Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε

Σας χάλασαν εσάς τα Pick για το All-STAR η μόνο εγώ είμαι ο περίεργος;;; 😅😅😅

Κοίταξαν περισσότερο ομαδικά παρά ατομικά κριτήρια. Γι' αυτό έκοψαν π.χ. το Beal και έβαλαν το Lowry. Στην ανατολή είχαν πολλούς γκαρντ. Γι' αυτό έβαλαν τον Adebayo που τα νούμερα του δε φέρνουν τόσο σε All-Star.

Στη δύση που το επίπεδο είναι υψηλότερο μοιραία κόπηκαν μεγαλύτερα ονόματα. Σίγουρα έπρεπε να μπουν ο Lillard και ο Westbrook. Νομίζω ο CP3 βάσει αριθμών δεν άξιζε να μπει φέτος αλλά είναι κολλητός με όλους. O Mitchell μπήκε επειδή η Utah πετάει και έμειναν απ' έξω ο Booker και ο DeRozan. Για τον ίδιο λόγο προτιμήθηκαν ο Joker και ο Gobert και έμεινε απ' έξω ο KAT. O Ingram είναι ο μόνος F από τους 7 αναπληρωματικούς και θα έλεγα ο καλύτερος F στη Δύση.

Ο PG13 και ο Kyrie έχουν χάσει τη μισή σεζόν από τραυματισμούς, αλλιώς πιστεύω θα ήταν σίγουροι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTheQuick είπε

Κοίταξαν περισσότερο ομαδικά παρά ατομικά κριτήρια. Γι' αυτό έκοψαν π.χ. το Beal και έβαλαν το Lowry. Στην ανατολή είχαν πολλούς γκαρντ. Γι' αυτό έβαλαν τον Adebayo που τα νούμερα του δε φέρνουν τόσο σε All-Star.

Στη δύση που το επίπεδο είναι υψηλότερο μοιραία κόπηκαν μεγαλύτερα ονόματα. Σίγουρα έπρεπε να μπουν ο Lillard και ο Westbrook. Νομίζω ο CP3 βάσει αριθμών δεν άξιζε να μπει φέτος αλλά είναι κολλητός με όλους. O Mitchell μπήκε επειδή η Utah πετάει και έμειναν απ' έξω ο Booker και ο DeRozan. Για τον ίδιο λόγο προτιμήθηκαν ο Joker και ο Gobert και έμεινε απ' έξω ο KAT. O Ingram είναι ο μόνος F από τους 7 αναπληρωματικούς και θα έλεγα ο καλύτερος F στη Δύση.

Ο PG13 και ο Kyrie έχουν χάσει τη μισή σεζόν από τραυματισμούς, αλλιώς πιστεύω θα ήταν σίγουροι.

Ναι το ξέρω αλλά εντάξει ALL STAR είναι ρε γαμώτο βάλε τους καλύτερους. Εντάξει ούτε τον Μιντλεντον ήθελα εγώ ούτε τον Σιμονς! Ήθελα έναν Ρόουζ και λόγω ψήφων και λόγο συναισθήματος και λόγω Σικάγο!

Για τον Μίτσελ το ήθελα και το ψήφισα κιόλας πολλές φορές. Ο λίλαρντ είναι κανονικά με τον Ουέστμπρουκ. Που θα μπορούσαν να τον κόψουν και να βάλουν μπούκερ η Ντερόζαν!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Cleveland δεν ξεκίνησε ως διεκδικητής πρωταθλήματος.

Φαντάζομαι ο κρις εννοεί να ξεκινήσει την σεζόν ως διεκδικητής τίτλου.

edit: Ο coyote2 εννοούσα.

Επεξ/σία από Liakos10
Δημοσ.

Εγώ καταλαβαίνω να είχε φτάσει τελικούς την προηγούμενη χρονιά και να είναι στην τελευταία θέση την επόμενη.Finalist δλδ.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, coyote2 είπε

έχει ξαναγίνει αυτό από διεκδικητής του πρωταθλήματος να είσαι τελευταίος οπως το γκολντεν ?

O Carry απίστευτος σουτέρ αλλά θυμίζει πλέον τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές με τα γυάλινα πόδια επειδή δεν είχαν καλή διατροφή όταν μεγάλωναν στις φαβέλες.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Γενικά βλέπουμε πολλούς τραυματισμούς 'ντελικάτων' παιχτών φέτος.

Πέφτει ξύλο πολύ.

Δείτε τελευταίο ματς Kyrie Irving. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...