Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κατάφερε πάλι ο μούσιας 🤣🤣🤣

Screenshot_20231114_085032.jpg

Δείτε και εδώ.. Δεν υπάρχει 

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2001

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Τώρα ειδικά που τραυματίστηκε και ο Crowder (που ήταν καλούτσικος τηρουμένων των αναλογιών έως τώρα), δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν κάποιο wing/point of attack defender. Δε γίνεται να την βγάλουν μέχρι τέλους με pogchamp και τον Jackson Jr (αυτός έχει τρομερά αθλητικά προσόντα και μπορεί να εξελιχθεί σε πολύ καλό αμυντικό) όσο φιλότιμοι και να είναι. Καλά για τον Pat δε τα ξαναγράφω, γιατί πάλι θα βγάλω χωλή. Ακόμα και ο Crowder γρηγορότερος ήταν στις περιστροφές και το transition defense.

O Middleton με Orlando και Indiana που τον χρειαζόντουσαν λόγω και της απουσίας του Dame, φίδεψε κάργα. Έστω σε αυτά τα 20 λεπτά που παίζει κάθε φορά. Με το Chicago που είναι χειρότερη ομάδα imo από αυτές τις 2 κάτι έκανε σήμερα, αλλά απέχει έτη φωτός από τον παίχτη του 2021. Αν δε μπορεί θα είναι ο επόμενος στη λίστα το καλοκαίρι μετά τον προπονητή. Btw o Dame ήταν terrabad σε αυτό το game, σαν να μην ξέρουν πως να τον αξιοποιήσουν στον χώρο. Τον έχουν σε isos στυλ Γιάννη και είτε εγκλωβίζεται και κάνει λάθη ή προσπαθεί να μπουκάρει και να πάρει έστω βολές με κάποιο foul για να κλείσει τα games. Γενικά αν χάσει τα πρώτα 4-5 σουτάκια απογοητεύεται και παίζει πολύ παθητικά στη συνέχεια. Σήμερα πχ πιο πολύ closer ήταν ο Γιάννης (με 2 κρίσιμες μπούκες) παρά αυτός.

• Like 1
Δημοσ.

Φετος δεν έχει Black Friday έκπτωση συνδρομής στο Nba; 

Ψάχνω αλλα δεν βρίσκω κάτι.

Πέρυσι θυμάμαι είχα κάνει συνδρομή με έκπτωση BF.

Δημοσ.
54 minutes ago, madboy said:

Φετος δεν έχει Black Friday έκπτωση συνδρομής στο Nba; 

Ψάχνω αλλα δεν βρίσκω κάτι.

Πέρυσι θυμάμαι είχα κάνει συνδρομή με έκπτωση BF.

μπραβο και εγω το περιμενω,αν δειτε κατι ενημερωστε please!

2 minutes ago, Weiss said:

Τι έκανε πάλι...

απίστευτη πάσα του Lucas πραγματικα....τι εκανε πάλι..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, phanispal είπε

Πώς γίνεται κάποιος να μην τον πηγαίνει καθόλου;

Καθόλου όχι, αλλά μουρμουράει συνέχεια

Δημοσ.

πραγματικα και εμένα μου φαινεται παραξενο πως δεν τον πας οπως λες καθόλου κιολλας!

Δημοσ.

Και η επισημη απάντηση απο την εξυπηρέτηση συνδρομητών του Nba για το αν θα υπάρξει εκπτωτικός κωδικός BF.

"Greetings,
 Thank you for contacting NBA League Pass support.
 We do not have any promotion or discount codes for NBA League Pass currently. Please continue to check your Email for any discounts or offers from the NBA.
 If you have any more questions please let us know. 
Best regards,"

Πάει χάλασε και το Nba. Χειρότερο και απο τις εκπτώσεις BF εδω, έγινε. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/11/2023 στις 12:08 ΜΜ, phanispal είπε

Πώς γίνεται κάποιος να μην τον πηγαίνει καθόλου;

Στις 23/11/2023 στις 12:12 ΜΜ, Weiss είπε

Καθόλου όχι, αλλά μουρμουράει συνέχεια

ναι!

Στις 23/11/2023 στις 1:29 ΜΜ, h3342 είπε

πραγματικα και εμένα μου φαινεται παραξενο πως δεν τον πας οπως λες καθόλου κιολλας!

δεν μου αρέσει που μουρμουράει συνέχεια, αυτό βέβαια μπορεί να είναι και θέμα δημοσιότητας, δηλαδή να προβάλουν ότι είναι γκρινιάρης πιο πολύ αντι για άλλες στιγμές.. + ότι παίζει ατομικά, οκ στο ΝΒΑ είναι αλλά μερικές φορές το παρακάνει...

(προφανώς δεν τον μισώ, δε μου έχει κάνει κάτι ο άνθρωπος, απλώς δεν τον πάω)

Επεξ/σία από mants118
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...