Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2002

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panostom είπε

Σκληρό καλό παιχνίδι. Παίρνουν κάποια σφυρίγματα οι μαβς

Κανά μπουνίδι crowder - doncic θα δούμε;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiabox είπε

Κανά μπουνίδι crowder - doncic θα δούμε;

Παραλίγο να πιαστούνε πριν λιγο πάντως,

Δημοσ.

θέλω να περάσουν οι Mavs πρώτον γιατί απολαμβάνω το μπασκετικό iq του Luca 2ον γιατί σιχαίνομαι κάθε χρονιά τις βρωμιές και τσαμπουκάδες των Suns λέγε με Crowder και σία.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

θέλω να περάσουν οι Mavs πρώτον γιατί απολαμβάνω το μπασκετικό iq του Luca 2ον γιατί σιχαίνομαι κάθε χρονιά τις βρωμιές και τσαμπουκάδες των Suns λέγε με Crowder και σία.

Εγώ από την άλλη έχω μια απέχθεια στους λαπάδες παίκτες.

Επισης ο crowder εκτός από γυμνασμένο παιδί είναι και καλός σουτέρ.

Οι Γιουγκοσλάβοι τελικά μια ζωή αληταράδες μέσα στο γήπεδο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Harden από τα παλιά με 6-10 στα 3 Πόντα κ 31 πόντους ... Είναι ο παίκτης που μισεί η Λίγκα αλλά στην μέρα του είναι απλά ασταμάτητος και clutch με όλα τα σημαντικά καλάθια στην 4 η περοδο .fear the beard...

fear-the-beard-jack-perkins.jpg

7 ώρες πριν, skiabox είπε

Εγώ από την άλλη έχω μια απέχθεια στους λαπάδες παίκτες.

Επισης ο crowder εκτός από γυμνασμένο παιδί είναι και καλός σουτέρ.

Οι Γιουγκοσλάβοι τελικά μια ζωή αληταράδες μέσα στο γήπεδο.

Δεν πιστεύω να εννοείς λαπά τον doncic ..https://youtu.be/JQqfxT-MkFI

Επεξ/σία από vargas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν βρει τον μπελά τους και οι Suns και οι Heat, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι μπορούν Mavs, Sixers να πάνε εκτός και να κλέψουν ένα game. Βέβαια αν ξαναεμφανιστεί ο χτεσινός Harden όλα είναι πιθανά.

Όσο για τους Γιούγκους, αυτά ίσχυαν μια φορά και έναν καιρό. Οι σύγχρονοι που παίζουν στο NBA δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα. Αραιά και πού κανένα ejection του Jokic όταν τα έχει πάρει στο κρανίο εντελώς μόνο (και αυτό στον Payne τον νούμερο 1 flopper στο NBA μαζί με τον Smart). Και ο Γιάννης κάποτε είχε σκάσει Ζιντανιά στον Wagner και αγκωνιά στον OG και πήγε για τσάγια στα αποδυτήρια, αλλά γιατί δε λέμε τα ίδια για αυτόν?😁

Με το Miami είναι ανεξήγητο και αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπινσον (ο Σπολστρά τον έχει εκτός rotation), ειδικά από την στιγμή που έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα στα τρίποντα εκτός έδρας. Μου θυμίζει την φάση με την Βοστόνη πόσο πιο άστοχη είναι σε σχέση με εντός έδρας.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ilos είπε

Έχουν βρει τον μπελά τους και οι Suns και οι Heat, αλλά και πάλι δε νομίζω ότι μπορούν Mavs, Sixers να πάνε εκτός και να κλέψουν ένα game. Βέβαια αν ξαναεμφανιστεί ο χτεσινός Harden όλα είναι πιθανά.

Όσο για τους Γιούγκους, αυτά ίσχυαν μια φορά και έναν καιρό. Οι σύγχρονοι που παίζουν στο NBA δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα. Αραιά και πού κανένα ejection του Jokic όταν τα έχει πάρει στο κρανίο εντελώς μόνο (και αυτό στον Payne τον νούμερο 1 flopper στο NBA μαζί με τον Smart). Και ο Γιάννης κάποτε είχε σκάσει Ζιντανιά στον Wagner και αγκωνιά στον OG και πήγε για τσάγια στα αποδυτήρια, αλλά γιατί δε λέμε τα ίδια για αυτόν?😁

Με το Miami είναι ανεξήγητο και αυτό που συμβαίνει με τον Ρόμπινσον (ο Σπολστρά τον έχει εκτός rotation), ειδικά από την στιγμή που έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα στα τρίποντα εκτός έδρας. Μου θυμίζει την φάση με την Βοστόνη πόσο πιο άστοχη είναι σε σχέση με εντός έδρας.

Για μένα δεν έχει καμία ελπίδα το miami  πλέον.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vargas είπε

Για μένα δεν έχει καμία ελπίδα το miami  πλέον.

Κακά τα ψέμματα, όσο καλύτερη και αν είναι μια ομάδα στα χαρτιά και στην λειτουργία της γενικότερα, στα playoffs κερδίζεις σειρές με χαρακτήρες και superstars. Μόνο οι Pistons τα τελευταία χρόνια κατάφεραν και πήραν κατσαρόλι χωρίς superstar και αυτό γιατί εξαφάνισαν Kobe, Shaq στους τελικούς. Το θέμα με τους Sixers είναι αν ο Harden θεωρείται ακόμα superstar. Γιατί αν μείνει στο game 4 και εξαφανιστεί για το υπόλοιπο της σειράς, μόνο με τον Embiid έτσι όπως είναι προσαρμοσμένη όλη η άμυνα των Heat πάνω του δεν νικάνε. Και είναι και πολύ καλός και ο Butler φέτος στα playoffs σε αντίθεση με πέρσι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Κακά τα ψέμματα, όσο καλύτερη και αν είναι μια ομάδα στα χαρτιά και στην λειτουργία της γενικότερα, στα playoffs κερδίζεις σειρές με χαρακτήρες και superstars. Μόνο οι Pistons τα τελευταία χρόνια κατάφεραν και πήραν κατσαρόλι χωρίς superstar και αυτό γιατί εξαφάνισαν Kobe, Shaq στους τελικούς. Το θέμα με τους Sixers είναι αν ο Harden θεωρείται ακόμα superstar. Γιατί αν μείνει στο game 4 και εξαφανιστεί για το υπόλοιπο της σειράς, μόνο με τον Embiid έτσι όπως είναι προσαρμοσμένη όλη η άμυνα των Heat πάνω του δεν νικάνε. Και είναι και πολύ καλός και ο Butler φέτος στα playoffs σε αντίθεση με πέρσι.

O harden κ στο τέλευταιο παιχνίδι με raptors ήταν πολύ καλός .  Είναι άδικη η κριτική προς το πρόσωπο του γτ ουσιαστικά παίζει πιο πολύ ως pg , κ δημιουργεί , χτες χρειάστηκε να σκοράρει κ το έκανε κατά βούληση. Δεν ξέχασε ξαφνικά το σκοράρισμα ούτε είναι trash όπως είπε πριν δύο μερες ο steven a .Βεβαια σήμερα είπε ότι είναι ο καλύτερος σκόρερ του nba ...βγάλε άκρη ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Weiss είπε

Τι πράγμα και αυτό.... όταν βγαίνεις MVP να τρως και αποκλεισμό από τα payoff νωρίς νωρίς.... :-)

Και πέρσι και ο Γιάννης τις 2 φορές....

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...