greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Ξύπνησα την γεροντοκόρη από πάνω και βαράει με το σκουπόξυλο....
ilos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Οκ δε ξαναλέω ποτέ μ@λ@κί@ για τον Holiday. Δε πιστεύω σε αυτά αλλά μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή σήμερα. Respekt. 2 1
teo1966 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) κηδεια τους εκαναν α ρε γιανναρε!!! εκει ποιυ πηγαιναν ολα στραβα ο πορτις να χανει μονος λει απ να παιρνουν τα πιο κρισημα σημεια και να τα αξιοποιουν Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από teo1966
scorpion8283 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αν και δεν ειμαι θρησκος. Ευχαριστουμε Θεε που κοιμηθηκες Χολιντει σε ολο το παιχνιδι κακος. Πορτις σε ολο το παιχνιδι εμετος. Last 20 secs...........loading ΓΙΑΝΝΗΣ.....ΓΙΑΝΝΗΣ... Αιμα να τρεχει και βαζει το 2/2 τριποντο. Αυτο ειναι highlight 1
greekfragma Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 εγώ ξέρω τι τους είπε στο τελευταίο ταημ ο ταβερνιάρης... BE STRONG BE ACTIVE! και δούλεψε 🤔
ilos Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Βασικά άλλοι είπαν στον ταβερνιάρη να μην τελειώνει το game με lineup με τον Άγγλο ασθενή Hill και του φεξέ. Από τα καλύτερα comeback wins των Bucks που έχω δει τα τελευταία χρόνια. 1
scorpion8283 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, ilos είπε Βασικά άλλοι είπαν στον ταβερνιάρη να μην τελειώνει το game με lineup με τον Άγγλο ασθενή Hill και του φεξέ. Από τα καλύτερα comeback wins των Bucks που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Μα πραγματικα με τον Χιλ...Και ο Javonακος τα παει εξαιρετικα. Ξερω οτι θα με κραζω αυριο, αλλα δεν μπορω αποψε να μην παρεκτραπω... We have a Giannis, they dont. Giannis the best player in the NBA right now 🤐🙃 1
elio_1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Jrue όλα τα λεφτά, ειδικά ο τρόπος που κρατάει κερδίζει την κατοχή μετά το καπάκι. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από elio_1 1
scorpion8283 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Αααα...και Μαθιός αδιανοητος σε ολη τη σειρα.Απιστευτος. Μαθιος >>>> P J. Tucker Θα κρατησω την κουλη νικη, το γεγονος οτι ο Γιαννης ξεκολησε, και οτι επιτελους ( σε καποια σημεια) προσπαθησαν να βαλουν και τους υπολοιπους στο παιχνιδι. Οπως και τη διαχειριση του Γιαννη στις ανασες Πεταω τα iso και την αστοχια του Χολιντει μονο για τις τελευταιες 2 αμυνες. Οπως και την αδιανοητη αστοχια του Μπομπι και του Αλλεν. Απιστευτα δυσκολο το επομενο αλλα τουλ. ειμαστε μπροστα. Θα μπει και ο Williams ο ψηλος λογικα... Ελπιζω οτι δεν θα ειναι τοσο αστοχοι οι υπολοιποι, γιατι επιτελους, εστω καθυστερημενα, they got involved στο παιχνιδι. Αντε να δουμε
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σηκώθηκα να δω την 4η περίοδο και έχαναν με 14 πόντους.... Απογοητεύτηκα και έπεσα πάλι για ύπνο.... Που να ήξερα.... Διαβάζω οτι έγινε τρελό ματς ... Γλυτώσαμε το καρδιακό πάλι.... Πάω να δω τώρα τι έγινε 😃😃 Δεν μασάει ο Γιάνναρος.... Πολεμιστής... Επεξ/σία 12 Μαΐου 2022 από IcemanGr71 2
joya111 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Φήμες λένε ότι οι Celtics κατέθεσαν μήνυση κατά των Bucks για ληστεία. Οι ίδιες φήμες, λένε ότι ο Smart κατέθεσε μήνυση κατά του Jrue με την κατηγορία της κατ' εξακολούθηση κλοπής/ υπεξαίρεσης μπάλας. Οι φήμες, δεν έχουν επιβεβαιωθεί..
coyote2 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Πάντως το γήπεδο της Βοστώνης έχει πολύ ωραίο κόσμο (ασχετο....) αλλά έχει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα