Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ώρες Ελλάδος:

2:00 AM
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls

4:30 AM
Houston Rockets - Los Angeles Clippers

Τι λέτε να γίνει σήμερα? Θα τα δει κανείς σας live? Εγώ αύριο μόλις ξυπνήσω θα ψάξω το Rockets - Lac σε 720p60fps όπως βρήκα το game 7 Spurs vs Lac. Και φυσικά θα εξαφανιστώ από social media κτλπ :P

Το κάνω εδώ και 4 χρόνια. Δεν είναι καθόλου δύσκολο. Βλέπω τους σημαντικότερους αγώνες των playoff την επόμενη μέρα με την ησυχία μου (ειδικά τους τελικούς). Πλέον έχει συνηθίσει ακόμα και η γυναίκα και περιμένει ότι απόγευμα = μπάσκετ. Εκεί που είχε να παρακολουθήσει μπάσκετ από την εποχή του... Άρη του Γκάλη, τώρα πια έχει μάθει κάμποσους παίκτες (ακόμα και... διαιτητές, πχ. Κρόφορντ), τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους Σπερς (ειδικά στον Πάρκερ και το Λέοναρντ) και φυσικά δεν μπορεί να δει Ευρωλίγκα ούτε για αστείο, όλους τους βγάζει αργούς και άχρηστους.

Παλιότερα κατέβαζα το παιχνίδι από διάφορα τορεντάδικα, πάντα σε 720p@60fps (60 fps ftw!) και, ει δυνατόν, με κομμένες διαφημίσεις. Τώρα πια ευτυχώς υπάρχει η λύση του Ballstreams. Το μόνο τίμημα είναι πως πρέπει να μην κοιτάξω ειδησεογραφικό site, social media και notifications στο κινητό για μερικές ώρες (στις οποίες ούτως ή άλλως δουλεύω οπότε δεν χάνω και κάτι).

Εφόσον δεν ξέρω τον νικητή του αγώνα, δεν με πειράζει καθόλου που τον παρακολουθώ αρκετές ώρες αργότερα. Γι' αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω όσους λένε ότι προτιμούν να βάλουν ξυπνητήρι στις 4-5 το πρωί, ίσα ίσα για να δουν με το ένα μάτι την τελευταία περίοδο και μετά να κοιμηθούν καναδυο ώρες ακόμα πριν πάνε στη δουλειά. Στην αρχή με πείραζε κι εμένα λίγο η μαγνητοσκόπηση, αλλά πλέον καθόλου, συνήθισα.

• Like 3
  • Απαντ. 24,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• ilos

1902

• nzeppos

1539

• patrickdrd

1072

• ~mxls~

1047

Δημοσ.

Σημερα, αν ο Λεμπρον θελει να παει τελικο θα πρεπει να παιξει στο 4, γενικά πρέπει να το κανει και μονομα καποια στιγμή αλλά πλεον ειναι επιτακτικη αναγκη για τους Καβαλιερς. 

Δημοσ.

Και γω κατεβαζω τα ματσακια, εκανα και unlike nba hellas, golden state κτλ κτλ αν και στο παρελθον εχω φαει απιστευτα spoiler απο το πουθενα.

Παρακολουθησα τον περιπατο της ομαδαρας (Golden State) και την συναρπαστικη σειρα των Spurs.Κριμα για τους Spurs,ενα σκαλι κατω παντως απο περσυ...Οι Κλιπερς χωρις παγκο της προκοπης το πολυ να φτασουν στον τελικο της Δυσης οπου δεν εχουν τυχη απεναντι στους υγιεις και με λυσεις σε ολες τις θεσεις Warriors.

• Like 1
Δημοσ.

Φάνηκε η απουσία του Love. Μόνο ο Ίρβινγκ το πάλεψε. Από την άλλη Rose-Gasol-Butler κάνανε πάρτι. 

• Like 2
Δημοσ.

Τεραστια η απουσια του cp3. Ξαναφανηκε η τεραστια διαφορα που κανει στο παιχνιδι των Clippers.

Δημοσ.

Τεραστια η απουσια του cp3. Ξαναφανηκε η τεραστια διαφορα που κανει στο παιχνιδι των Clippers.

με τοσο τραγελαφικους rockets και με μενα pg παιζει να κερδιζαν οι clips

• Like 1
Δημοσ.

νομιζω πως με τους ροκετς ματσαρουμε καλυτερα, σε σχεση με τους Σπερς. δυστυχως η ομαδα δεν εχει παγκο.. με austin rivers και big baby δεν πας πουθενα (τον τζαμαλ τον υπολογιζω ως βασικο λογω του γερο-Barnes)...

δυσκολη σειρα, με μειονεκτημα εδρας. θα εχει ενδιαφερον.. at the end of the day,νομιζω θα μας περασουν οι Ροκετς.

Δημοσ.

Λες συνέχεια ότι θα αποκλειστείτε για να αισθάνεσαι ΟΚ αν συμβεί?  :-D

Δεν νομίζω να σας αποκλείσουν οι Rockets.

Aν και στους τελικούς της Δύσης, ξέρεις ποιοι περιμένουν.

• Like 2
Δημοσ.

Λες συνέχεια ότι θα αποκλειστείτε για να αισθάνεσαι ΟΚ αν συμβεί?  :-D

Δεν νομίζω να σας αποκλείσουν οι Rockets.

Aν και στους τελικούς της Δύσης, ξέρεις ποιοι περιμένουν.

να μου ... ερθει πιο χαλαρα!!χεχεχε

οπως και να χει, δε νομιζω οτι ειμαστε το φαβορι στη συγκεκριμενη σειρα. ουτε με σπερς ημασταν..

Δημοσ.

Χαχαχα. Λογικό.

Πλέον είστε φαβορί με τους Rockets.

Κερδίσατε το μοναδικό παιχνίδι που όλοι το είχαν για σίγουρη νίκη των Rockets.

Maximum 6 παιχνίδια βλέπω, αν όχι νωρίτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτεροι οι Ρόκετς ρε.

Αλλά με νοοτροπία νικητή οι Κλιπς.

Αυτα σου κάνει προκριση σε σειρά με Σπερς.

Δημοσ.

4-1 Θα περασουμε τους καβς.Το ειδα το χτεσινο ζωντανα πατανε πολυ καλυτερα στο γηπεδο οι ταυροι.Ποιο δεμενη ομαδα καλυτερος παγκος.Η βασιλισα τα χε βαλει με ολους τους συμπαικτες της χτες δεν τους κοβω να εχουν καλο κλιμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...