Anubis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 πραγματικα αχρηστοι...μολις το τσεκαρα στο google AmericanAirlines Arena, Miami, Florida today, 2:00 AM Mου το εβγαλε σε ωρες ελλαδας οποτε ειμαι σιγουρος
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μαλάκα Rose.. Απίστευτο break με το καλημέρα! Κουβαδέιρο πολύ κόσμο οι Μπούλς πάλι.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Όταν εγώ τα έλεγα εδώ και 2-3 μήνες όταν το Σικάγο πελάτιαζε το Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Που να γυρίσει και ο Ντένγκ. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πετάξει εκτός.
V for Vagelis Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Παλικάρια και οι Μπελινέλι και Ρόμπινσον, αλλά κόντρα στους Heat δεν αρκούν πλέον, χρειάζεται κι ένας Rose. Ισως και να είχα άδικο, τρέλανε ο Ρόμπινσον και απόψε! 1
gas83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μαλάκα Rose.. Απίστευτο break με το καλημέρα! Κουβαδέιρο πολύ κόσμο οι Μπούλς πάλι. Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Ι BULLS ΕΠΟΣ. περιμενα να τους δυσκολεψουν αλλα οχι να κανουν break με το καλημερα. 100 κιλα @@ ο καθενας τους αφηνουν και την ψυχη τους μεσα στο γηπεδο. rose εισαι μεγαλο νουμερο καντε τον trade τωρα και χτιστε γυρω απο τον nate οπως διαβασα καπου
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 To κλειδι για τους bulls ειναι το πουλεν μου, ο butler ο οποίος είναι αμυντικΑΡΑ από τις λίγες και προοριζόταν εξαρχής για να μαρκάρει τον ΛεΜπρον. Τώρα που κλάταρε ο Ντενγκ θα γίνει μια ώρα αρχιτερα αυτό. Μακάρι να ανταλλάξουν του χρόνου τον Ντενγκ και να πάρουν έναν πιο επιθετικογεννή πάιχτη, γιατί αμυντικά ο butler είναι καλύτερος, και επιθετικά έχει προοπτική να γίνει καλύτερος από τον Ντενγκ. Και πολύ πιο φθηνός. Και εννοείται ο Νοα δεν ανταλλάζεται για κανέναν λόγο αν θέλουν να χτυπήσουν πρωτάθλημα. Ρόουζ, Μπάτλερ, Νόα και κανένας Έρικ Γκόρντον ή κανένας tyreke evans θα σκοτώνουν του χρόνου. Δεν νομίζω να έχουν ελπίδες οι Μπουλς αλλά πλάκα είχε το σημερινό. Τουλάχιστον δεν θα το πάρει αήττητο το Μαιάμι.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Έχουν ελπίδες. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να κρατήσει το Μαϊάμι χαμηλά, και αυτό φάνηκε στη regular season.
nikos21aek Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μόνο η Ιντιάνα θα τους δυσκολέψει στην ανατολή. Τώρα που χασαν και το πρώτο παιχνίδι 4 - 1 θα τελειώσει η σειρά.
FilipposMD Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Πώς τη γλίτωσαν οι Αντώνηδες, ούτε αυτοί κατάλαβαν! Οι καημένοι οι Golden State τα κάνουν πάνω τους στο τέλος. Έχασαν προβάδισμα 16 πόντων στα 4 τελευταία λεπτά! Ματσάρες πάντως.
Anubis13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Μπομπα στο Μιαμι. Για να δουμε ποσο θα ζορισουν τους χιτ οι ταυροι.
Rabican Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 εγω βλεπω τελικο σαν αντονιο-μαιαμι.. ειδαλλως, αν γινει το μπαμ και αποκλεισουν οι ταυροι τους χιτ, τοτε σαν αντονιο-σικαγο...
Andy Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 τρομαξα με μπουλς χθες..ειδικα νοα και ρομπινσον ηταν ετοιμοι να δαγκωσουν καρωτιδες..
gas83 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Όταν εγώ τα έλεγα εδώ και 2-3 μήνες όταν το Σικάγο πελάτιαζε το Μαϊάμι στην κανονική διάρκεια... ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! Που να γυρίσει και ο Ντένγκ. Είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να τους πετάξει εκτός. η regular season δε λεει απολυτως τιποτα.οταν ξεκιναν τα Playoffs.μη λεμε οτι θελουμε. πολλες ομαδες που εχουν κερδισει τα season series εχασαν αργοτερα στα playoffs .δηλαδη οι νικς που ριξαν καπου 3 20αρες για πλακα στο μιαμι αμα τους παιξουν τωρα θα κερδισουν?????? επισης νομιζω λιγο πολυ ολοι υποστηριζουμε σικαγο αλλα ηταν ενα ματς μονο.η λογικη λεει οτι πολυ δυσκολα μπορουν να παρουν 4 ματς.θα πρεπει ο nate να βαζει 25+ σε καθε ματς και δε νομιζω οτι μπορει να ειναι τοσο σταθερος. δε θα μου εκανε εντυπωση αν εληγε 4-1 η σειρα υπερ του μαιμι αλλα ρεαλιστικα βλεπω 4-2.
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Δημοσ. 7 Μαΐου 2013 Ναι αλλά χθές εγώ είδα όσα εφάρμοσαν οι Μπούλς στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Και κέρδισαν, ΠΑΛΙ, κάνοντας τα ίδια. Ο Τζίμμυ Μπάτλερ φοβερός απέναντι στον Λεμπρόν, 21π. - 14ρ. Το αν θα αντέξουν είναι άλλο καπέλο, το οτι τους πιάνουν αυτά που εφαρμόζουν όμως είναι δεδομένο. Αν παραμείνουν το ίδιο σταθεροί θα αποκλείσουν το Μαϊάμι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα