manzah80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 τα φετινα πλει οφφς παντως αξιζουν τα ξενυχτια και επιτελους βλεπουμε καινουργιο αιμα να βγαινει μπροστα βαρεθηκα να βλεπω τις ιδιες και τις ιδιες ομαδες.Αν και σικαγο ανεκαθεν για καποιο λογο θελω να το σηκωσει το γκολντεν στειτ αν και δεν το βλεπω πεσανε στην ποιο χαλκεντερη ομαδα του νβα απο οτι φαινετε. 2
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Οι λυκοι ειναι ομαδαρα. Το εντυπωσιακο μπασκετ των golden state δε σημαινε απαραιτητα οτι θα περασουν αερα με ομαδες με φοβερη αμυντικη λειτουργια οπως οι memphis 1
manzah80 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 σωστος σε τετοιους αγωνες η αμυνα και το παθος κερδιζουν αγωνες 2
nzeppos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Λύκοι ή αρκούδες; Χθες πάντως ήταν και τα δύο, αφού τους κατασπάραξαν κανονικά τους Warriors. Νομίζω πως πλέον είναι φαβορί για το 3-1, άρα και για τη σειρά. 3
kosmasgr Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Αρκουδιαρηδες. Στο ζωγραφιστο εκαναν παρτυ. κατα τ'αλλα Splash brothers και @@. mark kai zibo κανουν παπαδες. και conley μεγαλη εμφανιση. Αγαπαμε nba και φετος τα playoff ειναι οτι πρεπει. τα ξενυχτια μας αποζημιωνουν 2
nzeppos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα το 2-2. Χάρηκα που γύρισε ο Rose, αφού είναι κρίμα τέτοιοι παίκτες να τελειώνουν νωρίς την καριέρα τους λόγω τραυματισμών. Από την άλλη όμως όλοι οι Bulls μου κάθονται στο λαιμό, δεν τους μπορώ με τίποτα, καλύτερα οι Zombiesonics (που λέει ο λόγος, νταξ μην το ξεφτιλίσουμε τελείως). Δεν μπορώ να δώσω φαβορί σε αυτό τον αγώνα, όσο και να προσπαθήσω. Στο δεύτερο παιχνίδι όμως οι Κλίπερς έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, όσα εκατομμύρια βολές και να βάλει ο Μούσιας. 1
jimmy0077 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για καλό ή κακό για τους Bulls το λες? Εγώ καλό νομίζω ότι είναι.
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Βλέποντας πως παιζουν Gibson και Mirotic, εχοντας 2/13 σουτ συνολικά μπορώ να πω οτι λείπει παρα πολύ. Σε αυτό συμβάλει και η πολύ κακή χρονια, επιθετικά, του Νοα. Δεν υπάρχει καθολου παιχνίδι εντος ρακετας για τους Μπουλς. 1
Basilisc Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Χωρίς Λοβ και με τον Ίρβινγκ με ενα πόδι δεν νομίζω να ελπίζει το Κλίβελαντ.
tehAllantin Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εγώ πάλι θα ήθελα το 2-2. Χάρηκα που γύρισε ο Rose, αφού είναι κρίμα τέτοιοι παίκτες να τελειώνουν νωρίς την καριέρα τους λόγω τραυματισμών. Από την άλλη όμως όλοι οι Bulls μου κάθονται στο λαιμό, δεν τους μπορώ με τίποτα, καλύτερα οι Zombiesonics (που λέει ο λόγος, νταξ μην το ξεφτιλίσουμε τελείως). Δεν μπορώ να δώσω φαβορί σε αυτό τον αγώνα, όσο και να προσπαθήσω. Στο δεύτερο παιχνίδι όμως οι Κλίπερς έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα, όσα εκατομμύρια βολές και να βάλει ο Μούσιας. μπορεις να δωσεις λιγο ινφο γιατι τους λες ζομπισόνικς και τι πέχτηκε με τη μεταφορά από το seattle και πως έγιναν pelicans (λαθος, οι thunder ειναι)? Θα το γοογλαρω, αλλα λέω.
tehAllantin Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 γιατι τοσο νωρις ο αγωνας; Τι εβαλε ρε μλκ ο James!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα