~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά διαβάζω ότι όλες οι κόρες του ήταν μαζί του. Δεν θέλω να το πιστεύω. Κρίμα κρίμα κρίμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 3 minutes ago, ~mxls~ said: Παιδιά διαβάζω ότι όλες οι κόρες του ήταν μαζί του. Δεν θέλω να το πιστεύω. Κρίμα κρίμα κρίμα. Δεν ισχύει ευτυχώς. Άσε που η 4η κόρη γεννήθηκε πέρσι τον Ιούνιο... 1
privateer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 12:35 PM PT -- Kobe's daughter Gianna Maria -- aka GiGi -- was also on board the helicopter and died in the crash ... reps for Kobe tell TMZ Sports. She was 13. We're told they were on their way to the Mamba Academy for a basketball practice when the crash occurred. The Academy is in nearby Thousand Oaks. 6
aekoupoli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Kobe's daughter Gianna Maria -- aka GiGi -- was also on board the helicopter and died in the crash, reps for Kobe Bryant tell TMZ Sports. She was 13. Για την μια κορη λενε τωρα
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, δεν γίνονται αυτά τα πράματα.
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, nzeppos είπε Αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Πραγματικά, δε θα έπρεπε να γίνονται αυτά, ειδικά εν έτει 2020. At a loss for words.
TsironakosMix Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Παρομοιο θανατο ειχε και ο Colin MCrae το 2007 μαζι με τον γιο του... Κριμα για ακομη μια φορα....
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Με γονατίζει η σκέψη ότι έχει την κόρη του δίπλα και βλέπει τι έρχεται. ΑΔΙΚΟ Καλό ταξίδι 😔 7
Diinekis21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δεν έχω σοκαριστεί πιο πολύ, για άτομο που δεν γνωρίζω. Ατελείωτα ξενύχτια για να τον δω να προχωρά στα play offs ανά τα χρόνια. Η 80αρα, η χρονιά MVP, το 3-peat, το 2-peat. Ο άνθρωπος που άγγιξε τον εξωγήινο.. Δε μπορώ να το χωνέψω, ελπίζω να ξυπνήσουμε αύριο και η είδηση να είναι βρέθηκε ζωντανός...
phanispal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Μιλάμε μου έχει πέσει η πίεση, και δε μπορώ να πω ότι ήμουν και dedicated fan.
nzeppos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εννοείται είναι πρώτη είδηση παντού, βλέπω τώρα Spurs-Raptors και πραγματικά κανένας δεν ασχολείται σοβαρά με το παιχνίδι. Δέκα λεπτά τώρα οι σχολιαστές δεν έχουν πει λέξη για τον αγώνα, μόνο για τον Kobe μιλάνε. Παρόμοια η κατάσταση και στο NFL Pro Bowl (το αντίστοιχο All star game) που διεξάγεται τώρα. Το break του ημιχρόνου στο στούντιο αναφερόταν αποκλειστικά στον Kobe. Κάποια στιγμή όταν μαθεύτηκε η τραγική είδηση ζητήθηκε από τον κόσμο να κρατήσει ενός λεπτού σιγή και αμέσως άρχισαν να ψέλνουν όλοι το όνομα του παικταρά. Ανατριχιαστικές στιγμές. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2020 από nzeppos
elio_1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2020 RIP Με τον ίδιο τρόπο έφυγε το 2007 κι ο Colin Mcrae με τον υιό του.. Κρίμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα