coyote2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Ο Γιάννης από τα Σεπόλια είδε τον Παράδεισο.... Ειναι για οικογενιάρχες παίχτες
scorpion8283 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, ilos είπε Αν χάσουν και τον Ham που τον κυνηγάνε οι Fakers κιόλας, θα πέσει κλάμα με τον ακατανόμαστο. Ήταν ο μόνος που άκουγε το αγύριστο κεφάλι του. Αλλά ίσως είναι και για καλό, να πάρει πόδι να έρθει κάποιος που τουλάχιστον να μην επιμένει σε λάθος συνταγές, να βάλουν τον Γιάννη στο 5 και να φύγουν οι συνταξιούχοι για παλικάρια που έχουν όρεξη να παίξουν. Πλακα στην πλάκα, παιχτες μπορεί να μην έχουν ξαναβγάλει μετα απο Middleton - Γιαννη, αλλά εχουμε μοιράσει προπονητές τα τελευταία χρόνια...Το πιστώνω στον Μπουλντοζα παρά την γκρίνια... Πολύ θα θελα να κρατήσουμε και τον Carter, αλλά ποιος θα ξεστραβωθεί να πάρει τον Hill για συνταξιοδοτικο... Προφανώς δεν περιμένω καμια αλλαγή ιδιαίτερη, μακάρι να τάξουν κάτι στον Portis και να μείνει και ο Allen χρειάζεται πολύ δουλεία στο Mentallity. Θα θελα μια καλή αμυντική λύση πάνω απο 1.90 απο το κάτω ράφι γιατι ο Mathews γερόντιασε σιγά σιγά. Κατα τα άλλα η τριάδα μένει και θα πρέπει να αποδείξει οτι το '21 δεν ήταν πυροτέχνημα. Πάντως οτι έπαιζαν με σχεδόν το 1/3 του budget τους εκτός (Middleton) είναι viable δικαιολογία για τον αποκλεισμό φέτος. Απο κει και πέρα λόγω των συμβολαίων της τριάδας draft δεν παίζει, ανταλλάξιμος παίχτης δεν παίζει, οπότε ελπίζουμε σε κάποια νεκρανάσταση κάποιου ρολλίστα τύπου Portis (και οχι τύπου Hood :P) 1
ilos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Αν κρατήσουν τον Allen, πάλι με τον Μαθιό θα παίζεις Playoffs.😁 Καλώς η κακώς πρέπει να ξεφορτώσουν ότι έχει λίγο αξία από συμβόλαια (Hill, Ibaka κλπ) για να κρατήσουν Portis. Αν δε μπορέσουν να το πετύχουν αυτό, τότε για μένα πρέπει να κάνουν οπωσδήποτε trade για guard/wing που μπορεί να δημιουργήσει μόνος του το σουτάκι και να μην περιμένει να του το σερβίρουν έτοιμο σε μια γωνιά. Ο Allen δεν είναι για starter δυστυχώς, Forbes v2.0 είναι. P.S. Ο Hill μπορεί να κάνει και retire από μόνος του αν τελικά είναι σοβαρό το πρόβλημά υγείας του. Lopez όσο είναι Bud στον πάγκο δε γίνεται trade, του είναι υπεραπαραίτητος για αυτό το εμμονικό defense scheme του. 1
ilos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 100/100 first team all nba team votes πήρε φέτος ο άτιμος. Jesus. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Πως είναι δυνατόν ο Γιάννης να παίρνει το 100% των πρώτων ψήφων, να θεωρείται δηλαδή ο καλύτερος και να μην είναι MVP???? 2
Speculoos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Η διαφορά μεταξύ του All-NBA team και του MVP είναι ότι το πρώτο φανερώνει πόσοι (όλοι στην περίπτωση του Γιάννη) σε θέλουν για συμπαίκτη στην ομάδα σου. Το ΜVP δείχνει ότι στη διάρκεια της σεζόν ήσουν ο παίχτης με τη μεγαλύτερη επίδραση στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας για να φτάσει τους στόχους της (όχι κατ' ανάγκη ο καλύτερος αλλά αρκετά κοντά). Στο MVP επειδή μόνο ένας μπορεί να το πάρει παίζουν διάφοροι παράγοντες ρόλο. Φέτος το αξίζαν και οι τρεις υποψήφιοι πάντως. Το πραγματικά σπουδαίο με τον Γιάννη δεν είναι ότι πήρε το 100% των ψήφων για το First NBA team αλλά ότι αυτό συμβαίνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά! Κανένας άλλος παίχτης στην ιστορία δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει GM, προπονητής, παίχτης που να μη θέλει τον Γιάννη στην ομάδα του. 4
greekfragma Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 ήρθε και το τέλειο game των Mavs και έγινε το 3-1. Δε θα γράψω πολλά. Απλά θα πω οτι με τρόμαξε το ταλέντο και το βάθος πάγκου των Warriors αλλά και πόσο δουλεμένη δείχνει και η 2η πεντάδα η οποία μάλιστα παραλίγο να γυρίσει και το ματς και να γίνει η σκούπα. δε ξέρω αν ο Κερ είναι τόσο σίγουρος οτι θα γίνει το 4-1 στην έδρα τους αλλά αν έκανε πιο σωστή διαχείριση rotation και συντήρησης δυνάμεων, παίζει να μη χρειαζόταν 5ο παιχνίδι. Νομίζω οτι πάμε σε τελικούς Warriors-Celtics με απολαυστικά παιχνίδια μιας και οι 2 ομάδες διαθέτουν πολύ γρήγορους παίκτες, δουλεμένο passing game και διψάνε πολύ για τίτλο για τους δικούς τους λόγους. Η τελική εικόνα είναι οτι άξια Warriors-Celtics φτάνουν στο τέλος της διαδρομής και το δαχτυλίδι θα πάει σε αυτόν που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Σίγουρα και οι 2 θα παίξουν δυνατά αλλά το θέμα είναι τα ποσοστά ευστοχίας ειδικά στο 3ποντο. Ανυπομονώ. 3
Speculoos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, greekfragma είπε ήρθε και το τέλειο game των Mavs και έγινε το 3-1. Δε θα γράψω πολλά. Απλά θα πω οτι με τρόμαξε το ταλέντο και το βάθος πάγκου των Warriors αλλά και πόσο δουλεμένη δείχνει και η 2η πεντάδα η οποία μάλιστα παραλίγο να γυρίσει και το ματς και να γίνει η σκούπα. δε ξέρω αν ο Κερ είναι τόσο σίγουρος οτι θα γίνει το 4-1 στην έδρα τους αλλά αν έκανε πιο σωστή διαχείριση rotation και συντήρησης δυνάμεων, παίζει να μη χρειαζόταν 5ο παιχνίδι. Νομίζω οτι πάμε σε τελικούς Warriors-Celtics με απολαυστικά παιχνίδια μιας και οι 2 ομάδες διαθέτουν πολύ γρήγορους παίκτες, δουλεμένο passing game και διψάνε πολύ για τίτλο για τους δικούς τους λόγους. Η τελική εικόνα είναι οτι άξια Warriors-Celtics φτάνουν στο τέλος της διαδρομής και το δαχτυλίδι θα πάει σε αυτόν που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα. Σίγουρα και οι 2 θα παίξουν δυνατά αλλά το θέμα είναι τα ποσοστά ευστοχίας ειδικά στο 3ποντο. Ανυπομονώ. Συμφωνώ για το ζευγάρι του τελικού αν και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να ξεγράψουμε ακόμα τους Heat. Πάντως οι Σέλτικς ήταν η μοναδική ομάδα της regular που είχε θετικό πρόσημο σε νίκες/ήττες εναντίον όλων των υπόλοιπων top seeded ομάδων και οι Warriors έκαναν εντυπωσιακό comeback μετά την μεγάλη κοιλιά τον χειμώνα. Το ερώτημα που με καίει είναι άλλο. 😁 Έπιασα το στοίχημα, ουσιαστικά funbetting, τον Οκτώβρη με 150 ευρώ με σκοπό να μη βάλω τίποτα παραπάνω όπως κι έγινε. Από αυτά τα 100 τα έβαλα στο να πάρουν οι Σέλτικς το δαχτυλίδι (τότε έδινε 11.5) και τα 50 τα είχα μέσα και τα αυγάτιζα, τα έχανα, τα αυγάτιζα, τα ξαναέχανα κτλ για να περνάει η ώρα. Είχα πέσει και στα 11 ευρώ υπόλοιπο άλλα πλάκα στην πλάκα έχω 310 τώρα μέσα. Από τη στιγμή που δεν βάζω λεφτά ούτε μπαίνω στον πειρασμό να κάνω κάτι τέτοιο το βλέπω σαν video game. Oπότε, να κάνω cash out τους Σέλτικς όταν περάσουν στον τελικό ή να περιμένω μπας και πάρω το χιλιάρικο;
greekfragma Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 αν το ερώτημα είναι χάνω 150ευρώ ή παίρνω 1000άρικο και αφού το βλέπεις σαν video game...από μένα.....1000άρικο εγώ στη θέση σου θα έκανα cashout στο τελικό κάνα 500άρικο. πολύ τίμιο. 1
Weiss Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Τελικός GSW - Κέλτες της Βοστόνης θα είναι σα να βλέπουμε διαγωνισμό 3ποντων σε all star
greekfragma Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Κάτι για μαγνήτες πίσω από το ταμπλό λένε στα σχόλια και έχω πέσει χάμω από τα γέλια
FilipposMD Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Steve Kerr είσαι και καλός προπονητής και ωραίος τύπος: 8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ο πατέρας του είχε δολοφονηθεί στο Λίβανο το 84, λογική η αντίδρασή του. 2
ekrepali Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Thresh είπε Ο πατέρας του είχε δολοφονηθεί στο Λίβανο το 84, λογική η αντίδρασή του. Κι εσύ last dance ρε; 😛 Εγώ θέλω οι Warriors να τους ισοπεδώσουν τους Σέλτικς... να βαρέσουν διάλυση όπως οι Χιτ πέρυσι και ο Σανς φέτος. Δε χωνεύω καθόλου το μπάσκετ που παίζουν... το flopping ειδικά χειρότερο κι από Ισπανία - Ελλάδα το 2007. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα