TriLoBiTe Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Θύμισε λίγο Ντράζεν η φάση.. Κobe ζεις, για πάντα πρωταθλητής.
skiabox Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Λογικά στο all-star game θα έχουμε πολλές αναφορές.
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν πω ότι σοκαρίστηκα θα είμαι ψεύτης. Δεν ήμουν ποτέ από τα άτομα που ασχολιομουν ιδιαίτερα ούτε είχα πάθος με τον αθλητισμό και τους αθλητές. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί ότι μιλάμε για έναν γίγαντα του NBA. Με πήρε τηλέφωνο ο στενός μου φίλος να μου πει ότι έχει να μου αναφερει κατι του λέω ξέρω τι θες να μου πεις το εμαθα από τα tabloids μόλις βγήκε χάζευα στο Web εκείνη την στιγμή. Πάντως ουκ ολίγες φορές ακούμε για πτώσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Νομίζω είχε συμβεί και ένα ατύχημα στην Αγγλια πριν κανένα έτος με κάποιον ποδοσφαιριστή η γνωστό άτομο μιας ομάδας. Τα ελικόπτερα αρκετοί άνθρωποι με κάποια οικονομική επιφάνεια και άνεση τα προτιμούν ως μεταφορικό μέσον λόγω ευκολίας και ταχύτητας. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μετακινήσης με αυτά. Ατύχημα βέβαια μπορεί να σου συμβεί και με το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν περπατάς πεζός στον δρόμο και πέσει κανενας επάνω σου. Άσχετα με τα παραπάνω, επιβεβαιώνεται και πάλι πως το κακό γενικώς στην ζωή οποίο κι αν ειναι αυτό, θάνατος, τραυματισμός, θέμα υγείας, δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από Βασίλης_29
fylatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αν πω ότι σοκαρίστηκα θα είμαι ψεύτης. Δεν ήμουν ποτέ από τα άτομα που ασχολιομουν ιδιαίτερα ούτε είχα πάθος με τον αθλητισμό και τους αθλητές. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί ότι μιλάμε για έναν γίγαντα του NBA. Με πήρε τηλέφωνο ο στενός μου φίλος να μου πει ότι έχει να μου αναφερει κατι του λέω ξέρω τι θες να μου πεις το εμαθα από τα tabloids μόλις βγήκε χάζευα στο Web εκείνη την στιγμή. Πάντως ουκ ολίγες φορές ακούμε για πτώσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Νομίζω είχε συμβεί και ένα ατύχημα στην Αγγλια πριν κανένα έτος με κάποιον ποδοσφαιριστή η γνωστό άτομο μιας ομάδας. Τα ελικόπτερα αρκετοί άνθρωποι με κάποια οικονομική επιφάνεια και άνεση τα προτιμούν ως μεταφορικό μέσον λόγω ευκολίας και ταχύτητας. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μετακινήσης με αυτά. Ατύχημα βέβαια μπορεί να σου συμβεί και με το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν περπατάς πεζός στον δρόμο και πέσει κανενας επάνω σου. Άσχετα με τα παραπάνω, επιβεβαιώνεται και πάλι πως το κακό γενικώς στην ζωή οποίο κι αν ειναι αυτό, θάνατος, τραυματισμός, θέμα υγείας, δεν κάνει διακρίσεις σε κανέναν. Σωστα είναι μόνο 10 φορές πιο ασφαλή από τα αυτοκίνητα... 18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Αν πω ότι σοκαρίστηκα θα είμαι ψεύτης. Δεν ήμουν ποτέ από τα άτομα που ασχολιομουν ιδιαίτερα ούτε είχα πάθος με τον αθλητισμό και τους αθλητές. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί ότι μιλάμε για έναν γίγαντα του NBA. Με πήρε τηλέφωνο ο στενός μου φίλος να μου πει ότι έχει να μου αναφερει κατι του λέω ξέρω τι θες να μου πεις το εμαθα από τα tabloids μόλις βγήκε χάζευα στο Web εκείνη την στιγμή. Πάντως ουκ ολίγες φορές ακούμε για πτώσεις αεροπλάνων και ελικοπτέρων. Νομίζω είχε συμβεί και ένα ατύχημα στην Αγγλια πριν κανένα έτος με κάποιον ποδοσφαιριστή η γνωστό άτομο μιας ομάδας. Τα ελικόπτερα αρκετοί άνθρωποι με κάποια οικονομική επιφάνεια και άνεση τα προτιμούν ως μεταφορικό μέσον λόγω ευκολίας και ταχύτητας. Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος μετακινήσης με αυτά. Ατύχημα βέβαια μπορεί να σου συμβεί και με το αυτοκίνητο, ακόμα κι αν περπατάς πεζός στον δρόμο και πέσει κανενας επάνω σου. https://thepointsguy.com/news/are-helicopters-safe-how-they-stack-up-against-planes-cars-and-trains/
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Διάβασα πως το ελικόπτερο ήταν 29 ετών. Τι στο διάλο? Δεν παλιώνουν ποτέ για να τα αλλάξεις? Η τεχνολογία τους και τα συστήματα ασφαλείας δεν εξελίσσονται? Εδώ αμάξι παίρνεις και σε 5 χρόνια είναι παρωχημένο. Το σκαρί τους δεν καταπονείται? Πόσο μάλλον από άτομα που έχουν λεφτά να πάρουν 100 ελικόπτερα. Απλές απορίες νομίζω, δεν ξέρω 1 λεπτό πριν, fylatos είπε Σωστα είναι μόνο 10 φορές πιο ασφαλή από τα αυτοκίνητα... Οι στεγνές στατιστικές δεν λένε πάντα την αλήθεια. Το πως θα οδηγήσεις το αμάξι σου και άρα πόσο ασφαλής θα είσαι εξαρτάται στον μεγαλύτερο βαθμό από εσένα. Αν φοβάσαι για την ζωή σου, θα το πηγαίνεις σαν κότα, δεν θα κάνεις ποτέ προσπέραση κλπ (οκ υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε τρακάρει κάποιος άλλος) οπότε μειώνεις δραματικά και τις πιθανότητες να γίνει κάποια στραβή. Ενώ με το ελικόπτερο και τα αεροπλάνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπάρχει μια στις 10000 πιθανότητα (τυχαίο νούμερο) να πάθει μηχανική βλάβη και απλά να πέσει χωρίς να μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για αυτό. Η οδήγησή του δεν εξαρτάται από εσένα και είσαι έρμαιο των στατιστικών 1 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 42 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Οι στεγνές στατιστικές δεν λένε πάντα την αλήθεια. Το πως θα οδηγήσεις το αμάξι σου και άρα πόσο ασφαλής θα είσαι εξαρτάται στον μεγαλύτερο βαθμό από εσένα. Αν φοβάσαι για την ζωή σου, θα το πηγαίνεις σαν κότα, δεν θα κάνεις ποτέ προσπέραση κλπ (οκ υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε τρακάρει κάποιος άλλος) οπότε μειώνεις δραματικά και τις πιθανότητες να γίνει κάποια στραβή. Ενώ με το ελικόπτερο και τα αεροπλάνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπάρχει μια στις 10000 πιθανότητα (τυχαίο νούμερο) να πάθει μηχανική βλάβη και απλά να πέσει χωρίς να μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για αυτό. Η οδήγησή του δεν εξαρτάται από εσένα και είσαι έρμαιο των στατιστικών Αυτό ήθελα να γράψω και εγώ αλλά δεν μπορούσα να βρω τα κατάλληλα επιχειρήματα. Τα νούμερα της στατιστικής ειναι μεν αμειλικτα αλλά τουλάχιστον εγώ έχω αμφιβολίες για την εγκυρότητα τους, δηλαδή κατά πόσο μετράνε πραγματικά την έννοια την οποία αναφέρονται. Το να δίνεται ένας σχετικός αριθμός σε πλήθος ατυχημάτων ανά πληθυσμό, πλήθος μέσων, νεκρών κοκ αποτελεί ναι μεν ένα πρώτο στοιχείο για μια σοβαρή συζήτηση, από την άλλη υπάρχουν πολλοί άλλοι ασταθμητοι παράγοντες και υποθέσεις που αν συνέβαιναν στην πραγματικότητα θα μπορούσαν άνετα να αλλάξουν αυτά τα στατιστικά στοιχεία. Π.χ. αν ο καθένας μας είχε από ένα δικό του ελικόπτερο και όλοι μετακινουνταν με αυτά πιστεύω σίγουρα θα είχαν αυξηθεί πολύ περισσότερο οι σχετικοί αριθμοί. Ένα άλλο θέμα είναι αυτό που έθιξες άπαξ και παρουσιαστεί τεχνικό πρόβλημα θα είσαι σε θέση να κάνεις πολύ λιγότερα πράγματα σε σχέση με ένα αμάξι. Θα πρέπει να προλάβεις να προσγειωσεις το μέσον στο κοντινότερο μέρος που μπορεί να γίνει αυτό. Γενικά τα ατυχήματα με πτώσεις αεροπλάνων η ελικοπτέρων ωθούν τα ΜΜΕ να ασχοληθουν πολύ περισσότερο με αυτά ενώ την ίδια μέρα μπορεί να έγιναν σε ολον τον πλανήτη χιλιάδες τροχαια ατυχήματα.
MaXmaD Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν θα κυκλοφορουν στον αερα τοσα αεροπλανα οσο και τα αυτοκινητα, τοτε θα μπορουμε να κανουμε μια συγκριση για το τι ειναι πιο ασφαλες... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από MaXmaD
afragorn Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δεν ήμουν ποτέ φαν του Κόμπε. Δεν συμπαθούσα ούτε αυτόν, ούτε τους Lakers. Εγώ ήμουν "παιδί" του Τζόρνταν. Σχεδόν τον "μισούσα", γιατί τον φοβόμουν. Ήταν ο μόνος παικταράς που πραγματικά φοβήθηκα ότι μπορεί να εκθρονίσει τον Τζόρνταν από το θρόνο του καλύτερου. Συμβαίνουν καθημερινά τόσες τραγωδίες, αλλά ελάχιστες μπορούν να σε αγγίξουν όσο αυτή. Άνθρωποι που δε τους γνωρίζουμε, οι οποίοι όμως έχουν επίδραση στη ζωή μας -ακούγεται πομπώδες, αλλά έτσι είναι. Όποιος ασχολείται με τον αθλητισμό, μπορεί να το καταλάβει. Γιατί τέτοιοι αθλητές έχουν "συνδεθεί" με το συναίσθημα της χαράς. Άκουγες το όνομα "Κόμπε" και συγχρόνως άκουγες πως πήρε κάποιο πρωτάθλημα ή έβαλε 50 πόντους. Μόνο δέος σου δημιουργούσε γιατί συνδεόταν άμεσα με κάποιον άθλο. Λογικό λοιπόν όταν ακούσεις για το θάνατο του, να συγκλονιστεί όλη η υφήλιος! Αυτό δείχνει την επίδραση που είχε στο άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα! Το μεγαλύτερο σφίξιμο στο στομάχι ήρθε μερικά λεπτά μετά το αρχικό σοκ, όταν μάθαμε ότι ήταν μαζί του και η κόρη του 13 χρονών... Πουτάνα ζωή! 12
vargas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Η όλη φάση πάντως είναι τόσο αδιανόητη που θυμίζει μυθιστόρημα. Να τα εχεις όλα στα πόδια σου να εισαι ο κορυφαίος της εποχής σου αλλά ...ξαφνικά να εμφανίζεται μια αόρατη δύναμη κ να σου λέει. Μεγάλε ως εδώ ήταν .κρίμα πράγματικα κρίμα . Τόσο μακριά κ όμως έμοιαζε τόσο οικείος σαν άνθρωπος 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Διάβασα πως το ελικόπτερο ήταν 29 ετών. Τι στο διάλο? Δεν παλιώνουν ποτέ για να τα αλλάξεις? Η τεχνολογία τους και τα συστήματα ασφαλείας δεν εξελίσσονται? Εδώ αμάξι παίρνεις και σε 5 χρόνια είναι παρωχημένο. Το σκαρί τους δεν καταπονείται? Πόσο μάλλον από άτομα που έχουν λεφτά να πάρουν 100 ελικόπτερα. Απλές απορίες νομίζω, δεν ξέρω Οι στεγνές στατιστικές δεν λένε πάντα την αλήθεια. Το πως θα οδηγήσεις το αμάξι σου και άρα πόσο ασφαλής θα είσαι εξαρτάται στον μεγαλύτερο βαθμό από εσένα. Αν φοβάσαι για την ζωή σου, θα το πηγαίνεις σαν κότα, δεν θα κάνεις ποτέ προσπέραση κλπ (οκ υπάρχει και το ενδεχόμενο να σε τρακάρει κάποιος άλλος) οπότε μειώνεις δραματικά και τις πιθανότητες να γίνει κάποια στραβή. Ενώ με το ελικόπτερο και τα αεροπλάνα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Υπάρχει μια στις 10000 πιθανότητα (τυχαίο νούμερο) να πάθει μηχανική βλάβη και απλά να πέσει χωρίς να μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα για αυτό. Η οδήγησή του δεν εξαρτάται από εσένα και είσαι έρμαιο των στατιστικών Το ελικόπτερο το συγκεκριμένο έχει μηχανές Cadillac που έκαναν συντηρηση πολύ πιο συχνά από τι πρέπει . Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να φτάιει κάποια μηχανική βλάβη . Ο πιλότος για δικούς του λόγους πέταξε μεσα σε απαγορευτικό. ..δυστυχώς 1
theo93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, vargas είπε Η όλη φάση πάντως είναι τόσο αδιανόητη που θυμίζει μυθιστόρημα. Να τα εχεις όλα στα πόδια σου να εισαι ο κορυφαίος της εποχής σου αλλά ...ξαφνικά να εμφανίζεται μια αόρατη δύναμη κ να σου λέει. Μεγάλε ως εδώ ήταν .κρίμα πράγματικα κρίμα . Τόσο μακριά κ όμως έμοιαζε τόσο οικείος σαν άνθρωπος Το ελικόπτερο το συγκεκριμένο έχει μηχανές Cadillac που έκαναν συντηρηση πολύ πιο συχνά από τι πρέπει . Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να φτάιει κάποια μηχανική βλάβη . Ο πιλότος για δικούς του λόγους πέταξε μεσα σε απαγορευτικό. ..δυστυχώς Είδα ότι ακόμη και τα ελικόπτερα της αστυνομίας δεν πετούσαν εκείνη την ώρα λόγο ομίχλης. Δεν υπάρχει κάποιο "τυφλό" σύστημα με radar ?
vargas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, theo93 είπε Είδα ότι ακόμη και τα ελικόπτερα της αστυνομίας δεν πετούσαν εκείνη την ώρα λόγο ομίχλης. Δεν υπάρχει κάποιο "τυφλό" σύστημα με radar ? Sicorsky ήταν το ελικόπτερο . Ίσως το πιο ασφαλές ελικόπτερο . Αλλά δεν ξέρω αν αν ειχε κάποια επιπλέον πράγματα που να βοηθούν σε δύσκολες συνθήκες καιρικές;
johnnyman Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την θλίψη που εχω απο χθες το βραδυ.... . . Ενα τεραστιο βαρος ετσι ξαφνικα.... Αντίο τιτανοτεραστιε Kobe Bryant... Το μπάσκετ από σήμερα θα είναι πολύ πιο φτωχό εντός εκτός εκτός γηπέδου.... Σε ευχαριστουμε πολύ για όλα..! Mamba Out..... Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από johnnyman 4 1
NickTheQuick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Είχε πυκνή ομίχλη με χαμηλή ορατότητα. Η αστυνομία του Λ.Α. είπε ότι για αυτούς δεν ήταν κατάλληλες συνθήκες πτήσης "Los Angeles Police Department spokesman Josh Rubenstein said the department's Air Support Division grounded its helicopters Sunday morning due to foggy conditions and didn't fly until later in the afternoon. "The weather situation did not meet our minimum standards for flying," Rubenstein said, adding that the fog "was enough that we were not flying." LAPD's flight minimums are 2 miles of visibility and an 800-foot cloud ceiling, he said. The department typically flies two helicopters when conditions allow, one in the San Fernando Valley and one in the L.A. basin, he said." 2
polaki Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 έχοντας μεγαλώσει (είμαι 39) με Jordan και λοιπούς, βάζοντας Filmnet/Supersport για αυτόν και μόνο τον λόγο, και θαυμάζοντας τον Kobe από τις αρχές του, φτάνοντας μέχρι και να ξυπνήσω άγρια χαράματα, να οδηγήσω στο σπίτι του αδερφού μου για να δούμε το τελευταίο του παιχνίδι το 2016 και να πάω σχεδόν αϋπνος στη δουλειά, αυτό το τελευταίο παιχνίδι που έβαλε 60 πόντους και μας αποχαιρέτησε με μία μεγαλειώδη εμφάνιση αντάξια της καριέρας του έχω να πω ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι πλέον δεν είναι κοντά μας. Πέραν του αθλήματος, άπειρες φορές έχω παρακολουθήσει συνεντεύξεις του και videos στο youtube σχετικά με το motivation και το πώς μπορεί κανείς να ξεπεράσει τις φοβίες του και αυτά που τον κρατάνε πίσω, έχω 2-3 videaκια που τα βλέπω συχνά πυκνά σε repeat. Μακάρι ο κόσμος μας να είχε περισσότερους με αυτό το mentality. Καλό ταξίδι μάγκα, ευχαριστούμε για όλα. 6 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα