Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα.

ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα.

Δημοσ.

Aπαγορευμενες ουσιες στο ΝΒΑ ε? Πεφτω απ'τα συννεφα. Κανονικα θα πρεπε να τιμωρουν αυτους που ΔΕΝ ανιχνευονται απαογρευμενες ουσιες, για να μιλαμε ντομπρα.

ΥΓ. Γιατρος δεν ειμαι, αλλα η ουσια που του βρηκαν εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι ντοπα.

Ανηκει στις απαγορευμενες. Και ανηκει εκει, επειδη λεει οτι μειωνει τις παρενεργειες της ληψης στεροϊδων.

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες.

Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις.

Δημοσ.

Απ ο,τι διαβαζω ειναι απαγορευμενη γιατι χρησιμοποιειται ως μασκα για τις αλλες.

Παντως αυτα τα...δεν ηξερε ειναι τελειως γελοια. Δε νοειται να σαι επαγγελματιας αθλητης, σε τετοιο επιπεδο ειδικα, και να μη ξερεις τι παιρνεις.

Νοειται(να μην ξερεις τι σου δινουν), αλλά η ευθυνη παραμενει δικη σου και οχι αυτων που στα δινει.

Δημοσ.

Γιατί υπάρχουν οι Clippers; Κάνουν την καλύτερη σεζόν στην ιστορία τους και στην πρεμιέρα των playoff ακούγονται μόνο οι φίλοι των Warriors. Μα τι ξεφτίλα, όποιος είδε τον αγώνα των Raptors βλέπει πως πρέπει να είναι η εντός έδρας φίλαθλοι...

Καλά, ο Pierce είναι μακράν ο πιο clutch παίχτης τώρα πια που λείπει ο Kobe.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω ξενερώσει λίγο που παίζονται αγώνες στο LA και δεν συμμετέχουμε, αλλά προβλέπονται συναρπαστικές σειρές, ειδικά στην Δύση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...