mrpink Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, coyote2 είπε θα δούμε το ματς στις 1900 πρώτα Μαυρόγατα
coyote2 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δεν είμαι εγώ. Είδα Μονακό Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη
ilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Κάτι άλλο που είδα όταν χάζευα τα stats σήμερα. Defensive 3pt percentages φέτος 1. Boston (33.9%) 2. Miami (33.9%) 3. Golden State (34%) 4. Dallas (34%) 5. Philadelphia (34%) - απίστευτο με τον τροχονόμο Harden. Δείχνει πόσο καλοί ήταν Maxey/Thybulle σε αυτόν τον τομέα. Χμμμμμμμμ Spoiler 18. 35.4% Bud: Yes 9 ώρες πριν, lasithi12 είπε χιτ σελτιξς πως το βλεπετε σημερα; Horford παίζει, Smart probable. Με αυτούς τους 2 θα είναι άλλη ομάδα. Δε νομίζω να πάρουν τόσο φαλάγγι οι Heat πάλι όπως στο game 1. Anyways την πιστεύω πιο πολύ την Βοστόνη αλλά ίσως πάνε πάλι σε 7 games.🤣
Weiss Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 12/19 τρίποντα οι Celtics στο ημίχρονο και 25 πόντους διαφορά!
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ. Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας. 4
ilos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Ωραίο βίντεο για το winning ethos του Λούκα και του Γιάννη, είναι και οι δύο παίχτες που ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους αυτής της γενιάς του ΝΒΑ. Μετά τον αποκλεισμό των Bucks και του Ολυμπιακού αυτό που θέλω να δω φέτος είναι elimination game στο Euro μεταξύ Σλοβενίας κι Ελλάδας. Αν παίξει ο Luca τελικούς, δε νομίζω ο Cuban na τον αφήσει καπάκι να πάει για προετοιμασία με τη Σλοβενία που να χτυπιέται. 1/9 είναι τα πρώτα games. Και δε ξέρω πως έγινε η κληρωση, αλλά η Σλοβενία είναι στο death group B μαζί με Γαλλία, Λιθουανία και Γερμανία... Εμείς μια Κροατία και μια Ιταλία έχουμε στον όμιλο και παίζει και να τσοκάρουμε ακόμα και με τον Ιτούδη στον πάγκο.
ilos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε Τα σημερινά πως τα βλεπετε Λογικά warriors, αλλά το Dallas είναι κωλοομάδα.😁 Nobet από μένα. Στο χτεσινό δε περίμενα να νικήσουν τόσο εύκολα οι Celtics. Αλλά αν τους μπαίνουν τα τρίποντα είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στο NBA. Οι heat συνεχίζουν να μη μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη όταν δε μπορούν να κάνουν outwork εντελώς τους αντιπάλους τους. Είναι σαν φάση παρόμοια με τους Bucks, μια blue collar team με τη διαφορά ότι αντί να έχει έναν clear superstar και κάποιους λίγους καλούς παίχτες/ρολίστες έχει έναν παίχτη που κάποιες φορές παίζει σαν superstar (Butler) και αρκετούς καλούς παίχτες/ρολίστες να τον πλαισιώνουν.
wizzy Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Απορία: διαβάζω κάποιους εδώ που γράφουν να φύγει ο Γιάννης και να πάει στο Dallas να βρει τον Luca κτλ. Δηλαδή, γιατί να μην φύγει ο Luca και να πάει στους Bucks; Ή, ακόμα, οι πιθανότητες να φύγει ο Γιάννης για Dallas, είναι μικρότερες από αυτές του να φύγει ο Luca για να πάει στους Bucks;
djuan1988 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Θεωρητικά γιατί το Dallas είναι μεγαλύτερη αγορά. 7-8 εκ είναι μόνο η μητροπολιτική περιοχή του Dallas, ενώ ολόκληρη η πολιτεία του Wisconsin είναι περίπου 5,8 εκ. Τώρα σε θέμα οργάνωσης κτλ έχω αμφιβολίες για το αν είναι καλύτερο franchise οι Mavericks. Θεωρώ ότι πολλά πράγματα στους Bucks που μας φαίνονται παράλογα ή/και περίεργα οφείλονται πια στον Γιάννη. Επειδή δένεται συναισθηματικά με τους ανθρώπους και είναι καλός άνθρωπος δεν μπορεί να βάλει τη λογική μπροστά και να απαιτήσει πχ να διώξουν τον ταβερνιάρη. Επίσης έχει ευρωπαϊκή οπτική στα του προπονητή, δηλαδή τον βλέπει σαν θεό και δεν πάει κόντρα στις αποφάσεις του μέσα στο παιχνίδι. Οι αμερικανοί superstars θα τον είχαν διώξει στη μέση του παιχνιδιού. 1
ilos Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, wizzy είπε Απορία: διαβάζω κάποιους εδώ που γράφουν να φύγει ο Γιάννης και να πάει στο Dallas να βρει τον Luca κτλ. Δηλαδή, γιατί να μην φύγει ο Luca και να πάει στους Bucks; Ή, ακόμα, οι πιθανότητες να φύγει ο Γιάννης για Dallas, είναι μικρότερες από αυτές του να φύγει ο Luca για να πάει στους Bucks; Το θέμα δεν είναι τόσο να πάει στο Dallas και αλλού υπάρχουν markets και προϋποθέσεις για κάτι καλύτερο. Το θέμα είναι να φύγει από το τσίπικο cheesehead franchise που όσο μένει εκεί τόσο θα το δει να βολεύεται στις δάφνες αυτού του πρωταθλήματος και να είναι ικανοποιημένοι απλά που υπάρχουν στην συζήτηση σαν contenders, περιμένοντας πάλι από τον Γιάννη να βγάζει λαγούς από το καπέλο. Δείτε τους ρολίστες στις other teams τι ευθύνες αναλαμβάνουν και δείτε τους αντίστοιχους στους bucks. Πλην Portis και Allen 1 φορά στα 1000 χρόνια κανείς άλλος δεν είναι ικάνός να φτιάξει plays και να δημιουργήσει his own shot. Miami, Toronto, Celtics κάθε χρονιά βγάζουν νέα παιχτάκια δεν είναι στάσιμοι. Holiday χτίζει οικοδομή στα playoffs (και είναι ο 2ος καλύτερος παίχτης της ομάδας imo) και Middleton που είναι και αυτός υπεραπαραίτητος είναι Dr Jekyll και Mr Hyde ακόμα και στο ίδιο το game από περίοδο σε περίοδο. Όσο για το Dallas δικό του game πούλησε χτες. Τους είχε ανοίξει πάλι όπως στο phoenix game 7 και νίκαγαν 25+, και αντί να κάνουν διαχείριση της κωλοφαρδίας τους συνέχιζαν να βαράνε τα τραβηγμένα που ούτε το GS δεν παίρνει. Ο Green εκτός τόπου και χρόνου, ευτυχώς είχε foul και βγήκε και το GS έκανε επικό comeback κυρίως μέσα στη ρακέτα. Όλοι μπουκάρανε ακόμα και ο Curry.🤣
4saken Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μαγκες οι Χιτ για το πως αντεξαν στο δευτερο ημιχρονο χωρις Μπατλερ.
wizzy Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 @djuan1988 & @ilos Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, με λογικά επιχειρήματα, κατανοητά σε κάποιον (εμένα) που η εξοικείωση με το άθλημα είναι ελάχιστη. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι μετά την υπογραφή του super max συμβολαίου του, ο Γιάννης θα φύγει να πάει οπουδήποτε αλλού. Οπότε, ας τον χαιρόμαστε όσο διαρκέσει η παρουσία του στο ΝΒΑ κι ας ελπίσουμε ότι θα ξεσκαλώσει και την Εθνική μας από το τέλμα των τελευταίων ετών. 1
QuantumWanderer Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Αυτό που αντιμετωπίζει ο Γιάννης είναι ένα πολυπαιγμένο έργο στο NBA. Έρχεται μια ομάδα που δεν είχε ελπίδα από χρόνια, γαλουχεί ένα μεγάλο ταλέντο που απλά το εμπιστεύτηκε και εκείνο φτάνει σε υψηλό επίπεδο λόγω προσωπικής δουλειάς. Έρχονται οι συγκυρίες να παίξουν μια χρονιά συντονισμένο μπάσκετ στηριγμένο πάνω στο μεγάλο ταλέντο. Οι συγκυρίες παίζουν ρόλο στο ποιούς βρίσκεις στη διαδρομή και στο αν έχεις τραυματισμούς σε σημαντικά μέλη της ομάδας. Οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται και εκεί που δεν θα έφτανες μέχρι το τέλος, φτάνεις και το παίρνεις. Το λάθος πάντα στο χιλιοπαιγμένο έργο, έρχεται στο - μετά από την πρώτη κούπα -. Το μεγάλο ταλέντο σκέφτεται: αφού το πήραμε τότε (πέρυσι, όποτε, κλπ) γιατί όχι και πάλι; Έλα όμως που η στατιστική συνθήκη να πέσεις σε παρόμοιες συγκυρίες ευθυγράμμισης πλανητών είναι πολύ μικρή, ειδικά όταν συντηρείς προβληματικές συνθήκες περιβάλλοντος που απλά όταν το πήρες δεν αποδείχτηκαν μοιραίες. Κάπως, έτσι υπήρξαν αστέρες που το πήραν 1 φορά και εξαφανίστηκαν από τις κούπες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα