Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ χαλαρά προηγούταν το Μπρούκλιν σε όλο το μάτς αν και αγχώθηκε στο τέλος. Το Μαϊάμι το έχουν πάρει χαμπάρι οι πάντες πλέον, και αν δεν τους βγεί ο Όντεν δεν πάνε πουθενά φέτος.

Δημοσ.

OKC ΓΤΠ.

να δω τι ρεκορ θα χουν οταν επιστρεψει ο westbrook.παντως με αυτο το ροστερ δεν πανε πουθενα.

πολυ κοντα οι καλες ομαδες φετος σε δυναμικοτητα.θα γινει χαμος και ανατολη και δυση.

προσωπικα βλεπω δυσκολα να γινεται το 3peat αλλα ελα που δεν ξερω ποιος θα τους κερδισει.

ελπιζω μονο οι ομαδες να ειναι υγιεις για τα Playoffs γιατι παιζει τεραστιο ρολο το πως θα παιξει ο καθενας εκει

απο την αλλη εχουν λεμπρον οποτε και να το παρουν δε θα μου κανει εντυπωση.δεν ξερω πολυ δυσκολες οι προβλεψεις για φετος

• Like 2
Δημοσ.

Ερωτηματικά είναι αυτοί οι 2. Αν δεν πιάσει ο Όντεν το Μαϊάμι μπορεί άνετα να αποκλειστεί απ' το πιο πλήρες Σικάγο. Δεν γίνεται πάντα να την σκαπουλάρει στο παρατσάκ το Μαϊάμι με σοβαρότατες ελλείψεις στη ρακέτα, πλέον όλοι είναι καλύτερα διαβασμένοι απέναντι τους.

Έλα όμως που τα πλέι οφ δεν έχουν καμμία σχέση με την κανονική διάρκεια και έλα που για να τους αποκλείσει κάποιος δεν αρκεί να τους κερδίσει μια φορά στην έδρα του, αλλά 4 και πιθανότατα με μειονέκτημα έδρας. Οι Νετς πιστεύω ότι δεν έχουν ελπίδα απέναντί τους. Οι μόνες ομάδες που έχουν χτιστεί για να κοντράρουν τους Χίτ στην Ανατολή, είναι το Σικάγο και η Ιντιάνα, το οποίο Σικάγο αν συνεχίσει ο Rose να παίζει έτσι (πολύ πιθανό) είναι μια μέτρια ομάδα σαν το Μέμφις. Και η Ιντιάνα θέλει το κάτι παραπάνω φέτος. Αν γυρίσει ο παλιός Granger και ανέβει ο George (πολύ πιθανό) θα τους κοντράρει αλλά και πάλι Λεμπρόν βλέπω. Καταραμένη ομάδα η Ιντιάνα, παλιά όταν είχαν ομάδα πέσαν πάνω στον Jordan, τώρα που έχουν ομάδα έχουν τον Λεμπρόν απέναντι :D

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις το NBA League Pass?

Πως διασφαλιζει η συγκεκριμενη πλατφορμα οτι δεν θα χρεωσω πχ την πιστωτικη μου και θα την μοιραστω με 3 φιλους για να παει το κοστος /4?

Μηπως οταν βλεπει ο ενας δεν μπορει να δει ο αλλος?

(δοκιμασα παντως να δω απο Laptop ταυτοχρονα με iPad και επαιξε κομπλε, τουλαχιστον σε αγωνα σε μαγνητοσκοπηση)

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις το NBA League Pass?

Πως διασφαλιζει η συγκεκριμενη πλατφορμα οτι δεν θα χρεωσω πχ την πιστωτικη μου και θα την μοιραστω με 3 φιλους για να παει το κοστος /4?

Μηπως οταν βλεπει ο ενας δεν μπορει να δει ο αλλος?

(δοκιμασα παντως να δω απο Laptop ταυτοχρονα με iPad και επαιξε κομπλε, τουλαχιστον σε αγωνα σε μαγνητοσκοπηση)

Έπαιξε γιατί ήταν μαγνητοσκόπηση.

Εννοείται πως live μετάδοση, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις από δύο συσκευές ταυτόχρονα.

• Like 1
Δημοσ.

Aχαααα

Επειδη εχω 2 φιλαρακια που ενδιαφερονται οι οποιοι αποκλειεται να δουν Live, μπορουν να δουν 3-4 ταυτοχρονα με 1 account την μαγνητοσκοπηση?

Δημοσ.

Aχαααα

Επειδη εχω 2 φιλαρακια που ενδιαφερονται οι οποιοι αποκλειεται να δουν Live, μπορουν να δουν 3-4 ταυτοχρονα με 1 account την μαγνητοσκοπηση?

αν σε ενδιαφερει μονο μαγνητοσκοπηση  παντως τα συμαντικοτερα ματς καθε μερας τα  εχει κ ο θειος σε 720π μια με μιαμιση  μερα μετα...

Δημοσ.

Εννοείται πως live μετάδοση, δεν μπορείς να παρακολουθήσεις από δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Ποιος ο λόγος να αφήνουν στην μαγνητοσκόπηση δύο συσκευές και στο live όχι?

Πολύ περίεργο μου ακούγεται.

Θα το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Εγω πάντως έχω δει τον ίδιο αγώνα σε 2 συσκευες ταυτόχρονα live.η μία συσκευή ήτανε το PC μου και  η άλλη το android κινητό μου

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ χθές, έβλεπα τον αγώνα στην τηλεόραση, και το έβαλα στο ταμπλετ, όχι να δω τον αγώνα αλλά να βλέπω μόνο τα στατιστικά του αγώνα και μέσα σε 2 λεπτά με πέταξε έξω από την τηλεόραση (επειδή είχα συνδεθεί από άλλη συσκευή χωρίς να βλέπω τίποτα ούτε μαγνητοσκόπηση ούτε live)

To θεωρώ απίθανο από τη στιγμή που δεν σε αφήνει να είσαι συνδεδεμένος σε δύο συσκευές με το ίδιο ip να σε αφήσει με διαφορετικά ip

• Like 1
Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω σήμερα.

Κάντε και εσείς μία προσπάθεια, γιατί εγώ μπορεί να αποκοιμηθώ.

Νίκο στην tv πως το έβλεπες?

Mε HDMI από άλλη συσκευή?

Δημοσ.

Hdmi αλλα το σκέφτομαι για αγορά συσκευής.

Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ

Δημοσ.

Με 150 παιρνεις σερβερακι, εγώ πήρα ένα μικρο minipc με ITX καρτα, του εβαλα και σκληρούς, το έχω για κατεβαστηρι, ταινιες, μουσικη κλπ

Ναι κάτι τέτοιο σκέφτομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...