Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

19/53! εντός πεδιας KD+RW. Έλεος. Πιστεύω ότι θα την κερδίσουν την σειρά πάντως.

Είδα και λίγο ΑΤΛ-ΙΝΤ, κάτι πάει πολύ λάθος εδώ και καιρό για τους Πέισερς. Σε πολλές φάσεις σου δίνουν την εντύπωση πως κοροϊδεύουν επιθετικα. Και στατιστικά να το δεις, +10 ριμπάουντ για Ιντιάνα, υπερδιπλάσια κλεψίματα, λιγότερα λάθη, και χάνουν με διψήφιο.

• Απαντ. 24,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

2003

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Οι Πεισερς τα έχουν σπάσει, επεσε και ξυλο από οσο ξέρω μετα τον 1ο αγώνα. Ο Χιμπερτ έχει χαλαστεί ενώ ο Τερνερ παιζει, όταν μπαινει, μονο το επόμενο του συμβόλαιο. 

Δημοσ.

Μπααα. Νομιζω ότι απο την 4αδα Πεισερς - Ατλάντα - Σικαγο - Ουασινγτον οι τελευταιοι εχουν μεγαλυτερη πιθανοτητα να πανε τελικο έτσι όπως έχουν τα πραγματα. 

Στη Δύση, αν προκριθουν, Σπερς και Πορτλαντ θα βρεθουν μαζι στους ημιτελικους. 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα ειναι ότι οποια ομάδα και να πάει τελικούς με τους Λεπρούς 4 match δεν παίρνει καθόλου εύκολα.

Δημοσ.

χαλαρωστε ρε

ειμαστε πολυ νωρις ακομα σε ολες τις σειρες

εγω παντως βλεπω οτι και οι χιτ τιποτα ιδιαιτερο δεν παιζουν

απο που βγαινει οτι θα το παρουν ανετα?εδω τους κοντραρει το σαρλοτ

Δημοσ.

Ε τι περιμένεις να τα δώσουν όλα με τους Charlotte ?  Αν τα βλέπεις τα παιχνίδια θα δεις τι χαλαρότητα δείχνουν. Οι heat και τις δύο χρονιές δεν παίζαν τίποτα ιδαιίτερο μέχρι τους τελικούς περιφέρειας και nba final που σοβαρεύουν. ;) Δες το άλλο άκρο τους Pacers που ο george σέρνεται και σε όλη τη χρονιά έκανε παπάδες.

Δημοσ.

ε καλα και στους τελικους δε θαμπωσαν με τις εμφανισεις τους 

2 σειρες στα 7 ματς στις λεπτομερειες που θα μπορουσαν να πανε και στις δυο μεριες

ειδικα η αυτοκτονια των σπερς 

γενικα ομως φετος δεν παιζουν καλα

Δημοσ.

Ε ναι δεν παίζουν και το διαστημικό μπάσκετ αλλα ειναι ολοκληρωμένη και έμπειρη ομάδα , με πάγκο που βοηθάει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν "δεν παιζει κ το διαστημικο μπασκετ" η νο1 κατα τεκμηριο ομαδα, γιατι να ασχοληθω μετα; αντε, του χρονου παλι κ βλεπουμε

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβώς ότι κολλάει, όσο ότι δεν μπορεί να διατηρήσει σταθερά τα 60fps για πολλή ώρα. Δεν νομίζω να είναι (μόνο) θέμα PC, πρώτον γιατί αυτό είναι σχετικά αξιοπρεπές μηχανάκι και δεύτερον γιατί το συγκεκριμένο θέμα το αναφέρει αρκετός κόσμος στο φόρουμ του BS. Σε VLC το βίντεο παίζει σαφώς καλύτερα, μόνο που εκεί υπάρχουν τα εκνευριστικά παγώματα που λέγαμε.

Ακόμα κι έτσι η ποιότητα για live streaming είναι εξαιρετική και σίγουρα αξίζει τα 20 ευρώ για κάποιον που έχει σκοπό να δει μεγάλο μέρος των playoff (ειδικά αν σκεφτούμε ότι το League Pass δεν έχει καν μετάδοση στα 60fps). Η εναλλακτική όμως είναι να κατεβάζω τους αγώνες από torrent και εκεί υπάρχουν δύο κύρια πλεονεκτήματα: το ότι τα 60fps παραμένουν σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και ότι λείπουν όλες οι διαφημίσεις. Το μειονέκτημα προφανώς είναι πως δεν θα είχα καμία όρεξη να κατεβάσω 30-40 αγώνες αλλά μόνο τελικούς περιφέρειας και ΝΒΑ.

Απ' την άλλη, έβαλα σήμερα να δω το μαγνητοσκοπημένο Zombiesonics-Grizzlies και διαπίστωσα πως η δυνατότητα "Skip xx minutes" είναι σωτήρια, αφού με ένα απλό κλικ μπορώ να προχωράω τον αγώνα και να παρακάμπτω τις διακοπές, χωρίς μάλιστα να βλέπω τη συνολική διάρκεια του αγώνα (διαφορετικά θα υποψιαζόμουν εκ των προτέρων ότι πήγε παράταση). Το κακό όμως ήταν πως το HD stream από Λονδίνο και Άμστερνταμ κόλλαγε συνέχεια. Όχι μόνο αργούσε να κάνει resume στα μεγάλα skip (άνω των 2 λεπτών) αλλά πολλές φορές σκάλωνε και στα καλά του καθουμένου, για περισσότερο από 2-3 λεπτά. Δεν νομίζω να είναι θέμα σύνδεσης, αφού κλειδώνω στα 16Mbps, χωρίς προβλήματα ταχύτητας, σταθερότητας κλπ. Το γύρισα σε SD και εκεί η απόκριση στο skip ήταν άμεση. Αργότερα δοκίμασα και το HD stream από eastern USA και έπαιζε πολύ πιο σταθερά σε σχέση με το ευρωπαϊκό. Σε δε κινητό η υπηρεσία είναι άψογη, αν και στο tablet το HD κολλάει αρκετά.

Όσο για τα παιχνίδια, το δεύτερο αχαρακτήριστο και το πρώτο καταπληκτικό. Αλλά όπως έγινε και σε όλες τις προηγούμενες χρονιές, μόνο με Durant και Westbrook ούτε κούπα παίρνεις, ούτε καν το γύρο δεν περνάς.

Σόρρυ τώρα είδα την απάντηση.

Και στο live chat βλέπω σχόλια από άτομα για chopyness και αρκετοί τους λένε πως είναι τελείως smooth(όπως είναι και σε εμένα).

Αποκλείεται να κάνουν επιλογή πελατών :P. Οπότε είτε θέμα hardware του χρήστη είναι είτε θέμα software του χρήστη.

Στείλτους κανένα μήνυμα να σε βοηθήσουν αν είναι.

On demand δεν χρησιμοποιώ για να σου πω τι παίζει.

Τι tablet  έχεις?

Εμένα στο Google Nexus 10 είναι μια χαρά όταν πιάνω καλά το Wi-fi(όταν έχει όλες τις γραμμές το Wi-fi).

Απίστευτη εξέλιξη σε όλα τα match σήμερα με την αγωνία μέχρι το τελευταίο δεύτερο.

Επίσης, περισσότερες εκτός έδρας νίκες από εντός μέχρι στιγμής :o.

Διαφωνώ σε αυτό που λέτε οι περισσότεροι για τους Heat.

Δεν είμαι καθόλου βέβαιος πως θα περάσουν τους Nets στα ημιτελικά της Ανατολής. Ας το κάνουν αυτό και μετά συζητάμε για τελικούς Ανατολής και τελικούς ΝΒΑ.

Πιστεύω πως ο φετινός πρωταθλητής θα είναι από την Δύση. Απλά δεν με πείθουν τόσο οι ομάδες της Ανατολής.

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτο φινάλε στο Ντάλας...

Από την άλλη ο "μουσακάς" Άντιτς πήρε τα @@ μου.

ps: τώρα είδα το προηγούμενο μήνυμα του jimmy. Ελαχιστοποίησα το choppiness παίζοντας το stream σε chrome, απενεργοποιώντας το pepperflash (από το chrome://plugins) και χρησιμοποιώ μόνο το flash player της macromedia. Η κατάσταση είναι από αρκετά καλύτερη έως τέλεια. Είδα τώρα 2 HD live αγώνες σερί χωρίς προβλήματα, ούτε και κολλήματα (από Amsterdam, γιατί στην αρχή που δοκίμαζα από East USA κόλλαγε συνέχεια). Το βάζω σε 55άρα TV και είναι απόλαυση.

Στο on demand πάλι, οι servers σε East USA, Canada κλπ φαίνεται να παίζουν πολύ καλύτερα από τους αντίστοιχους ευρωπαϊκούς. Το skip γίνεται μέσα σε 1 δευτερόλεπτο και αν. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ballstreams, αν και θα προτιμούσα να είχαν και condensed games, χωρίς διαφημίσεις κλπ. Πρώτη φορά που παρακολουθώ πρώτο γύρο playoff σε καθημερινή βάση. Χωρίς το BS δεν θα το έκανα με τίποτα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...