Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρις υγιη Τζέιμς πάει SA ο τίτλος. Θα'χει 100% ενοχλήσεις (τουλάχιστον) και στο επόμενο ματς, οπότε πάμε για 2-0.

Δεν έπαιξαν καλα τα Σπιρούνια, έχουν πιάσει πολύ υψηλότερα στάνταρτς, ασχέτως νίκης.

Το ματς ήταν αργο εντωμεταξυ λόγω ζέστης. Φανερα επηρεασμένοι οι αθλητες.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις υγιη Τζέιμς πάει SA ο τίτλος. Θα'χει 100% ενοχλήσεις (τουλάχιστον) και στο επόμενο ματς,

Ε? Γιατι να εχει ενοχλησεις απο τις κραμπες?

Δημοσ.

Σωστός λινκιν, θα μπορούσε να'ναι χοντρη η ζημια, για αυτο δεν τον άφησε ο Σπολστρα να ξαναμπει όπως δήλωσε, αλλα και πάλι είτε με μυοχαλαρωτικά, είτε ενέσεις, ο μυς έχει φτάσει σε οριακή κατάσταση, ειδικά όταν μιλάμε για τέτοιον αθλητη.

Η καταπόνηση χρειάζεται ξεκούραση και έχει ξανα ματς μεθαύριο.

Δημοσ.

Δείχνει έλλειψη σοβαρότητας στο πως φροντίζει το σώμα του.

Είναι απαράδεκτο για αθλητή τέτοιου επιπέδου να αφυδατώνεται. Απαράδεκτο και για τον ίδιο και για τα άτομα που ασχολούνται μαζί του..

Δεν πρόκειται για υπερκόπωση ή τραυματισμό. Απλά αφυδατώθηκε.

Δημοσ.

Μόλις το είδα κι εγώ αλλά δεν έχω τίποτα να πω, αφού βλέπω τα έχετε ήδη πει όλα εσείς!

Δημοσ.

ΝΖ εχουμε κοντρες 80ς με σημερινους αθλητες στο τοπικ του παο, πήγαινε να γραψεις για τον Αριδα και τον Λανε :-D

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ, το ξεφτυλίσανε το θέμα...

BpdQ40VIQAETAXF.jpg
Bpc8SNBCEAAcO5Q.jpg
Bpa4a5BCcAAxuW3.jpg
BpbPTLICYAIW0Bm.jpg
Bpdd-NeCIAAMDBP.jpg
Bpda4zCCIAA5J_c.jpg
Bpc0P2oCQAEQYRv.jpg
BpcjsAHCQAE3OUY.jpg

heat.jpg

ps: Aριδάς, μεγάλος παίκτης, μας ανέβασε (Παπάγου) σχεδόν μόνος του από την Α2 στην Α1 το 1992-93! Ο δε Λανές, respect, ο τίμιος γίγαντας της ΑΕΚ, πρέπει να τον είχα πετύχει την εποχή που έπαιζε μαζί με τον Τόμας Τζόρνταν (που στο ζέσταμα έβαζε για πλάκα τρίποντα από το κέντρο και στον αγώνα σκόραρε μόνο με κάρφωμα). Έρχομαι!

• Like 5
Δημοσ.

Δείχνει έλλειψη σοβαρότητας στο πως φροντίζει το σώμα του.

Είναι απαράδεκτο για αθλητή τέτοιου επιπέδου να αφυδατώνεται. Απαράδεκτο και για τον ίδιο και για τα άτομα που ασχολούνται μαζί του..

Δεν πρόκειται για υπερκόπωση ή τραυματισμό. Απλά αφυδατώθηκε.

"Ήταν κάτι που προσπάθησα να αποτρέψω. Έκανα ό,τι κάνω σε κάθε παιχνίδι. Κατανάλωσα όσα υγρά χρειαζόταν, αλλά την ίδια στιγμή κατά την διάρκεια του αγώνα έχασα όσα υγρά ήπια τις τελευταίες μέρες. Ήταν αναπόφευκτο για εμένα σήμερα. Και ήταν πολύ άσχημο για εμένα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε αυτό το σημείο της σεζόν"

Ίσως και να μην ήταν απρόσεχτος ή στην κοσμάρα του, απλα να την έπαθε.

Νομίζω ο Κρις το έλεγε στις αρχες της χρονιας, ότι έχει ξεπεράσει 10ετια στο ΝΒΑ, και δεν έχει βγάλει ακόμα μεγάλο τραυματισμό (να τον κρατήσει ρε παιδι μου έστω ένα 2μηνο εξω).

Φυσικα του το απεύχομαι, αλλα όσο γυμνασμένος και αν είναι, και όσο προικισμένος απ'τα γονίδιά του, κάποια στιγμη θα αρχίσει να χάνει ματς. Αυτο λέει η λογική. Θέλω να πιστεύω όχι τώρα στους τελικους. Θα'ναι ξενέρα.

Αντίθετα ο Wade φαίνεται φρεσκος απ'την "συντήρηση" σε όλη τη κανονική περίοδο.

Δεν αναφέρομαι στη ζέστη που φαγανε, γενικα με την φυσικη κατάστασή τους.

Έχει δρόμο η σειρα, αλλα υπάρχει φαβορι, 60-40 περίπου, και λέγεται Σπερς (απ'οσα έχω δει), χωρις να απαξιω στο ελάχιστο τους παικταράδες του Μαϊάμι. Για να δούμε :)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι δεν εχει χασει ποτε πανω απο 5 αγωνες αν θυμαμαι καλά. Στην ουσία δεν εχει τραυματιστεί ποτε του, ειναι υπεραθλητης. Μου εκανε εντυπωση που την επαθε γιατι γενικά δεν δειχνει να ιδρωνει πολυ κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...