gas83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Οι λεικερς και να μπουν στα playoffs δε θα κανουν απολυτως τιποτε. ομαδα με προπονητη νταντονι δε μπορει να διεκδικησει κατι. ολες οι ομαδες που περνουν πρωταθλημα ξεκινουν απο την αμυνα η λεξη αμυνα λειπει απο το λεξικο των λεικερς φετος οποτε... τιλεμαξ αυτο με τα τριποντα ισχυει και για τους νικς αν εχετε παρακολουθησει 1
nzeppos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Τελειώνει και το Lakers-Hornets σε λίγα δευτερόλεπτα. Παρ' ότι χάναμε 5 πόντους στο ημιχρόνιο, φαίνεται πως θα τη βγάλουμε καθαρή και θα πιάσουμε τους Μορμόνους. Για άλλη μία φορά ο Γκασόλ αποδείχθηκε καλύτερος του Παραφουσκωμένου Βλάκα.
gas83 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) τρελο respect στον kobe φετος.αλλο ενα μεγαλο ματς εχτες 47pts-8reb-5ast-3stl-4blk σε 48 λεπτα!!!!!!!!!!! ο τυπος για να παει η ομαδα του στα playoffs παιζει σερι 45+λεπτα στα τελευταια ματς και ειναι 34 δεν ξερω τι παιρνει αν παιρνει κτλ ειναι φοβερος ομως να δω τι σκατα ενεργεια θα εχει αν πανε playoffs Επεξ/σία 11 Απριλίου 2013 από gas83
nzeppos Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Και ο Γκασόλ όμως δεν πάει πίσω, στους 5 τελευταίους αγώνες έχει: 23-7-9 22-11-4 12-13-8 19-9-3 14-10-6 Πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουν. Και μετά θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν προπονητή... 1
nikos21aek Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Παίρνει διαβατήριο από Νιγηρία ο Αντετοκούμπο. Μετά από τόση ταλαιπωρία, ευτυχώς το κατάλαβε ότι είμαστε τραγικοί και θα ταξιδέψει στο Σικάγο για το pre-draft camp, ως Νιγηριανός.
nzeppos Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ναι, το διάβασα. Πραγματικά κρίμα... edit: Τώρα είδα πως υπάρχει κάποια εξέλιξη http://www.gazzetta.gr/ellada/article/389461-parembasi-stylianidi-gia-antetokoympo άντε να δούμε...
FilipposMD Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Πόσο τραγικοί οι δημοσιογράφοι; Το απόγευμα γράφουν: εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα χαθεί για το ελληνικό μπάσκετ Η αδυναμία της Πολιτείας (παρά την έντονη ενεργοποίηση της Ε.Ο.Κ. και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη) τα ανυπέρβλητα εμπόδια που παρουσιάζει η ιδιάζουσα περίπτωση Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, τα νέα που έφτασαν ή μάλλον δεν έφτασαν ποτέ από το μέτωπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Το βράδυ, το ίδιο site: η υπόθεση του ελληνικού διαβατηρίου έχει προχωρήσει και είναι θέμα χρόνου η έκδοσή του και για τους δύο καλαθοσφαιριστές Οχι φυσικά του Γιάννη Ιωαννίδη που ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με την υπόθεση Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής Δημήτρης Καλογερόπουλος, που έχει ασχοληθεί εδώ και μήνες προσωπικά με το θέμα και έχει προχωρήσει την διαδικασία Επί της ουσίας, δηλαδή, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήδη υπήρχαν ως προς την εξέλιξη του θέματος... ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! 2
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρήξη αχίλιου τένοντα ο Kobe. Τέλος εποχής και για το μπάσκετ και για τους Λέικερς.
FilipposMD Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 E μα δεν γινόταν να παίζει 48 λεπτά κάθε βράδυ. Απορώ δηλαδή πώς το επέτρεψαν αυτό. Τον έφαγαν τον παίκτη. 1
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Έτσι είναι αυτοί οι παίχτες και ίσως είναι και ο τελευταίος τέτοιος παίχτης. Οι καινούριοι δεν θα ρισκάραν τα λεφτουδάκια τους για κανένα λόγο και ας τερμάτιζε η ομάδα τελευταία. Καλή ώρα Rose που υποτίθεται ότι είναι και από τους πιο ανταγωνιστικούς της νέας γενιάς.
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κρίμας ρε παιδιά, κι εγώ μόλις το είδα. Και έγινε και φοβερό παιχνίδι στο Staples. Τώρα καλό φθινόπωρο (μη σου πω και Χριστούγεννα). Τι να πούμε τώρα για το τριπλ-νταμπλ του Γκασόλ ή για τους 40φεύγα του Curry. Ο Kobe τραυματίστηκε 3 φορές σε αυτό τον αγώνα. Στη δε φάση της ρήξης πραγματικά ανατρίχιασα, δεν μπορούσα να το βλέπω. Είχα πάθει κάποτε μερική ρήξη από ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι ήταν μακράν και εύκολα ο μεγαλύτερος πόνος που έχω νιώσει στη ζωή μου...
margaritagr Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Μεγαλο κριμα για τετοιο σπουδαιο παιχτη. Κουραγιο κι ολες μου οι ευχες μαζι του, το μπασκετ χωρις αυτον θα ναι πιο φτωχο
nikos21aek Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Κρίμας ρε παιδιά, κι εγώ μόλις το είδα. Και έγινε και φοβερό παιχνίδι στο Staples. Τώρα καλό φθινόπωρο (μη σου πω και Χριστούγεννα). Τι χριστούγεννα; Χριστούγενα 2015 και αν έχει το κουράγιο να γυρίσει. Και 20 χρονών να ήταν θα ήταν τραυματισμός που τελειώνει καριέρα. Ο Αχίλλειος τένοντας είναι ο μεγαλύτερος και ισχυρότερος τένοντας στο ανθρώπινο σώμα. Salute.
nzeppos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ο ηγέτης των Λέικερς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χάνει το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους πρώτους μήνες της επόμενης σεζόν! Ο Μπράιαντ αποχώρησε από το παρκέ 3:06 πριν το τέλος της αναμέτρησης, αφού προηγουμένως είχε πέσει στο παρκέ στην προσπάθειά του να περάσει τον Μπαρνς. Ο Κόμπι ήξερε από την αρχή την σοβαρότητα του τραυματισμού και οι γιατροί των Λέικερς επιβεβαίωσαν τους φόβους του. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Μπράιαντ έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα. «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ καν να περπατήσω. Προσπάθησα να πιέσω το πόδι μου, αλλά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Έκανα μια κίνηση που έχω κάνει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν και ο αχίλλειος απλά έσπασε. Είμαι τόσο κουρασμένος, τόσο απογοητευμένος, αηδισμένος. Δεν νιώθω τίποτα αυτή τη στιγμή. Είναι μακράν ο χειρότερος τραυματισμός στην διάρκεια της καριέρας μου. Δεν μπορώ να περπατήσω διάολε. Μιλάμε για ένα απαίσιο συναίσθημα», είπε δακρυσμένος ο άτυχος Κόμπι, που πρόσθεσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην επανέλθει: «Με κοροϊδεύετε, έτσι δεν είναι; Έχω ήδη αρχίσει να ακούω τα σενάρια. Όχι, δεν θα το βάλω κάτω. Θα με ξαναδείτε μπροστά σας». Όλα αυτά από το ΙΔΙΟ άρθρο... http://www.gazzetta.gr/nba/article/389896-telos-i-sezon-gia-mpraiant Όταν κάποτε δούλευα για χρόοονια με αθλητικογράφους και τους έλεγα αστειευόμενος ότι "η μόνη δουλειά που είναι ντροπή είναι η δική τους", τελικά μπορεί να είχα και δίκιο...
MJBulls23 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Ρήξη αχίλιου τένοντα ο Kobe. Τέλος εποχής και για το μπάσκετ και για τους Λέικερς. Και μαλλον ολικη.... :( :( Ενα τεραστιο κριμα. Δεν μπορεις να πεις κατι αλλο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα