Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2003

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Πάντως θα ηταν ενδιαφέρον το ΝΒΑ να βάλει στο τραπέζι την περίπτωση του re-seeding μετά τον πρώτο γύρο. Οι 3οι Σίξερς παίζουν με τη Βοστώνη με μειονέκτημα έδρας όταν οι 5οι Νικς παίζουν με πλεονέκτημα τους 8ους Χιτ. Το re-seeding, όπως γίνεται στο NFL όπου το υψηλότερο seed αντιμετωπίζει το χαμηλότερο στο 2ο γύρο (το Divisional), δίνει ένα έξτρα κίνητρο στην κανονική περίοδο για τις ομάδες ώστε να είναι ανταγωνιστικές και να μη τα παρατάνε. Οι Σίξερς βγήκαν 3οι και κέρδος είχαν μια σειρά πρώτου γύρου με πλεονέκτημα, σιγά τα αυγά...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε

Πραγματικά, θα έχει πολύ ενδιαφέρον η σειρά Lakers-Warriors!

Με αυτά που κάνει ο LeBron δε θα τη παλεύουν οι πολεμιστές 

😛

Δημοσ.

Vintage Harden καθάρισε σήμερα για τους 76rs που έπαιξαν χωρίς Embiid.

45 πόντους με 7/14 τρίποντα και αυτή τη μαχαιριά που καθάρισε το παιχνίδι.

• Like 1
Δημοσ.

είδα το τέλος. Πίστευα ότι θα το πάρουν. Καλά κανένας να μη μπορεί να πάρει την μπάλα εκτός από τον κάρρυ ?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thresh είπε

O Embiid MVP.

το άξιζε (;)

3 λεπτά πριν, coyote2 είπε

είδα το τέλος. Πίστευα ότι θα το πάρουν. Καλά κανένας να μη μπορεί να πάρει την μπάλα εκτός από τον κάρρυ ?

είδα τις καλύτερες φάσεις, κλασικά με σφηνοτουβλάκια οι Warriors, τα οποία έμπαιναν εκτός από την κοτσάνα του Poole που πήρε τον "πούλ-ο" στο τελευταίο σουτ που άρον άρον έπρεπε να το βάλει από τα 100 μέτρα και όχι απο πιο κοντινή απόσταση που είχε το χρόνο να πλησιάσει. 

(Είμαι hater αυτής της ομάδας, δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος που παίζουν)

Δημοσ.

Ok ειμαι Λεμπρονικος αλλα αυτο το πραγμα που λεγεται Warriors ειναι απλα αηδια. Δεν ειναι μπασκετ αυτο το αθλημα και πειτε με boomer και μπαρμπα και οτι θελετε. 6/16 τριποντα ο ενας 7/20 ο αλλος ξερωγω . 

Αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να αντεξουν οι Lakers σε τοσο τρεχαλα αλλα πραγματικα ευχομαι σκουπα για να μην ξαναδω αυτο το πραγμα μεχρι τελος της σεζον

Δημοσ.
Στις 2/5/2023 στις 8:48 ΠΜ, Weiss είπε

Vintage Harden καθάρισε σήμερα για τους 76rs που έπαιξαν χωρίς Embiid.

Εκπληκτικός πραγματικά. Βρήκε την "έκρηξη" στο πρώτο βήμα κι έγινε ξανά απρόβλεπτος.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, james9tito είπε

Ok ειμαι Λεμπρονικος αλλα αυτο το πραγμα που λεγεται Warriors ειναι απλα αηδια. Δεν ειναι μπασκετ αυτο το αθλημα και πειτε με boomer και μπαρμπα και οτι θελετε. 6/16 τριποντα ο ενας 7/20 ο αλλος ξερωγω . 

Αντικειμενικα πιστευω οτι ειναι δυσκολο να αντεξουν οι Lakers σε τοσο τρεχαλα αλλα πραγματικα ευχομαι σκουπα για να μην ξαναδω αυτο το πραγμα μεχρι τελος της σεζον

Αυτό που παίζουν τώρα ναι είναι λίγο αποκρουστικό 

Αλλά το μπάσκετ που έπαιζαν το 2015 πριν πάει ο durant ήταν το καλύτερο που έχει παίξει ομάδα 

Πέρασαντα χρόνια...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, st2 είπε

Αλλά το μπάσκετ που έπαιζαν το 2015 πριν πάει ο durant ήταν το καλύτερο που έχει παίξει ομάδα 

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω...

Η άποψή μου είναι ότι το καλύτερο basket ήταν  από τους spurs του pop στο τελευταίο τους πρωτάθλημα.

Στο τωρινό basket πάντως οι ατομικές ικανότητες των παικτών έχουν βελτιωθεί εξωπραγματικά τόσο στο σουτ όσο και σε άλλα αθλητικά προσόντα (άλμα, ταχύτητα).

• Like 3
Δημοσ.

Γκουχ Γκουχ. ΜΕΗ ΑΗ ΧΑΒ ΓΙΟΡ ΑΤΕΝΣΙΟΝ ΠΛΙΖ

δικαιωματικά ανεβάζω την είδηση

https://www.sdna.gr/mpasket/1080588_telos-apo-toys-mpaks-o-maik-mpoyntenholzer

Screenshot 2023-05-05 013242.jpg

αυτό που δε ξέρω είναι αν εκτός από την απόδοσή του και φέτος απέναντι στους Heat, μάλλον έφταιξε οτι άνοιξε και το στοματάκι του ο Μπαντ προς τους διοικούντες και είχαμε κανέναν ομηρικό καυγά που δεν βγήκε προς τα έξω. 

π.χ. REPORT: The Milwaukee Bucks head coach, Mike Budenholzer believes Giannis Antetokounmpo may want to play for a bigger market team in the near future. (προ λίγων ημερών)

Εν πάσει περιπτώσει, καλός χρυσός άνθρωπος για καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια και οικογενειακό κλίμα. Αλλά προπονητικά λίγος για πρωταθλητισμό γύρω από τον Γιάννη.

Κρίμα για το timing που τον απέλυσαν 1 εβδομάδα από το θάνατο του αδερφού του. Αν ήμουν η διοίκηση θα περίμενα περισσότερο διάστημα και σίγουρα δε θα το ανακοίνωνα αν δεν είχα ήδη βρει τον δυνατό αντικαταστάτη (προς το παρόν εκτός Νικ Νερς δεν ακούγεται άλλος)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...