Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^

Ισχυει απολυτα. Μπορει να εκανε πολυ καλα παιχνιδια ο Λεμπρον αλλα τον επαιζε απιστευτη αμυνα, τον εκανε να δουλευει απιστευτα σκληρα. Δεν ειναι τυχαιο οτι σε ολα τα παιχνιδια στο τελος ηταν κομματια, εντελως εξαντλημενος. Βεβαια επαιζει και για τους irving/love αλλα τι να το κανεις....

Θα χτισουν αυτοκρατορια οι warriors?

Δημοσ.

μπραβο στους γουοριος

η καλυτερη ομαδα συνηθως θα κερδισει στο τελος ειδικα σε σειρα αγωνων 

το αξιζαν

ψιλοξενερωσα με το FMVP 

για μενα το αξιζε 100% ο στεφ(αν και τρομερος ο ιγκυ)

καλη η αμυνα αλλα στα τελυταια ματς που κριθηκαν οι τελικοι η επιθεση των γουοριορς ηταν αρκετα καλη και εχτιζαν διαφορες που δυσκολα μπορουσαν να γυρισουν οι καβς και αυτο γιατι με το που παταγε το ποδι του ο στεφ στο μισο της επιθεσης ετρωγε double team και παντα εκανε το σωστο Play με αποτελεσμα να ειναι ανοιχτοι ολοι οι αλλοι και να βαζουν ευκολους ποντους

καπως ετσι εβαλε και ο ιγκυ 23.σχεδον μονος του ολους

με τον καρυ να εχει 26 στη σειρα βαζοντας το ενα δυσκολο σουτ πισω απο το αλλο +6/5/2

δεν ξερω πολυ κουλο.παιχτης που σουταρε με 35% απο τις βολες και τον εβγαζαν στα τελευταια λεπτα(που σχεδον ολα τα παιχνιδια κρινονταν στο τελος) παιρνει το FMVP??? 

δε μου καθεται καλα

και μη ξεχναμε οτι ο μπρον κουραζοταν επειδη τον μαρκαραν 5-6 ατομα οχι μονο ο ιγκυ

τεσπα δεν εχει και πολυ σημασια.πιο πολυ σημασια εχει η κουπα

παντως ο μπρον δε μου αρεσε καθολου.περα απο τα καλα στατς που ειχε και παλι στο ματς πολυ παθητικος γενικα.

επρεπε απο το πρωτο λεπτο να μπει μεσα και να ειναι φουλ επιθετικος μπας και παρασυρει και τους υπολοιπους

Δημοσ.

Κρίμα .Κρίμα και άδικο

Λολ.Τι φωνή έχει ο Καρρυ.Οψη πιτσιρικά αδυνατου με φωνή γομαριού,αντρα βαρύ κ ασηκωτου

Σε αντιθεση με Ιγκουανταλα...

4-2 οπως και ηταν λογικο...Παρακολουθω αυτη την ομαδα εδω και 3 σεζον, παντα κατι μας ελειπε στις προηγουμενες (τραυματισμοι,ατυχια,ανωριμοτητα).Δεν πιστευα οτι διωξαμε τον Μαρκ Τζακσον (ωραιες δηλωσεις και κατα την διαρκεια του αγωνα και με την ληξη) για εναν ρουκι...Παρολαυτα η ομαδα φετος εκανε περιπατο και κερδισε αυτο που αξιζε...Λυπαμαι που δεν ηταν μαζι ομως...

post-66280-0-40760300-1434558421_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Σε αντιθεση με Ιγκουανταλα...

4-2 οπως και ηταν λογικο...Παρακολουθω αυτη την ομαδα εδω και 3 σεζον, παντα κατι μας ελειπε στις προηγουμενες (τραυματισμοι,ατυχια,ανωριμοτητα).Δεν πιστευα οτι διωξαμε τον Μαρκ Τζακσον (ωραιες δηλωσεις και κατα την διαρκεια του αγωνα και με την ληξη) για εναν ρουκι...Παρολαυτα η ομαδα φετος εκανε περιπατο και κερδισε αυτο που αξιζε...Λυπαμαι που δεν ηταν μαζι ομως...

o jackson ηταν τραγικος.ειχε αυτη την ομαδα και τους περιοριζε..+οταν εχαναν ελεγε οτι του κανουν πολεμο και μαλακιες..θελω να δω warriors του χρονου χωρις τον gentry ο οποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της επιθεσης τους

Ναι,νομίζω το 1982.

pat riley

• Like 2
Δημοσ.

o jackson ηταν τραγικος.ειχε αυτη την ομαδα και τους περιοριζε..+οταν εχαναν ελεγε οτι του κανουν πολεμο και μαλακιες..θελω να δω warriors του χρονου χωρις τον gentry ο οποιος ειναι ο αρχιτεκτονας της επιθεσης τους

Τουλαχιστον να του αναγνωρισουμε οτι καθε χρονο η ομαδα γινοταν καλυτερη...Και με Μπογουτ, Λι συνεχεια τραυματιες...

• Like 1
Δημοσ.

εγω δεν ξερω αν ειμαι κολημενος με τα 90ς αλλα για αλλη μια φορα απογοητευτηκα απο τους τελικους.Δεν ξερω ισως φταινε τα φαουλ που σφυριζουν με το παραμικρο και δεν μπορουν να παιξουν με παθος δεν ξερω τι γινετε αλλα κατι λειπει.

• Like 2
Δημοσ.

O Μark Jackson συνολικά έκανε καταπληκτική δουλειά κατά την γνώμη μου.

Ναι κόλλαγε στα isos πάρα πολύ μερικές φορές, αυτό είναι αλήθεια.

Βέβαια όντως είχε συνέχεια τραυματίες στα playoffs και επίσης οι Curry,Klay,Dray,Barnes βελτιώνονται κάθε χρόνο και όπως είναι λογικό φέτος ήταν αρκετά καλύτεροι από πέρυσι ατομικά.

Επιθετικά, σίγουρα βελτιώθηκαν αισθητά οι Warriors φέτος αλλά οι βάσεις υπήρχαν από τον MJax.

Ειδικά αμυντικά αλλά και από θέμα παικτών.

Οι προσθήκες Livingston,Barbosa επίσης ήταν πολύ σημαντικές φέτος, ειδικά του 1ου.

Σχετικά με την διαιτησία, νομίζω ήταν ΟΚ. Δεν σφύριζαν πολύ. Πρακτικά σφύριζαν το 30% από αυτά που σφύριζαν όλη την χρονιά.

Στα 80s,90s δεν σφύριζαν τίποτα αλλά είναι διαφορετική εποχή.

Δημοσ.

H διαιτησια ηταν τραγικη, πολλες φορες εκτεθηκε απο τα replay.Χωρις να σημαινει οτι επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...