Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επισης εχει προβλημα και με τα γονατα του, το οποιο με τοσο αλτικο παιχνιδι λογικα θα επιδεινωθει (δεν ειμαι και ιατρικων σπουδων για να το λεω με σιγουρια).

ισως γινει κατι σαν vince carter.. great dunker but not great player..

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2015

• nzeppos

1540

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

O Griffin είναι ο καλύτερος ψηλός του ΝΒΑ. Ήρθε από το κολλέγιο έχοντας κινήσεις, κάτι πολύ σπάνιο για ψηλό. Σουτ έχει, δεν είναι Dirk, αλλά έχει. Άμυνα δεν παίζει καθόλου, αυτό μου τη σπάει. Γενικά δεν έχει εξελιχθεί από τη μέρα που ήρθε. Αλλά είναι καλός παίχτης σε σύγκριση με τις σαβούρες που υπάρχουν στη θέση του.

Καλά, δε κάνουμε σύγκριση με Duncan, λέμε για νέες γενιές.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Griffin ειναι καλος παιχτης αλλα οχι πολυ καλος-εξαιρετικος παροτι εχει βελτιωσει το Low-Post παιχνιδι του....Αν μιλαμε για τεσσαρια εξαρταται και τι στυλ παιχτη θες....Ο Ilyasova ειναι παιχτης του pick and roll και fade για μακρινο σουτ(απο τους καλυτερους) οπως και οι Love-Ryan Anderson-Bargnani με καθολου low-post παιχνιδι και αδυνατος στην αμυνα...Ο Josh Smith ειναι πιο all-around παιχτης και καλυτερος αμυντικος με παρομοιο στυλ του Paul Milsap ο οποιος δεν εχει τα αθλητικα προσοντα του Smith αλλα ξερει περισσοτερο μπασκετ...Διαφορετικο στυλ ειναι και ο Ibaka ο οποιος ειναι καλυτερος αμυντικα εχει βελτιωθει επιθετικα αλλα αδυνατει στο post...Επισης διαφορετικο στυλ ειναι ο Lee ο οποιος ξερει πολυ μπασκετ για ψηλος και πασαρει εξαιρετικα..Ειναι ο κορυφαιος με προσωπο στην επιθεση μετριος στην πλατη και αδυναμια του ειναι η αμυνα...Scola και Gasol ειναι εξαιρετικοι Low-Post players με καλο μακρινο σουτ αλλα οχι τοσο καλοι αμυντικοι...Randolph-West-Garnett-Duncan ειναι επισης πολυ καλοι ψηλοι και καλοι αμυντικοι με καλο μακρινο σουτ και Low-Post παιχνιδι(πιο ολοκληρωμενοι σαν παιχτες)...Κορυφαιος κατα την γνωμη μου και αδυναμια μου και ας μην ειναι τοσο καλος αμυντικος αλλα ξερει κανταρια μπασκετ LaMarcus Aldridge

Δημοσ.

φοβερη εμφανιση ο κουφος σε εκτος εδρας νικη.

σε 26 λεπτα 22 ποντοι με 10-11 σουτ και 2-3 βολες

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ σημαντικό αυτό για την Εθνική μας. Εκεί όπου λογικά θα παίζει 30+ λεπτά με βάση τις εμφανίσεις του.

Δημοσ.

μωρε θα παιζει, αλλα μην παιζει τπτ αλλο δεν ξερω...

ασε που το στυλ ειναι διαφορετικο κ θα χει ξεσυνηθισει,

ο κουφος παιζει σε μια ομαδα run n gun κ τα κανει αυτα,

τρεχει πιο γρηγορα απο τους αντιπαλους ψηλους κ τους προλαβαινει

(και μηδεν αμυνα ε ; ),

αντε να ρθει τωρα στην εθνικη να τον βαλουν να μαθει συστηματα

στην αμυνα, θα ξενερωσει απ'την ζωη του ο τυπος

Δημοσ.

Νέος είναι, μυαλό φαίνεται να έχει, αν χρειαστεί θα παίξει και άμυνα (έστω τη στοιχειώδη). Για το θέμα της εθνικής περισσότερο φοβάμαι τα γνωστά-άγνωστα κυκλώματα που... αιώνες τώρα κάνουν τα δικά τους στην ομάδα. Και φυσικά το ρυθμό του παιχνιδιού που ανέφερε ο patrickdrd.

• Like 1
Δημοσ.

εφαγε τρελη καζουρα ο κακομοιρης ο παικτης μου, μετα κι απο αυτο που του κανε ο kyrie στο all star:

577935_10151292784151636_97879923_n.png

Έγραψε στο twitter "it wasn't in the scouting reports that Clippers threw lobs lol".

Χαχα, ωραίος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...