ondine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον του χρόνου θα περιμένουμε. Μάλλον ποτέ, ο τρόπος παιχνιδιού του θέλει τέλεια γόνατα. Θα δούμε, το παιδί αυτό είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ιστορία των scoring point guards. Μακάρι. Όσο για τον KG, δεν τον ανέφερα στους ψηλούς επειδή είναι υβρίδιο, πρωτότυπος PF. Υπερπαίχτης και ίσως ο καλύτερος ever, αλλά δεν είναι ο κλασικός ψηλός. Γενικά μιλάμε βέβαια, αυτά τα νούμερα τα έκανε παίζοντας C. Πωπω, δεν τρέχει κάστανο λέμε, από ειδήσεις τίποτα...
nzeppos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον έχω γεράσει και δεν μπορώ να αλλάξω τις παλιές συνήθειες, γιατί και μόνο που ακούω scoring PG μού σηκώνεται η τρίχα.
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεκινάμε το fantasy σε λίγες μέρες. Όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή στο αντίστοιχο thread. Ξεκινάμε από την αρχή της σεζόν φέτος χωρίς simulation κτλ που ξενέρωσε κάποιους πέρυσι. (Για τον Tηλέμαχο το λέω ) 1
ondine Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Για αυτό δεν τον είπα σκέτο PG, επειδή θα αρχίσουν οι συγκρίσεις με κάτι παλτά. Κάποιοι είναι κολλημένοι και δε βλέπουν την εξέλιξη στις θέσεις. Ή μάλλον έχουν οπαδικές παρωπίδες και δε δέχονται tweeners σε θέσεις εκτός των αγαπημένων τους. Βρήκα και μία είδηση, θα τιμωρείται το flopping και μάλιστα θα μπορούν να δουν replay οι διαιτητές. Να το δούμε και στην πράξη. @nzeppos: Γενικό το σχόλιό μου, έτσι; Μην το πάρεις ως προσωπική επίθεση, έχει ξαναγίνει θέμα με την κατηγορία PG που λέγονται scoring PG
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι βρε, δεν το παίρνω προσωπικά. Άλλωστε εγώ ο ίδιος παραδέχομαι ότι έχω... γερασμένες απόψεις πάνω στο θέμα. Η αλήθεια πάντως είναι πως ποτέ δεν μου άρεσαν τέτοιοι παίκτες. Από την εποχή που ο Άγγελος Κορωνιός πρωτοέπαιξε στην Α1, μέχρι τον Iverson και πιο πρόσφατα τους Rose/Westbrook. Απ' την άλλη δεν μου αρέσει ούτε ο παλιός ισπανικός ορισμός του PG (μόνο για να κουβαλάει την μπάλα και να τρέχει). Όχι όμως και να θέλει μια μπάλα μόνος του και να παίρνει τα περισσότερα σουτ στην ομάδα.
speedy23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ει, ο Αγγελος δεν ηταν μονο scoring pg.
ondine Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Απλά συνδέετε στο μυαλό σας τον playmaker και με τον PG. Στους Spurs οργανώνει ο Duncan, στους Heat o James, στις ομάδες που παίζουν Triangle δεν υπάρχει καθόλου playmaker. Τυπικά οι θέσεις βγαίνουν στην άμυνα, ανάλογα μα το ποιον μπορείς να μαρκάρεις. Το πρόβλημα με τον κοντό που έχει μεγάλη usage% είναι πως πέφτει πάνω σε δέντρα κοντά στο καλάθι. Ο Westbrook δεν παίζει αλλιώς από το Lebron, αλλά η διαφορά όγκου είναι που αλλάζει το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν είναι χειρότερος ο κοντός που μπουκάρει ή ο ψηλός που σουτάρει. Αλλά ο Rose είναι πρωτότυπος, μπορεί να πετύχει ως scoring PG (οι άλλοι που ανέφερες όχι). Ο καλός scoring PG (και γενικά καλός παίχτης) ξέρει πότε να δίνει την μπάλα, έτσι ήταν κι ο Κορωνιός Για αυτό ο Kobe καταστρέφει τους Lakers ενώ ο Jordan έκανε δυναστία στα γεράματα.
nzeppos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Το ίδιο πράγμα λέμε περίπου, αλλά με διαφορετικό τρόπο. Κατ' αρχάς ο PG προφανώς και δεν χρειάζεται ντε και σώνει να είναι κοντός και γρήγορος. Και ο Μάτζικ (ή ο Κούκοτς) PG ήταν. Επίσης είναι πολύ σωστό αυτό που είπες με τον playmaker/οργανωτή. Με την ίδια έννοια όπως οργανώνει ο Duncan τους Spurs (περισσότερο από τον Parker), έτσι έπαιζε και ο Bill Walton στους Blazers*. Οπότε ο playmaker μπορεί κάλλιστα να είναι ψηλός. Απλώς στην συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων ή των συστημάτων** ο οργανωτής είναι ο -συνήθως κοντός- PG, γι΄αυτό και πολλοί το έχουμε σαν στερεότυπο στο μυαλό μας. Τα στερεότυπα δεν είναι πάντα σωστά βέβαια ή εν πάση περιπτώσει με τον καιρό εξελίσσονται. Τα περί Κορωνιού τα αφήνω ασχολίαστα γιατί πάντα τον είχα μεγάλο άχτι (ειδικά από τότε που μας έβαλε ένα buzzer beater στο Σαλούν) και δεν μπορώ να βρω καλά λόγια για αυτόν. Είναι στο DNA μου πλέον, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου * αφορμή για τον Walton στάθηκε το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό, το καταπληκτικό Breaks of the Game του Halberstam (ο ίδιος που έχει γράψει και το εξίσου καλό Playing for Keeps: Michael Jordan and the World He Made). Το βιβλίο πραγματεύεται την περίοδο 1979-80 των Trailblazers και μέσω αυτής όλη την ιστορία του ΝΒΑ μέχρι τότε. Απλά εξαιρετικό. ** η τριγωνική επίθεση όντως είναι εξαίρεση, αλλά τελικά πόσες ομάδες τη χρησιμοποιούν;
Basilisc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Scoring PG Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι Σκόρινγκ ΠιΤζι :P :P
nikos21aek Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χρειαζόμαστε έναν ακόμη στο fantasy για να ξεκινήσουμε ο οποίος έχει και το no1 στο draft. Αν θέλει κανένας να δηλώσει συμμετοχή στο thread του fantasy για να ξεκινήσουμε. http://www.insomnia.gr/topic/434869-%CE%BD%CE%B2%CE%B1-insomnia-fantasy-league/
Chrisxxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Aντε μην ντρεπεστε, εχουμε και cookies.. Επίσης μπειτε και στο http://www.insomnia.gr/topic/422899-euroleague-fantasy-challenge/ εχουμε και εκει cookies.
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Άρχισε η κλασική περίοδος που ψήνομαι για League Pass και τελικά ποτέ δεν το παίρνω... Φέτος είναι στα 122 ευρώ και με κάτι εκπτωτικά κουπόνια -15% πέφτει γύρω στα 104. Μια χαρά τιμή αλλά ως συνήθως θα το σκεφτώ κάμποσο ακόμα. Λίγο οι απαγορευτικές ώρες των περισσότερων αγώνων, λίγο ο περιορισμός των εξόδων για ευνόητους λόγους και λίγο το ότι σχεδόν όλα τα παιχνίδια βλέπονται κουτσά στραβά μέσω -εχμ- unofficial streaming, ε... δεν θέλει και πολύ.
nikos21aek Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εγώ φέτος θα το πάρω με την προσφορά των πλέι οφ 10-15 αγώνες πριν λήξει η κανονική περίοδος που πέρυσι είχε κανένα 50€.. Δεν το ψήνω να δώσω 100 τώρα αν και είναι πολύ καλή η τιμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα