mants118 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, ilos είπε Άσχετο. Όποιος είδε το Ελλάδα - Σερβία σήμερα. ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΕΘΝΙΚΗ FFS. // Πάλι μαντουβάλα με τους Παπ θα πάμε? Παίζει κάπου στα αζήτητα στην Τουρκία και οι ελληνικές ομάδες ψάχνονται για αμφιβόλου ποιότητας κοινοτικούς ή αμερικάνους στα wings... Το κρύο του αίμα σήμερα στο 3ποντό μαζί με τις πολύ καλές άμυνες, μου θύμισε έναν πιο κοντό, λιγότερο αθλητικό Φώτση. Κάτσε στα ποσά FPS έπαιζε; Κάτω από 60; 😛 (Τι είναι το FFS;) 1
bill_viper Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, mants118 είπε Κάτσε στα ποσά FPS έπαιζε; Κάτω από 60; 😛 (Τι είναι το FFS;) For Fuck's Sake 😇
ilias78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Για δωστε μου λίγο τα φώτα σας. Μια ομάδα, ας πούμε της ανατολής, παίζει 2 παιχνίδια με κάθε ομάδα της δύσης (ένα εντός κ ένα εκτός έδρας) κ 4 με κάθε ομάδα της ανατολής (δύο εντός κ δύο εκτός εδρας)?
ilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Για δωστε μου λίγο τα φώτα σας. Μια ομάδα, ας πούμε της ανατολής, παίζει 2 παιχνίδια με κάθε ομάδα της δύσης (ένα εντός κ ένα εκτός έδρας) κ 4 με κάθε ομάδα της ανατολής (δύο εντός κ δύο εκτός εδρας)? Όχι συνήθως είναι 3 με ομάδες της Ανατολής. 4 είναι με ομάδες από το ίδιο subdivision. Πχ οι Bucks παίζουν 4 με Cavs, Indiana, Chicago κλπ. 1
ilias78 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, ilos είπε Όχι συνήθως είναι 3 με ομάδες της Ανατολής. 4 είναι με ομάδες από το ίδιο subdivision. Πχ οι Bucks παίζουν 4 με Cavs, Indiana, Chicago κλπ. Με τη δύση όμως παίζουν 2 σωστά?
coyote2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Με τη δύση όμως παίζουν 2 σωστά? νομίζω ναι κάθε χρόνο 1 με λακερς klp... τα παίζουν όλα μαζί. Μπαίνουν σε αεροπλάνο και πηγαίνουν δύση και παίζουν από μία φορά με τη γειτονιά του LA
ilos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 ώρες πριν, ilias78 είπε Με τη δύση όμως παίζουν 2 σωστά? Ναι
greekfragma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Αφήνω αυτό εδώ για να τιμήσω τον προπονητή της καρδιάς μου. ❤️ https://www.nba.com/bucks/news/mike-budenholzer-named-eastern-conference-coach-of-the-month-3?fbclid=IwAR3RxeqFb0WTy_oGHu_wGjXiThfYRlG5SDLjoZP1WttfPrq1nS-auT1e3ig 1
greekfragma Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 o κογιοτ δε το πιασε το αστειο δε πειραζει. εδω εσωτερικο ειναι για μενα και τον ταβερνιαρη
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Btw Επίσης έχουν ταράξει στα καπάκια 10ήμερα και αυτόν τον ταλαίπωρο Leonard. 1
ilos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Υπενθυμίζω το βράδυ έχουμε το περίφημο "Revenge of the ladder" game των Bucks που είναι αήττητοι 16 σερί με την Phily.😅 Θα έχει πλάκα να πετύχουμε τον Harell να μαρκάρει τον Γιάννη σε καμιά φάση.
greekfragma Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 4 minutes ago, ilos said: Υπενθυμίζω το βράδυ έχουμε το περίφημο "Revenge of the ladder" game των Bucks που είναι αήττητοι 16 σερί με την Phily.😅 Θα έχει πλάκα να πετύχουμε τον Harell να μαρκάρει τον Γιάννη σε καμιά φάση. 3:30....φφςςςςς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Ντράγκιτς: Έκλεισε στους Μπακς | Gazzetta Done. Επίσης Μέμφις Γκρίζλις: Ξεκινάει έρευνα για Μοράντ, τον έθεσαν εκτός ομάδας για τα επόμενα δύο παιχνίδια | Gazzetta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα