Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπιζω στους τελικους να τα δινουν τα φαουλ στον curry και οχι να πρεπει να ματωνει οπως τωρα με τους rockets..

ωραιοι τελικοι θα ναι 75-25 στους warriors δινω και προβλεψη 4-2

howard σπιτακι του ξανα..μολις τελειωσε ο αγωνας εφυγε σαν τσουγμενος λουζερ κατευθειαν για τα αποδυτηρια

• Like 2
Δημοσ.

Ο Curry το 'χει γαμήσει το θέμα με τα μασελάκι. Headshot του χρειάζεται μέσα στο Cleveland με το που το βγάλει.

Δημοσ.

Είσαι άρρωστος γενικά αν δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ/πλάκα/σαρκασμό κτλ. Ο μόνος λόγος που το είπα είναι για να δω αν θα τσιμπήσει κάποιος (εσένα περίμενα) και το έκανες πιο γρήγορα απ' ότι περίμενα. Mission Complete.

Δημοσ.

Πίστεψέ με, ξέρω να αναγνωρίζω μία ψυχιατρική πάθηση καλύτερα από εσένα.

Και το show που κάνεις τώρα, με κάνει να σε λυπάμαι βασικά.

Δημοσ.

Πίστεψέ με, ξέρω να αναγνωρίζω μία ψυχιατρική πάθηση καλύτερα από εσένα.

Και το show που κάνεις τώρα, με κάνει να σε λυπάμαι βασικά.

Τα πάντα (δεν) ξέρεις εσύ.

Άμα δε σου αρέσει το show μου και συμμετέχεις, να το κοιτάξεις. Αυτό είναι για λύπηση. Σε αντίθεση με μένα που δεν ασχολούμαι και δε μ' ενδιαφέρει το τι γράφεις. 

Δημοσ.

Με ποια λογική είναι ο Lebron καλύτερος από τον Kobe σαν παίκτης?

Εντελώς διαφορετικοί παίκτες, σχεδόν απίθανο να τους συγκρίνεις αγωνιστικά.

Επιτεύγματα μπορούμε να συγκρίνουμε μόνο και εκεί η διαφορά είναι τεράστια.

Το επιχείρημα για τον Shaq μπορεί να γίνει αντίστοιχα και για Wade,Bosh. Δεν οδηγεί πουθενά.

Είδαμε τι κατακόρυφη πτώση είχε ο Shaq χωρίς τον Kobe.

μπορω να σου απαντησω πολυ ευκολα γιατι ειναι καλυτερος

δες που εφτασε ο λεμπρον με ελεεινο ροστερ κλιβελαντ και δευτερο καλυτερο παιχτη το Mo williams λολ(τελικους Nba)

και δες αντιστοιχα με ελεεινο ροστερ τι εκανε ο κομπε στη μετα σακ εποχη ουτε πλειοφς

σχεδον ξερω την απαντηση αλλα πριν τι γραψεις ο μονος λογος που το αναφερω ειναι για να δειξω οτι για μενα ο καλυτερος παιχτης ειναι και αυτος που εχει το μεγαλυτερο Impact στην ομαδα του

και μιας και ανεφερες wade,bosh δες τι εκαναν φετος(αυτο και αν ειναι λολ) και θα δεις τι impact εχει ο λεμπρον σε καθε ομαδα

επισης μη μου γραφεις για το επιχηρειμα με σακ(που πηρε και πρωταθλημα μετα) οταν ο ιδιος ξεκινησα τυην προταση μου οτι με τα αν δε βγαζετε ακρη και το εφερα ως παραδειγμα

επισης να αναφερω για λογους αντικειμενικοτητας οτι δεν ειμαι ουτε φαν του ενος ουτε του αλλου ασχετα το ποσο τους σεβομαι

ισα ισα θα λεγα οτι μισω τον λεμπρον κατα τη γνωμη μου ομως ειναι καλυτερος παικτης

Δημοσ.

μπορω να σου απαντησω πολυ ευκολα γιατι ειναι καλυτερος

δες που εφτασε ο λεμπρον με ελεεινο ροστερ κλιβελαντ και δευτερο καλυτερο παιχτη το Mo williams λολ(τελικους Nba)

και δες αντιστοιχα με ελεεινο ροστερ τι εκανε ο κομπε στη μετα σακ εποχη ουτε πλειοφς

σχεδον ξερω την απαντηση αλλα πριν τι γραψεις ο μονος λογος που το αναφερω ειναι για να δειξω οτι για μενα ο καλυτερος παιχτης ειναι και αυτος που εχει το μεγαλυτερο Impact στην ομαδα του

και μιας και ανεφερες wade,bosh δες τι εκαναν φετος(αυτο και αν ειναι λολ) και θα δεις τι impact εχει ο λεμπρον σε καθε ομαδα

επισης μη μου γραφεις για το επιχηρειμα με σακ(που πηρε και πρωταθλημα μετα) οταν ο ιδιος ξεκινησα τυην προταση μου οτι με τα αν δε βγαζετε ακρη και το εφερα ως παραδειγμα

επισης να αναφερω για λογους αντικειμενικοτητας οτι δεν ειμαι ουτε φαν του ενος ουτε του αλλου ασχετα το ποσο τους σεβομαι

ισα ισα θα λεγα οτι μισω τον λεμπρον κατα τη γνωμη μου ομως ειναι καλυτερος παικτης

Σοβαρά τώρα συγκρίνεις τα 2 ροστερ?

Πέρα από την τεράστια διαφορά στις 2 περιφέρειες, θεωρείται NBA roster όταν έχεις PG τον Smush Parker και Center τον Kwame Brown?

Και 6ο παίκτη τον Vujacic? (Το τελευταίο έγινε και στους τελικούς του 2008 βέβαια μετά τους τραυματισμούς Bynum,Ariza)

Ο Mo Williams ήταν All-Star τότε όπως και ο Ilgauskas.

Προφανώς και είχαν καλύτερο ροστερ οι Cavs τότε και έπαιζαν και σε πιο εύκολη περιφέρεια.

Δεν τίθεται καν συζήτηση για αυτό το θέμα.

Μιας και μου θύμισες την περίοδο αυτή, ένα video που δείχνει την διαφορά των 2 παικτών σε καταστάσεις που υπάρχει πίεση:

Δημοσ.

θα στο θεσω αλλιως για να το καταλαβεις γιατι ηξερα τι θα απαντησεις ενω δεν καταλαβες που ηθελα να καταληξω

αν βαλεις τον κομπε στη θεση του λεμπρον σε αυτο το ροστερ τον καβαλιερς κατα τη γνωμη μου δεν πανε τελικο για κανενα λογο

δε μπορω προφανως να στο αποδειξω αλλα το πιστευω με βαση απο αυτα που εχω δει απο τους 2 παικτες

μπορουμε να κατσουμε με τις ωρες να λεμε τι κανει ο καθενας καλυτερα απο τον αλλο οπως πχ το βιντεο που βαζεις αλλα η ουσια ειναι οτι μιλαμε για 2 παικταραδες που ειναι στο τοπ 10 ολων των εποχων

το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι στο τελος της καριερας του ο λεμπρον σχεδον σιγουρα θα ειναι πιο πανω απο τον κομπε στην λιστα(οκ αν δεν ξαναπαρει πρωταθλημα προφανως δε το συζηταμε καν αυτο περιμενω να ξαναπαρει ομως) αλλα δεν περιμενω αυτο για να εχω την αποψη οτι ειναι καλυτερος σαν παικτης

οπως και να το κανουμε ειναι πιο πληρης 

μη κατσουμε τωρα να γραφουμε ποιος παιρνει πιο δυσκολα σουτ ποιος ειναι πιο αποτελεσματικος με τι ποσοστα σουταρουν ποιος ειχε καλυτερους συμπαικτες προπονητες κτλ ειμαι σιγουρος δε θα βγαλουμε ακρη παρολο που ειναι γνωστα ολα αυτα

εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου  και εχω επιχηρειματα να την στηριξω οπως αντιστοιχα εχεις και συ για την δικη σου

αν θελει καποιος αλλος να πει γνωμη για τους δυο οκ

• Like 1
Δημοσ.

Για το 5-2 εγώ έχω να πω αυτό που γράφτηκε κάποτε για το Σακίλ λίγο πριν τελειώσει την καριέρα του. Σε ελεύθερη απόδοση, μιας και δεν το θυμάμαι κατά λέξη:

-Σακίλ: Ζηλεύω τον Κόμπε αφού έχει 5 πρωταθλήματα ενώ εγώ μόνο 4.

-Κάποιος: Λάθος Σακ. Ο Κόμπε έχει 2 πρωταθλήματα και εσύ έχεις 3.

Ο νοών νοείτω.

ps: η αλήθεια πάντως είναι ότι όντως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Όχι μόνο λόγω της διαφορετικότητας στην θέση και τον τρόπο παιχνιδιού του καθενός, αλλά και στο ότι παίρνουμε τα καλύτερα δείγματα του Λεμπρόν (ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια που είναι στα ντουζένια του) και ίσως υποσυνείδητα τα συγκρίνουμε με ολόκληρη την καριέρα του Κόμπε (ειδικά αυτή μετά το 2004).

Το αναγνωρίζω αφού ο πρώτος που το κάνει είμαι εγώ. Η ιστορία θα γράψει τελικά ποιος ήταν ο καλύτερος, αλλά ακόμα κι αν βγει ο Λεμπρόν λίγο θα με νοιάξει, αφού τα 5 που πήρε ο Κόμπε με Σακ και Γκασόλ δεν ξεγράφουν με τίποτα για την αγαπημένη μου ομάδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...