~mxls~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 http://nba.si.com/2014/05/08/blazers-snake-locker-room-spurs-att-center/ και μετα μιλάμε για γαύρους και μπανάνες, lol Αγιασωτέλη! Που τον θυμηθηκες; Για μένα Lopez επειδη ξέρει μπασκετ > Noah > Howard γιατι ειναι κτηνος > Gasol > Horford > Pekovic (αν έπαιζε άμυνα θα τον είχα μαζι με τον Lopez) και μετά hibbert - Chandler που γέρασε. Οι αλλοι είναι 4αρια ή δεν αξίζουν. Όλοι αυτοί ειναι χειρ΄΄οτεροι Μουρνινγκ που μέχρι να βγάλει το πρόβλημα με τα νεφρά είχα 21π 10ρ κ 3κοψ μ.ο. και Μουτόμπο. Μόνο που κανεις δεν έχει πλησιάσει τα νούμερα που βγάζει στο παρκε ο Howard σε π.ο. Και αυτη τη σεζόν κορυφαίος σε όλο το ΝΒΑ. Οπότε μέχρι να δούμε κάποιον να παίζει σε τέτοιο λεβελ, εκείνος είναι ο κορυφαίος. Δε συμφωνείτε; Δεν μπορώ να βλέπω Νοα πάνω από Χάουαρντ. Δηλαδή αν σου έλεγαν διάλεξε ψηλο για την ομάδα σου θα τον προτιμούσες έναντι του Ντουάιτ; Δεν το νομίζω. Μπιγκ Αλ επίσης δεν βλέπω. Εκτός αν τον πιάνεις 4αρι, αλλα είναι κατα κύριο λόγο σέντερ το παιδι. Πολυ βαρύτερος από όσους ποστάρεις επίσης (εκτός Πέκοβιτς ίσως).
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τον ξέχασα τον Big Al. Γενικά έχω ένα θέμα με τους παιχτες που δεν ξέρουν μπασκετ, γι' αυτο και δεν έχω ιδιαιτερη εκτίμηση στον Χάουαρντ. Μεταξύ Νοα ή Χαουαρντ θα διάλεγα ανάλογα και το υπόλοιπο ρόστερ αλλά όντας φαν του Ευρωπαίου ψηλού που πασάρει, έχει ποστ κινήσεις κλπ θεωρώ ότι θα διάλεγα Νοα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρέπει να βελτιώσει και άλλα πράγματα παντως o Χάουαρντ πέρα από την όντως εξαιρετική του απόδοση στα π.ο. και κυρίως τις βολές και τις ποστ κινήσεις του.
Andy Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Τον ξέχασα τον Big Al. Γενικά έχω ένα θέμα με τους παιχτες που δεν ξέρουν μπασκετ, γι' αυτο και δεν έχω ιδιαιτερη εκτίμηση στον Χάουαρντ. Μεταξύ Νοα ή Χαουαρντ θα διάλεγα ανάλογα και το υπόλοιπο ρόστερ αλλά όντας φαν του Ευρωπαίου ψηλού που πασάρει, έχει ποστ κινήσεις κλπ θεωρώ ότι θα διάλεγα Νοα στις περισσότερες περιπτώσεις. Πρέπει να βελτιώσει και άλλα πράγματα παντως o Χάουαρντ πέρα από την όντως εξαιρετική του απόδοση στα π.ο. και κυρίως τις βολές και τις ποστ κινήσεις του. τις ποστ κινησεις τις εχει βελτιωσει θεαματικοτητα κρις..πραγματικα αλλος παιχτης σε σχεση με αλλα χρονια.
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Κοιτα σε σχεση με αλλα χρόνια ειναι σαφως καλύτερος αλλα τα αλλα χρόνια μπορούσε να σκοράρει μονο με καρφωμα, έχει δρομο ακομα. 1
Basilisc Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Από την στιγμή που έπηξε το ΝΒΑ από σκόρερ κοντούς εξαλείφθηκε η ανάγκη για παικταράδες σέντερ. Ή για να το πω αλλιώς σταμάτησαν οι σέντερ να εργάζονται σκληρά για να βγάλουν το μεροκάματο γιατί δεν ήταν πια απαραίτητο. Επίσης τα 4αρια κάνουν πια την δουλειά (και υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες στη θέση) ενώ οι σέντερ το χαμαλίκι των ριμπάουντ και κοψιμάτων. Όσο για τον Χάουαρντ, δεν νομίζω ότι θα τον διάλεγα ποτέ για την ομάδα μου όσο είναι ικανός να μου χάσει οποιοδήποτε παιχνίδι απλά με το να σουτάρει βολές. Επιπλέον... Έεεεεελεεεεεοοοοοος ρεεεεεεε Πόρτλαντ. Μου αρέσει που έκραζα το Ντάλας. Έχετε φάει 135 πόντους στα δύο πρώτα ημίχρονα. 1
Tilemaxx Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Απλά όταν μπήκαν τα 3 δεύτερα στους κανονισμούς, οι δεινόσαυροι που έστηναν κάμπινγκ στη ρακέτα περιμένοντας ειτε να τους τροφοδοτήσουν την μπάλα, είτε στην άμυνα να κόψουν τον επιτιθέμενο, έπρεπε να αρχίσουν να είναι πιο ευέλικτοι, ειδικά στην pick 'n roll defense όπου θέλει γρήγορα πόδια. Έτσι σιγά-σιγά οι ψηλοί και αργοί σέντερ άρχισαν να αντικαστώνται απο παίκτες τύπου Ντάνκαν-Γκαρνέτ-Νοβίτσκι κτλ.Ο μόνος πάντως που συνδυάζει όλα τα παραπάνω και θυμίζει παλαιάς κοπής dominant center, είναι ο Άλ Τζέφερσον. Ο οποίος δεν επιλέχθηκε all-star λόγω... Χίμπερτ.
doctorkostis Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 63 ποντους εφαγαν οι ινδιανοι. Σε 48 λεπτα. Παρολο που η εικονα τους εδω και καιρο ειναι κακιστη, αυτη ειναι ΑΜΥΝΑ.
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Οι Thunder κέρδισαν πιο εύκολα από ότι δείχνει το score. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μου έδωσαν ποτέ την εντύπωση οι Clippers πως θα κέρδιζαν.
Rabican Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 εγω σας τα ελεγα δε νομιζω οτι εχουμε ελπιδες σε αυτη τη σειρα.. δυστυχως...οταν αρχισει και πεφτει ο ρυθμος, σφιγγει η αμυνα, δεν εχουμε τροπο να παιξουμε. κριμα. ελπιζω τουλαχιστον να παρουμε το κυριακατικο να παει 2-2 ωστε να παμε στα 7 games....
~mxls~ Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ίδιο ματς βλέπαμε; Το άφησα ακριβώς στο τέλος του 3ου μέρους, και ήταν μπροστά με 4 ή με 6 οι LAC. Γονάτισαν στο τέλος τα βλαμμένα ε; Καλα να πάθουν.
Andy Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 ο παγκος των κλιππερς τραγικος..μονο crawford ψευτοβοηθησε
Rabican Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 κακα τα ψεμματα 8/9 ο CP3 δυσκολα θα ξαναβαλει για να παρουμε ματς τοσο ευκολα. οι OKC ειναι ανωτεροι ομαδα και μπορουν να παρουν ματς που παει σε χαμηλους ρυθμους και με κλειστη αμυνα. αφου τα καταφεραν με το Μεμφις, δε νομιζω οτι θα εχουν προβλημα. στο γρηγορο επιθετικο παιχνιδι θεωρω οτι εχουμε ενα πλεονεκτημα, αλλα δε θα παει ετσι η σειρα (εκτιμω).
nzeppos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Επιτέλους οι Ζομπισόνικς έπαιξαν και λίγο μπασκετάκι (άσχετα που αν δεν έβαζε κοντά 40 ο Ντουράντ, δεν περνούσαν με τίποτα). Κι εγώ δεν θεωρώ ότι νίκησαν καθαρά οι OKC. Ναι μεν είχαν την πρωτοβουλία στο δεύτερο μισό, αλλά οι Clippers προηγήθηκαν 100-99 και αν δεν είχαν κάνει μια σειρά κακών επιθέσεων ίσως να είχαν πάρει αυτοί το παιχνίδι. Οι Pacers μόνο με άμυνα δεν παίρνουν πρωτάθλημα, όσο και να χτυπιούνται.
gas83 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 τι εγινε παιδακια κατι για 4-1 και τετοια γραφτηκαν εδω μεσα μαλλον υποτιματε τους θαντερ λετε ο mvp να αφηνε τη σειρα να παει ετσι?? δε νομιζω αρχιζουμε και βλεπουμε κανονικο ντουραντ τα τελευταια ματς και οι θαντερ ειναι ενα επιπεδο πιο πανω αυτοματα οκ οικλιπερς δεν εχουν την αμυνα των γριζλις αλλα και παλι ειναι ευστοχος στα σουτ του φενεται να ξαναβρηκε ρυθμο και αν συνεχισει και ο ουεστμπρουκ ετσι τα λεμε στον τελικο αλλα ακομα εχει δρομο η σειρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα