Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινα το πιστευω, τη δουλεια του Μπακαλη στον παγκο των Λεικερς την κάνω παααρα πολυ ανετα και πολύ καλύτερα. Τα τελευταια 3 λεπτά βλέπω iso και τον Bryant να παιζει με πλατη.

Δημοσ.

Πως κανει καλα; Απο το -5 πήγε στο -12 και αυτό με 1000 ζόρια γιατι θα μπορουσε να ειναι χειροτερα, εχει βγάλει όλη την ομαδα απο το παιχνιδι. Πηρε τη μπαλα ο Νας εδωσε ασιστ στον Χαουαρντ. 

Δημοσ.

E αφού είχαν 110% ευστοχία οι άλλοι. Με τους Χίτ παίζουν εκτός έδρας. Αλλά το ότι ξενέρωσαν οι άλλοι όντως φαίνεται. Τον βλέπω τον Kobe του χρόνου σε τίποτα bobcats να παίζει μόνος του. :D

Δημοσ.

Αν το MVP πήγαινε πάντα στον καλύτερο ατομικά, ο Jordan κι ο Lebron θα είχαν από 10. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνει το ΝΒΑ και λαμβάνει σοβαρά υπόψη την επίδοση της ομάδας για κάθε βραβείο, επικροτεί έτσι το άθλημα ως συλλογικό. Δεν ξέρω μήπως πρέπει να το πάρει κι ο Parker κάποια στιγμή, οι Spurs πάνε για 3η συνεχόμενη χρονιά να κατακτήσουν τη Δύση. Τώρα στο all-star weekend που είναι το μέσο της σεζόν (και θα πατούσαν γκάζι οι C's) να κάνουμε μία επισκόπιση στις ομάδες λέω.

Μου αρέσει που λέγαμε ότι ήταν σχεδόν cheat από videogame η ομάδα που έφτιαξαν οι Heat, όμως μόχθησαν για να το σηκώσουν και τα παραδείγματα των Knicks και Lakers δείχουν πως δεν είναι καθόλου εύκολο οι μονάδες να φτιάξουν ομάδα.

Δημοσ.

Γιατι το λες αυτο; Οι Νικς μια χαρα ομαδα εχουν την 1η σεζον που ειναι όλοι υγιεις. Οι Μαιαμι εχουν το πλεονεκτημα να υπερτερουν κατα πολύ σε κορμια στο 2 κ 3 και να συνδεουν σωστά την περιφέρεια με τη ρακέτα ενώ απέδειξαν περιτρανα ότι στο ΝΒΑ ο πλει μεικερ ειναι περιττός αντίθετα οι Λεικερς αν και στα ονοματα ειναι καλύτερη ομαδα δεν εχουν καθολου χημεία μεταξύ τους με τον Κομπι να βαζω το εγω πάνω απο την ομαδα, να περιορίζει το Νας αισθητα και με τον Χαουαρντ να περιμένει το καλοκαιρι για να φυγει.

Το mvp παντως παει στονπαιχτη που εχει καλά νουμερα και η ομάδα του πήγε πολυ καλα μεσα στη χρονια. Μπαρκλει - Μαλόουν - Νας κλπ. 

Δημοσ.

O Davis όταν μάθει να παίζει πλάτη, δυναμώσει το κορμί του και δεν πηδά σαν το κατσίκι στην άμυνα θα ξεπεράσει τον σακίλ, θέμα χρόνου είναι.

Lets geaux pelicans!!!

Α ρε να γυρίσει και ο πολ...

Σημείωση: ο μπατούμ περιπατητής απο τους λίγους.

Δημοσ.

ωραία παιχνίδια χτες ;) δεν άντεξα και πολύ όμως. μεχρι ημίχρονο. Ο λεπρός έκανε πάλι πλάκα. Εμφανείς απουσία πάγκου στους tHUNDER . Νομίζω το miami θα το πάρει πάλι αέρα. Η πιο πλήρης ομάδα στο NBA. Οταν παίζει μπάσκετ ειναι αχτύπητη. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...