Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 6 minutes ago, ilos said: Συνοδευόμενο μετά από τα who's your daddy.🤣 Πιθανότητες για σκούπα?
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, Thresh είπε Πιθανότητες για σκούπα? Από το 10-0 έως το 12-0 είναι ένα τσιγάρο δρόμος.🤣 1
ekrepali Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ilos said: το "τραγί" που λέγαμε κάποτε ο DiVi clutch af. Spoiler Aυτό το trade ακόμα το σκέφτομαι και με πιάνουν τα νεύρα μου. 🤬 Επεξ/σία 23 Απριλίου 2024 από ekrepali
ilos Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Απόκρυψη περιεχομένων Aυτό το trade ακόμα το σκέφτομαι και με πιάνουν τα νεύρα μου. 🤬 Εντάξει να το βάλουμε όμως σε context γιατί όντως δε φταίνε αν κάνεις πρωταθλητισμό και δε μπορείς να περιμένεις 1-2 χρόνια. Τον κάναν trade την επόμενη χρονιά από τον τραυματισμό του (ήταν βασικός τότε μέχρι τα playoff με το Miami). Για 3-4 μήνες το παλικάρι δε μπορούσε να πάρει τα πόδια του, είχε ιστορικό bad +/-. Όταν πήγε δε στο Sacramento ήταν ακόμα χειρότερος, κινητό Shaqtin a Fool ήταν με blooper reels όλη τη χρονιά. Την επόμενη σεζόν που πήγε σε σωστό πρόγραμμα στο Golden State σιγά σιγά βρήκε τον εαυτό του και ήταν θετικός σαν rotation player. Την φάβα δεν την έκανε τόσο o Horst που δε μπορούσε να περιμένει και ήθελε βοήθεια στο 5 γιατί ήταν εκτός ο Lopez για 6 μήνες με το πρόβλημα στην πλάτη, άσχετα που ο Ibaka ήταν παλτό πλέον. Την φάβα την έκαναν οι Warriors που τσιγκουνεύτηκαν να του δώσουν όσα οι Knicks αφού του ανέβασαν την αξία. Τώρα το επόμενο συμβόλαιο του παίζει να είναι και με 9 ψηφία με τέτοιες εμφανίσεις. 1
ekrepali Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ilos said: Εντάξει να το βάλουμε όμως σε context γιατί όντως δε φταίνε αν κάνεις πρωταθλητισμό και δε μπορείς να περιμένεις 1-2 χρόνια. Όταν ξέρεις τις δυνατότητες του παίχτη, νομίζω άξιζε το ρίσκο. Αν του βαζανε στο τραπέζι ένα 4ετες σύνολο 20εκατομυρια δε θα υπέγραφε; Θα σκεφτόταν πως αν ξανατραυμαστει δε θα έβρισκε συμβολαιο ούτε για 2 εκατομμύρια. Όσο για το ρίσκο να πηγαίνανε στα playoff χωρίς άλλο ψηλό... είναι αστείο ότι δεδομένων των περιστάσεων δεν τους έκανε ο Cousins αλλά τους έκανε ο Ιμπάκα με 12 εκατομμύρια. Και οι 2 αμυντικά ήταν αργοκινητοι... τουλάχιστον ο Cousins είχε δείξει ότι μπορούσε να βοηθήσει επιθετικά. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2024 από ekrepali 1
greekfragma Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Είμαι οριακά τέζα να το κλείσω και να πάω για ύπνο. Μια από τα ίδια θα δούμε και απόψε. 1
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Είμαι οριακά τέζα να το κλείσω και να πάω για ύπνο. Μια από τα ίδια θα δούμε και απόψε. Δε σου αρέσουν οι επιστροφές του Lopez? Ωσπου να σηκωθεί, να διαμαρτυρηθεί έχουν κάνει 2-3 επιθέσεις οι Pacers. Με πήραν τηλέφωνο και από τα τσικό του Μανδραϊκού να μου πουν ότι δε παίζουν άμυνα όπως ο Beasley.🤣 Τέσπα όσο τραβάει ο Middleton και ο Dame το game θα είναι κοντά. Αν αρχίσουν να βαράνε τούβλα και βασίζονται στις επιστροφές του Lopez μετά καλά κρασιά. Όχι ότι τον νοιάζει και πολύ τον Σιάκαμ.
greekfragma Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 4 minutes ago, ilos said: Δε σου αρέσουν οι επιστροφές του Lopez? Ωσπου να σηκωθεί, να διαμαρτυρηθεί έχουν κάνει 2-3 επιθέσεις οι Pacers. Με πήραν τηλέφωνο και από τα τσικό του Μανδραϊκού να μου πουν ότι δε παίζουν άμυνα όπως ο Beasley.🤣 πιο πολύ ενδιαφέρον βρίσκω να πάω να σκοτώσω κάνα σκουλίκι στο χελνταηβερζ2 τέτοια ώρα με το ένα μάτι μισόκλειστο. απλά όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ οτι μάλλον πρέπει να συμβιβαστώ οτι οι Μπακς έχουν να φάνε πολλά ψωμιά και αλλαγές για να γίνουν ομάδα τελικών. περισσότερο με ενοχλεί να μη βλέπω εγωισμό. άμυνα αγνοείται. δε βάζουν τα χέρια τους στη φωτιά. τρίποντα ουτε σηκώνουν χέρι στο πρόσωπο του σουτέρ στις μισές προσπάθειες. καλά δε συζητώ για το γρίφο Σιάκαμ στη κεφάλα του Ντοκ. ο τύπος βρίσκεται σε νιρβάνα.
ilos Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 16 λεπτά πριν, greekfragma είπε καλά δε συζητώ για το γρίφο Σιάκαμ στη κεφάλα του Ντοκ. ο τύπος βρίσκεται σε νιρβάνα. Ο Σιάκαμ δεν είναι τόσο θέμα Doc όσο είναι θέμα roster. Τα ίδια τραβάνε και από τους Celtics με Tatum και γενικά όλα τα αθλητικά wings. Εδώ θυμάμαι παιχνίδια με τον Brooks όσο ήταν στο Memphis να ξεφτιλίζει Middleton και να κάνει ότι γουστάρει.
greekfragma Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Doc καλά σε πάει το small ball....παναηαμ θα αρχίσω να σκέφτομαι τον ταβερνιάρη Μπαντ να επιστρέψει.... η 2nd-3rd unit πιο πολύ συγκέντρωση δείχνει... τσάμπα το ξενύχτι απόψε. τσαντίστηκα. άντε να κλείσει καλά η "βραδιά" 1
scorpion8283 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Μεσα σε ενα λεπτο απο το -4 στο -14 😵💫 Με το που βγηκε ο Middleton οοοληη η αμυνα κατερευσε... Δυστυχως ο Μπομπις ''τα χανει'' οταν ανεβαινει ο ρυθμος..κριμα δεν το χει με τα p-offs και την πιεση... Beasley για βααααθος παγκου να μπει για 1 λεπτο μηπως βαλει κανα σουτ και παλι εξω αμεσως.... Ο crowder τελειως πρωην παιχτης... Κονακτον μακραν καλυτερος και απο τους 2 σε συνολικη δυνατοτητα-προσφορα Οποτε με το ζορι βγαζεις πενταδα.... Αλλα βεβαια για να μην ειμαστε τελειως αδικοι, δεν μπορεις να πεις και πολλα με τον Γιαννη εξω. Ειναι σαν να εχεις -2 στην αμυνα σε αυτο το συνοθηλευμα (και με Σιακαμ απεναντι σου) και ταυτοχρονα ο 2ος σκορερ του NBA.... Κακα τα ψεματα, οι ρολιστες και το βαθος του παγκου ειναι ασχημα... Οποιος και να βγει απο την 3αδα εκτος, η απουσια ειναι τραγικη, αλλα ειδικα χωρις Γιαννη ειναι διπλο το κενο στην αμυνα. Δεν βγαινουν αλλα συμπερασματα νομιζω προς το παρον στα φετινα p -offs...κερδισαμε λιγο χρονο με την ανορθοδοξη πρωτη νικη... Ομως ακομα και πληρης - και να περασεις...μετα celtics...
ekrepali Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Ξύπνησα σε κάποια φάση για κατούρημα και δε μου πέρασε καν απ'το μυαλό να τσεκάρω το κινητό, ξαναέπεσα αμέσως. Λες κι είχα προαίσθημα. Άντε ρε Γιάννη, σήκω και πάτα το! 😆
Babis_allos Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Πριν το φετινό trade Lillard έλεγα πάντα ότι ήθελα να δω τον Γιάννη να παίζει με έναν PG 3p, συγκεκριμένα όνειρο μου ήταν το combo Curry/Giannis, αλλά δεύτερο σε σειρά θα ηταν το Dame/Giannis. Δεν ηταν αυτό που περίμενα δυστυχώς. Ίσως του χρόνου, αν δεν ζητήσει ο Dame trade... Γενικά οι κινήσεις των Bucks (με εξαίρεση το trade Dame που στα χαρτιά δεν ηταν κακό - ειδικά πριν να γνωρίζεις ότι ο Holiday θα καταλήξει στους Celtics) τον τελευταίο καιρό δεν μ' αρέσουν καθόλου. Από τότε που έκαναν trade τον Di Vincenzo για τον... Ibaka... άρχισαν να το χάνουν. Κρίμα, δεν ξέρω πόσες καλές χρονιές αντέχει το σώμα του Γιάννη με τον τρόπο που παίζει και χαραμίστηκαν κάποιες σεζον και είναι και δεμένος τώρα σε Μπάκς που είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία. Νέος ο Γιάννης ακόμη αλλά ο τρόπος που παίζει μπάσκετ δεν συνάδει με longevity. 8 ώρες πριν, scorpion8283 είπε Ομως ακομα και πληρης - και να περασεις...μετα celtics... Celtics είναι μόνο στον τελικό Ανατολής. Αν περάσουμε απο Ιντυ πάμε σε Νικς/Σιξερς. 1
scorpion8283 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Babis_allos said: Celtics είναι μόνο στον τελικό Ανατολής. Αν περάσουμε απο Ιντυ πάμε σε Νικς/Σιξερς. Ναι ρε συ σωστα, εννοειται... απλά λεω οτι στο τελος ετσι κι αλλιως και να περασεις θα εχεις celtics που δεν μας πανε καθολου σαν στυλ ομαδας - παιχνιδιου (το πηγα λιγο πιο μακρια γιατι ο θεωρητικός 🥴στοχος θα ηταν εκει - οι τελικοί) btw ... για τα δευτερολεπτα του τρομου... απο το -4 στο -14 σε χρονο ρεκορ...και μετα μας πηρε η μπαλα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2024 από scorpion8283
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα