Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Welcome to Heat nation. :-)

Του LeBron πρέπει να του μπει το αβγό στον κωλο για να κανει μεγαλη εμφάνιση

• Like 1
  • Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2003

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Ρισπεκτ στον lbj, ΜΕΓΑΛΗ εμφάνιση. Ο κορυφαίος του σήμερα και στις δυο πλευρες του γηπέδου. Μένει να δούμε πόσο (ακόμα) μπορει να βελτιωθεί και τι διάρκεια θα έχει στη καριέρα του, πιο ώριμος πλέον και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι του. Wade είσαι από τις αδυναμίες μου. Ελπίζω να λέμε big 3 μόνο για διευκόλυνση στον λόγο, γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην πράξη, είναι ο LeBron με τον Wade δίπλα του, και ένα εξαιρετικό σύνολο από ρολίστες για κάθε θέση και σκοπό. Big ο Μπος δεν είναι.

Απλά σεβασμός στους Σπερς και ένα ευχαριστώ στον Ντάνκαν για όσα έχει κάνει τόσα χρόνια. Πρότυπο αθλητή. Λόγω ηλικίας ίσως να μην τον ξαναδούμε σε τελικούς αλλά τι σημασία έχει. Τον είδα στα 37 του να ρίχνει τριαντάρα και να κατεβάζει 17 μπάλες, απλά δεν είχαν λίγη περισσότερη τύχη, ίσως και το καθαρό μυαλό στο G6 για να στεφθουν πρωταθλητές.

Οι καλύτεροι τελικοί που είχα την χαρά να παρακολουθήσω.

• Like 1
Δημοσ.

Οι φετινοι τελικοι ηταν απόλαυση :-) στηνουν δυναστεια οι λεπροι. Βεβαια οφειλουν και ενα ευχαριστω στον popovic για το προ χθεσινό δώρο στο 6ο παιχνίδι

Δημοσ.

"Μίλησα στα γόνατά μου σήμερα. Είχαμε μία κουβέντα. Τους είπα ότι εάν μου δώσουν ένα καλό παιχνίδι, θα έχουν ένα σπουδαίο καλοκαίρι..." τάδε έφη o D.Wade. Ε είναι να μην του έχεις αδυναμία μετά; :P

Δημοσ.

ειναι απο τους πιο "ατσουμπαλους" παιχτες!!δηλαδη χωνεται..δεν τον νοιαζει..τουλαχιστον στην αρχη..τωρα ψιλοπροσεχει..αλλα στανταρ σε καθε ματς θα χτυπησει γονατο με γονατο με καποιον αλλον..

• Like 1
Δημοσ.

Ε όταν πας για μπούκα θα την παθαίνεις συχνα. Σιγά μην του στρώσουν και χαλί :P

Στα δικα μου μάτια ο πιο επιδέξιος και SICK παίχτης. Άρρωστεια. Skills που σε κάνουν να πορώνεσαι με το άθλημα.

Κρίμα που μόνο στο 2k μπορώ να τα κάνω ο ίδιος xD

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα για αυτο εκανες σαν τρελος να τον παρεις στο φαντασυ περσυ ρε; χααχαχαχα

ελεος .... :P

κ εγω γουσταρω wade ρε, αλλα για φαντασυ π.χ. δεν κανει,

τα ιδια κ ο πωλ, ουτε αυτος κανει, ουτε ο γκριφιν

• Like 2
Δημοσ.

τι σου ειναι η μπαλλα(γενικα) ρε παιδι μου.

και αν δεν ειχαν κανει τη μεγαλυτερη αυτοκτονια ολω των εποων οι σπερς στο game 6 τωρα θα μιλουσαμε ολοι για το ποσο τραγικος ηταν ο λεμπρον στα 4 πρωτα ματς για το λαθος που εκανε κανα λεπτο πριν το τελος στο 6ο και πηραν 5 ποντους διαφορα οι σπερς για το τριποντο που εχασε λιγο μετα αλλα το βαλε με τα επιθετικα ριμπαουντ στη συνεχεια και αλλα πολλα.

μεγαλος παιχτης αλλα για λεμπρον εκτος απο τα 2 τελευταια ματς δεν επαιξε οπως εγω περιμενα και θα θελα απο αυτον και κατα τη γνωμη οι σπερς φανηκαν πιο ομαδα απο οτι οι χιτ που εβλεπες πιο πολυ ταλεντο.

τουλαχιστον ειδαμε ματσαρες και ωραιο μπασκετ

για τον wade εγω θα διαφωνησω με ολους σας.ασζετα απο ικανοτητες πολυ αντιπαθητικος παιχτης.με το που χασει ενα σουτ κατευθειαν κοιταει το διαιτητη να παρει το φαουλ.το d-wistle  δε βγηκε τυχαια

για μενα παντως FMVP για τους νικητες ηταν ο μανου :devil:  :devil:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...