα έχουν πρόβλημα. Αλλά και στην επίθεση θα είναι επιρρεπείς στο λάθος με elite ομάδες που πιέζουν όπως ήταν η OKC όσο παίζανε μέσα Dort/Caruso/Wallace ή το Houston πχ.

Παρόλα αυτά τηρουμένων των αναλογιών και το ξέρω ότι η OKC έπαιζε στο ρελαντί χωρίς Chet και J-Dub, εγώ είμαι πιο αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά μετά τα φιλικά σε σχέση με πριν. Το σουτάκι το έχουν όλοι οι κοντοί στη περιφέρεια (χτες ακόμα και ο Cole Anthony τα έσταζε που θεωρητικά είναι ο χειρότερος σε ποσοστά), Prince,Coffey και Turner είναι και αυτοί μανούλες για catch and shoot, οπότε τα μόνα πραγματικό ερωτηματικά από τους rotational players είναι ο Kuzma (που θα ξεκινάει από πάγκο σαν αλλαγή του Γιάννη) και ο Portis που ακόμα δεν έχει βρει τη παλιά φόρμα του.

Ειδική μνεία για AJ Green και Rollins, είναι αισθητά καλύτεροι σαν παίχτες φέτος ειδικά ο δεύτερος βγάζει μάτια μερικές φορές με τις δυνατότητές του στο παρκέ. A-Jax για άλλη μια φορά απογοητευτικός μετράει τις τελευταίες μέρες του στο Milwaukee θεωρώ. Απλά είναι unplayable παίζεις με 4 στην επίθεση με την ατολμία του και δε ξέρει τι να την κάνει τη ρημάδα τη μπάλα. Προτιμότερο είναι να σουτάρει με τα κακά ποσοστά του παρά να προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι. Τουλάχιστον ο Kuz έχει την αστοχία του και τα παρτσακλά τελειώματα στη ρακέτα αλλά έχει κάποιο πλάνο/κινήσεις σαν παίχτης.

Συγνώμη πως έχετε σίγουρο ότι ο Άρης θα είναι Ευρωλίγκα σε 5 χρόνια? Αν πάμε με τα σημερινά δεδομένα γιατί να του προτείνουν εγγυημένο συμβόλαιο σαν μαγαζί? Επίσης eurocup όπως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή δε μπορεί να κερδίσει για τα επόμενα 2-3 χρόνια. 1-2 θα τα φάει μέχρι να μονταριστεί αν πουν να φέρουν παίχτες της προκοπής. Όλοι Άρης ήμασταν (βασικά εγώ ήμουν Γκάλης🤣) και θέλουμε να προκόψει, αλλά αυτά που βλέπω να λένε και να γράφουν οι φίλοι του είναι ευχολόγια και δεν ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα. Εντάξει οι αιώνιοι είναι τοξικοί και τους έχουμε σιχαθεί, αλλά δε παύει να είναι νοικοκυρεμένα μαγαζιά με ιστορία και χτίσιμο δεκαετίες τώρα στο υψηλότερο επίπεδο. Δε γίνανε έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη, όπως θέλει να γίνει ο Άρης τώρα και να τους τη λέει και από πάνω επειδή ήρθε το κολλητάρι bitcoin wonderkid του Thanasty.🤣

Να νοικοκυρευτεί πρώτα να μη χρωστάει, να αποκτήσει σοβαρό ρόστερ (όχι αυτούς που έχει τώρα) για να κάνει πορεία στο eurocup και μετά συζητάμε για ευρωλίγκες κλπ.

δεν διαφωνησα μαζι σου ουτε εσυ μαζι μου.το ιδιο ειπα ,ισως δεν εγινα κατανοητος,συμβαινει τελευταια ....

18 ώρες πριν, mike15 είπε

σαν μπασκετικος αρειανος ΓΕΛΑΩ..ειδικα εαν μπειτε στο φατσαμπουκ της ομαδας μου να δειτε τα "θερμα" αποχαιρετηστιρια λογια για τον αλεξ 😂

δεν ειδα να αναφερετε την συνεντευξη του γιαννη στο ελληνικο tonight show που ειπε οτι σε 6-8 χρονια θα ερθει να παιξει σε ελληνικη ομαδα,και ανεφερε οσφπ η' παο η' φιλαθλητικο η΄αρη.εαν μεινει και κανει την 5ετια-πλανο που υποσχεθηκαν δλδ.να παει η ομαδα ευρωλιγκα  με τον ξιαο στον αρη,ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα ερθει σε εμας.ενα οχι θα παει αλλου ,που ειναι το πιο πιθανο γιατι με αυτα που γινονται φετος στον αρη βλεπω να φευγει ο ξιαο τρεχοντας.

εγω απλα επανελαβα τις παπαντζες που ειπε η διοικηση και που σιγουρα ειναι σε συνεονηση με τον επενδυτη,δεν μπορει να τα  εβγαλαν απο το μυαλο τους.οτι σε 5 χρονια θα επανεξετασουν τι εχει γινει και μπορει να υποχωρησουν η' να προχωρησουν.

συμφωνα με τα σχεδια του επενδυτη ο αρης ξεκινησε αιτημα για νεο γηπεδο η' να μεγαλωσει στην εκθεση το παλε,που ειναι το πιο δυσκολο.το αν θα παει στην ευρωλιγκα δεν το ξερουμε.2 τροπους εχεις.να κανεις αιτημα αλλα θελει γηπεδο,αρα πρεπει να ξεκινησει απο τωρα.το αιτημα μπορει να γινει δεκτο εαν παρουμε σαν δεδομενο οτι απο πισω ειναι ο γιαννης,οτι θα μεγαλωσει ο αριθμος των ομαδων οπως λενε στην ευρωλιγκα και οτι ο αρης θα εχει φτασει τουλαχιστον στις 3-4 ομαδες στο ευρωπαικο που παιζει τωρα.η' οτι θα κατακτησει το ευρωπαικο.για μενα εαν μπουν χρηματα και τα 2 ειναι πιθανα.ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ. και εδω συμφωνουμε.γιαυτο γκρινιαζουμε ΞΑΝΑ στον αρη και επικρατει αναμπουμπουλα ξανα οπως περσυ.ας ελπισω να βρουν το δρομο που υποτιθεται χαραξαν και μας υποσχεθηκαν.το θεωρησα πιο πιθανο να ερθει στον αρη γιατι ειναι πισω απο την ομαδα,θα ειναι πιο ευχαριστο να παιζει σε μια ομαδα απου την ελεγχει ο ιδιος,οπως εκανε στην εθνικη και μπακς😁.

αλλα τα δειγματα so far δεν ειναι καλα οποτε θα δειξει.αλλιως γιατι να αναφερθει στον αρη,που κολλαει ο αρης συμφωνα με την δυναμικη του αναμεσα στις αλλες?

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.

μεγαλος γριφος φετος αυτο που γινεται.απο την αλλη πως γινεται να φυγει τωρα που ειναι και τα αδερφια του εκει?

Δημοσ.

Λογικά ήθελε να αφήσει τα αδέρφια του στη θέση του, για να σηκώσουν την ομάδα στην πλάτη και να μην την κρεμάσει.

Spoiler

Μην βαράτε.

• Haha 3
Δημοσ.
13 hours ago, st2 said:

Καλός ήταν .

Γιατί what if ?

Μια χαρά καριέρα είχε.

Βασικα το μεγαλο what if ειναι αν εμενε στο Milwaukee. Πρακτικα δεν αναπληρωσε καποιος το κενο του σε αμυνα και επιθεση, για τη δυναμη και την ταχυτητα και το ball control σαν 2αρι στο Mlke. Πρακτικα φετος ειναι η μονη χρονια που το Mlke εχει τοσες επιλογες στο 2 , αλλα παλι οχι στο 3...😂

Απο τον Brogton και μετα δεν στεριωσε 2 αρι. 

Και βεβαια οταν ειχε Brogton-Middleton, δεν ειχε ασσο...

(Καλα προφανως δεν θα χε και λεφτα να τον πληρωσει τοτε...🤪, αλλα θεωρητικα ο λογος που εφυγε δεν ηταν αυτος..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...