patrickdrd Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 ναι, κι οποιος παιζει κι εριξε απ το μεσημερι πληρωθηκε 4αρια κι οχι 2 και κατι ψιχουλα οταν το πηραν χαμπαρι τα μπουκια 1
jimmy0077 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με το από ποιους παλιούς πρωταθλητές θα έχαναν οι Warriors, υπάρχει κάποιος που πιστεύει πως θα κέρδιζαν στα playoffs τους Lakers του 2001? Αμφιβάλλω αν θα έπαιρναν παιχνίδι(ούτε οι Spurs πήραν ενώ είχαν πλεονέκτημα έδρας εκείνη την χρονιά).
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παπανικολάου τέλος βλέπω: http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/emeine-eleutheros-o-papanikolaoy.3849935.html 1
AlienTechGR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παπανικολάου τέλος βλέπω: http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA/emeine-eleutheros-o-papanikolaoy.3849935.html Καιρός να επιστρέψει Ευρώπη (και γιατί όχι και στον Ολυμπιακό ).
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ...στο ΟΣΦΠ χλωμό τον κόβω εγώ πάντως. Κάτι δεν μου κάθεται - ο Σφαιρό βασικά δεν νομίζω να τον θέλει, με βάση την περσινή πεθαμένη χρονιά στο ΝΒΑ, την φθινοπωρινή νούλα στο Γιούρο, τη μία-από-τα-γίδια εκ νέου στο ΝΒΑ. Καλώς ή κακώς, ο Κώτσος πιάστηκε, νομίζω, κώτσος, με τα του ΝΒΑ, και το όνομά του έχει πέσει πολύ ως μεταγραφικό ενδιαφέρον. Και σε αυτήν την φάση, δύσκολα θα βρει κάτι αξιοπρεπές (και όχι άδικα κι όλας). Πόσο μάλλον στον "στρωμένο" ΟΣΦΠ. Αν την είχε κάνει την επιστροφή νωρίτερα, ίσως να λογιζόταν για τα μεγάλα κλαμπ. Αυτή την στιγμή όμως, και δεδομένης της "πτώσης" του και του ονόματός του, πιθανολογώ πως η φάση του είναι κάτι σαν του Μπουρούση - να βρει έστω μια "μεσαία" ομάδα, μέσα από όπου να αναδειχτεί σταδιακά ως Μεσσίας για να ξεγράψει τα παλιά...Φάση μάλιστα ακόμη πιο δύσκολη απ' του Μπουρού, για διάφορους λόγους... 1
washcloud Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ^ ...όλα τα λεφτά η φάτσα "...τικάνς, βρεμαλάκα;! " του Ντουράντ...
patrickdrd Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 http://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/16324-eurosport-kai-nva-se-syndyastiki-prosfora ευκαιρια να πιασει τοπο η συνδρομη που εκανα (μαλακωειδως...) στο eurosport πριν λιγο καιρο 1
patrickdrd Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 πες τα ρε στιβ: http://www.sport-fm.gr/article/3134593 τι 3ποντα και τσιρκο μωρε 1
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όταν μιλάει ο Στιβ καθόμαστε όλοι ήσυχοι και ακούμε! 2
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Ποτε θα του δώσουν εκπομπή στο ραδιόφωνο δεν ξέρω. 1
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κανονικά έπρεπε να είναι μόνιμος σχολιαστής σε κάποια αθλητική εκπομπή, ραδιοφωνική ή τηλεοπτική (αν και φοβάμαι θα ήταν σε συνδρομητικό κανάλι, άρα στα @@ μας αφού τουλάχιστον εγώ αρνούμαι να πληρώσω) και να πληρώνεται περισσότερο από όλους τους "επιστήμονες" άθλητικογράφους μαζί. Θυμηθείτε τι σόου έδωσε στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας ως καλεσμένος του Ιωάννου. Δεν έμεινε άντερο. Τουλάχιστον στο ΝΒΑ κάτι τέτοιο θα γινόταν. Στην Ελλάδα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον κάθε μην-το-πω που δεν μπορεί να αρθρώσει 2 λέξεις συνεχόμενες, να είναι μόνιμος σχολιαστής σε εκπομπές ή αγώνες και να θεωρούμε τον... Λιμνιάτη πρωτομάστορα του είδους. Από την άλλη κι αυτός ο Στιβ δεν λέει να παρατήσει το προπονητιλίκι και να ασχοληθεί με αλλότρια. 1
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Καλα την πλάκα του κανει ο Στηβαρας και σαν προπονητης, ειναι μεσα στο χώρο, δεν πολυζοριζεται για το αποτελεσμα (θελει να νικάει αλλά δεν θα χασει και τον υπνο του), πιστευω ότι αν ειχαμε οπως στο ΝΒΑ μια ομάδα παικτών όπως οι Μπαρκλει, Σμιθ, Σακ, Ουέμπερ να σχολιάζουν τι γίνεται στη λίγκα και τους αγώνες ή οπως λες μονιμος καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή θα είχε μεταφερθεί σε αυτό το χώρο. 1
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 http://www.sport-fm.gr/article/3134593 "Ρεντ Αλμπαρκ" (...και μετά λέμε για "δημοσιογράφους"...) 2
jimmy0077 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Καλα την πλάκα του κανει ο Στηβαρας και σαν προπονητης, ειναι μεσα στο χώρο, δεν πολυζοριζεται για το αποτελεσμα (θελει να νικάει αλλά δεν θα χασει και τον υπνο του), πιστευω ότι αν ειχαμε οπως στο ΝΒΑ μια ομάδα παικτών όπως οι Μπαρκλει, Σμιθ, Σακ, Ουέμπερ να σχολιάζουν τι γίνεται στη λίγκα και τους αγώνες ή οπως λες μονιμος καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή θα είχε μεταφερθεί σε αυτό το χώρο. Εγώ θα διαφωνήσω σε αυτό. Οι πρώην παίκτες που έχουν για σχολιαστές κυρίως στο ΤΝΤ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Λένε συνεχώς απίστευτες μπούρδες, ειδικά ο Reggie και ο Barkley "Ρεντ Αλμπαρκ" (...και μετά λέμε για "δημοσιογράφους"...) Oύτε τον Auerbach δεν ξέρουν και υποτίθεται ασχολούνται και με το ΝΒΑ πολλά χρόνια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα