Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω να τον ακούμπησε. Το ξαναείδα τώρα. Έλα καλά πάμε άσε την γκρίνια. :D

Γιατί επιμένουν τόσο στο σούτ οι Σέλτικς;

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Μια χαρα τα παει η Βοστονη...πολυ αγχωμενους τους βλεπω τους Χιτ!

Παιζουν πολυ καλη αμυνα πάνω στο Τζειμς, και επιθετικά πολύ καλος ο Μπας.

Δημοσ.

3η φορά που δεν κάνει το ελεύθερο λέι απ ο Ρόντο. Χωρίς πλάκα τον έχω δεί και να καρφώνει. Απορώ πραγματικά. Χώσου ρε να πάρεις και κανένα φάουλ!

Δημοσ.

γιατι ρε, μια χαρα τα πανε, κ ο πιρς τα βαζει κ ο ρεϊ,

φορτωθηκε με φαουλ ο γκαρνετ, αλλα ανεβαινει μπας,

ματσαρα θα δουμε σημερα μου φαινεται

Δημοσ.

Καλά τα πάνε αλλά πρέπει να φορτώσουν και τους άλλους με κανένα φάουλ και τα σουτ δεν μπαίνουν πάντα. Μπορεί μετά να σταματήσουν να μπαίνουν. Πρέπει να παίξουν λίγο πιο πολύ μέσα στη ρακέτα.

Δημοσ.

Νυστάζω από τις 12 αλλά λεω να κατσω να το δω, Σελτικς θελω, αλλά δεν με χαλαει να δω το Λε Μπρον να χανει αλλο 1 τίτλο σε τελικο.

Δημοσ.

Όσο αντέχει να παίζει αυτή την άμυνα η Βοστόνη δεν χάνει όσο τρίποντα και να βάλει το Μαιάμι που έχει 4/12 ήδη.

Ρε Ρόντο άμα είναι να βάζεις αυτά τα λευ απ κάνε και τα απλά δύσκολα. Έλεος δηλαδή, θα ήταν 20 πόντοι η διαφορά έτσι που παίζουν.

Δημοσ.

Τραγικο το Μαιαμι, τουλαχιστον 5-6 λαθη σε πασες στα 3-4 μετρα.. Ο Ροντο αν βελτίωνε λίγο τις επιλογες του και τα τελειωματα του (περα απο το σουτ) θα ηταν με διαφορα ο καλύτερος πλειμεικερ του ΝΒΑ.

Δημοσ.

Ο δικός σου πατρικ είναι φάντασμα σήμερα ή μου φαίνεται; :D

ποιον λες ρε; μια χαρα παιζουν ολοι σημερα :mrgreen:

Δημοσ.

παμε ρε την προκρισηηηηηηηηηηη

γουσταρω να δω οκλα -βοστωνη τελικους

Τα μισά λάθη των Χιτ λέω. :P

αναμενομενο ρε, τι περιμενες; :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε Ρόντο άμα είναι να βάζεις αυτά τα λευ απ κάνε και τα απλά δύσκολα. Έλεος δηλαδή, θα ήταν 20 πόντοι η διαφορά έτσι που παίζουν.

Πρέπει να φανταστεί ότι η μπασκέτα είναι συμπέχτης και άμα μπεί μέσα στην τρύπα θα βγάλει ασίστ. Δεν ξέρω τι να πω ρε. Έχει συνηθίσει τόσο πολύ να κάνει ντράιβ και να κάνει πάσα αντί για λέι απ που του φαίνεται δύσκολο να το βάλει μάλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...