Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτο ματς στα φετινά Π.Ο που ο Λεμπρον παίζει σαν Λεμπρόν. Και μην ακουω για γκειμ γουινερ όταν χτίζεις ουρανοξύστες.

Είναι. Και καλύτεροι από Κλιπς-GSW-Μέμφις.

Απλά αν τον πιουν απ'αυτην την σειρά κιόλας...well, καλα να πάθουν.

καλυτεροι απο gsw????????????????????????WUT???????????????

• Like 1
Δημοσ.

καλυτεροι απο gsw????????????????????????WUT???????????????

Γνώμη ρε. Τους περίμενα πρωταθλητές απο αρχή σεζόν άλλωστε.

Οι παράγοντες Χάουαρντ-Μπέβερλι είναι ένα θέμα γι'αυτους.

Δημοσ.

βλέπει ο mxls εναν μουσάτο να ταλαιπωρεί τη μπάλα και τον Κωστάκη και απευθειας κανει συνειρμούς για Σπανουλη και Οσφπ του '12, λογικό να υποστηρίζει Χιουστον :P

• Like 3
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι οι GSW δεν μπορουν να αντιμετωπιστουν και αν απλα εκμεταλλευτουν την εδρας τους θα φορεσουν δαχτυλιδι.

Ειναι πληρεις σε ολες τις θεσεις με Ιγκουανταλα,Μπαρμποσα,Λι,Σπειτς να ειναι παγκιτες και να παιρνουν λεπτα συμμετοχης.

ΥΓ:Εντυπωσιακο στατιστικο, 50-0 ρεκορ οταν φτανουν την διαφορα στους 15 ποντους.Και δεν ειναι τοσο εντυπωσιακο οτι ειναι αηττητοι (οκ δειχνει σοβαροτητα) αλλα το ποσο συχνα περνουν τετοιες διαφορες.

• Like 2
Δημοσ.

Γνώμη ρε. Τους περίμενα πρωταθλητές απο αρχή σεζόν άλλωστε.

Οι παράγοντες Χάουαρντ-Μπέβερλι είναι ένα θέμα γι'αυτους.

καλα ναι προφανως,απλα μου φαινεται τεραστια διαφορα gsw-rockets.εκει δεν εχουν να κανουν hack και θα φανει το ποσο κακη ομαδα ειναι(για play off)

• Like 1
Δημοσ.

Eίναι και θέμα τραυματισμών.Μπέβερλι-Dmo είναι μεγάλες απώλειες στο rotation

Η 4αδα  Μοτεγιούνας,Χάουαρντ,Σμιθ,Τζόουνς είναι πολύ καλή.

Στους κοντούς έχουν θέμα.Ο μόνος δημιουργικός είναι ο Harden και λίγο ο Pridgioni.

Ο Terry είναι τρύπα στην άμυνα ενώ δεν σουτάρει καλά φέτος.

Ο Ariza είναι πολύ καλός στην άμυνα αλλά και αυτός δεν σουτάρει καλά φέτος.

Ο Beverley ήταν πρώτος στα 3ποντα σε ποσοστό να φανταστείς.

Ο Brewer και αυτός δεν κάνει καλά παινχίδια στην σειρά με τo LA.Oπως και ο Smith που έστησε πάρτι με τον Nowitzki με το Dallas.

Πάντως συμφωνώ ότι δεν έδινα πάνω από 10% πιθανότητες για να αποκλείσουν το GS σε πλέι οφ.Αυτό είδα και στη κανονική περίοδο που τους σκούπισαν.

Αλλά πίστευα ότι θα κοντράρουν και ίσως περάσουν το LA.

Πάντως με 2-3 καλές κινήσεις στην offseason(πχ Τerry,KPap παίρνουν πάνω από 4εκ $,λεφτά που μπορούν να σου φέρουν καλύτερους παίκτες ) και να τραβήξουν κανένα καλό draft βλέπω να κάνουν πρωταθληματική ομάδα  του χρόνου.

Δημοσ.

Όσο ο Μούσιας ταλαιπωρεί τόσο πολύ την μπάλα αποκλείεται. Ίσως αν αλλάξει η δομή της ομάδας, να παίξει κι αυτός πιο ομαδικά και τότε σίγουρα θα έχουν καλύτερη τύχη. Διαφορετικά έρχεται Εποχή Μπάλμερ.

Δημοσ.

Στο ένα παιχνίδι έσπασαν καρδιές, μου θύμισε Ευρωλίγκα από άποψης ευστοχίας, σκορ και έντασης... Στο άλλο πάλι όχι και τόσο. Δεν είναι απίθανο πάντως τελικά να πάνε και οι δύο σειρές στους 7 αγώνες. Για χιλιοστή φορά φάνηκε η ανάγκη να κρατήσεις οπωσδήποτε ένα γμημένο timeout μέχρι το απολύτως τελευταίο δευτερόλεπτο. Και ίσως να το είχαν κάνει αν λόγω του 14-0 (!) δεν είχαν αναγκαστεί να πάρουν δύο μαζεμένα ένεκα της συνεχιζόμενης τρικυμίας εν κρανίω.

Δημοσ.

Καλά αν το πιστεύετε, πηγαίνετε να ποντάρετε να κερδίσει σήμερα το Houston σε 4.40 απόδοση  :devil:

Lock είναι για εμένα η νίκη των Clippers.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλα γύρισε ο Wall? Αυτος δεν ειχε καταγματα στο χερι;

Κάπου 5 νομίζω. Και ναι γύρισε. Τι τους κάνουν εκεί πέρα όεο
Δημοσ.

Καλά αν το πιστεύετε, πηγαίνετε να ποντάρετε να κερδίσει σήμερα το Houston σε 4.40 απόδοση  :devil:

Lock είναι για εμένα η νίκη των Clippers.

πολυ σιγουρο σε βρισκω.. μακαρι κι απο μενα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...