Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ballstreams, τέλος. Σε 10 μέρες έχω δει όσο ΝΒΑ δεν είδα τα τελευταία 10 χρόνια. Και όλα αυτά με 10 ευρώ το μήνα, συνολικά 20 για όλα τα playoff.

Κολλησες nzeppos, κολλησες :P

• Like 1
Δημοσ.

scotty brooks τραβα μαζεψε καμια μπαλα απο καμια προπονηση..περιπατο οι κλιππερς

Δημοσ.

τουλαχιστον γλυτωσαμε τη σκουπα.. πιστευω οτι μετα το χτεσινο παμε για 4-2... ενα ματσακι στο Staples θα το παρουμε.

Δημοσ.

τουλαχιστον γλυτωσαμε τη σκουπα.. πιστευω οτι μετα το χτεσινο παμε για 4-2... ενα ματσακι στο Staples θα το παρουμε.

lol.οι κλιππερς θα το παρουν ανετα ρε..cp3 too good

Δημοσ.

o cp3 εβαλε 8 στα 9... δεν το κανει καθε μερα αυτο.

προσωπικα πιστευω οτι το αναμενομενο ειναι ενα 4-2 να χασουμε και το καλυτερο που μπορουμε να καταφερουμε ειναι να παει σε Game7.. αλλα να περασουμε δεν το βλεπω...

Δημοσ.

δεν εχω παρακολουθησει πολυ θαντερ. παντως ως συνολο νομιζω ειναι πιο δεμενο, ενω εχουν και εναν Ντουραντ που ως μοναδα δεν την εχουμε.

θα δειξει! εγω προσωπικα δεν εχω ελπιδες σε αυτη τη σειρα.. μακαρι ομως!

Δημοσ.

εχεις τον πολ.νομιζεις μπορει να μαρκαρει κανεις απο τους θαντερ τον πολ??νοπ!κανεις

και εχεις και 603052305023350 κλασεις ανωτερο προπονητη

Δημοσ.

συμφωνω, περνανε τα κλιπερια, πιο ομαδα απ τους θελουμε-ο-καθενας-μια-μπαλα-κι-οταν-την-παιρνουμε-κανουμε-οτι-ναναι

• Like 2
Δημοσ.

Μακαρι guys!!! απλα δε θελω να λεω μεγαλα λογια.. μια νικη στην Οκλαχομα δε μας κανει φαβορι πλεον...

για τον προπονητη συμφωνω απολυτα. εχουμε σαφως καλυτερο και πιο εμπειρο..

Δημοσ.

δν υπαρχει ομαδα θαντερ...ομαδα απατη ειναι της κανονικης περιοδου που ολοι ειναι χαλαροι.στα πλειοφ που θα υπαρχουν συστηματα δν πανε πουθενα.

χωρις βαθος και σκορερς δεν πας πουθενα.την αμυνα τν ξεχναω

οι thunder εχουν:durant,westbrook και βαζω χαριστικα και ibaka

οι clippers εχουν:paul,griffin,reddick,crawford,και ρολλιστες barnes,collison

οι thunder απο θεμα παγκου κτλπ ειναι ενα μηδενικο.τον φισερ εχουν τον caron-μασαω μαγκικα την τσιχλα μου-butler και lamb,jackson που δεν εχουν καθολου εμπειρια

• Like 2
Δημοσ.

O Ibaka ειναι καλός αλλά δεν τον παίζουν.

Βαλε κ Jordan στους Κιλπερς. 

Και τα 2 αποτελέσματα παντως ηταν αναμενόμενα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...