Προς το περιεχόμενο

NBA Topic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, κάθομαι τώρα και μετράω τη δική μου και όντως είναι κάπου 18-19 εκατοστά. Τα 30 είναι σχεδόν διπλάσια, το βλέπω στη μεζούρα και δεν το πιστεύω. Ο τύπος πρέπει να κρατάει όχι μπάλα του μπάσκετ αλλά ολόκληρο καρπούζι με το ένα χέρι.

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε, κάθομαι τώρα και μετράω τη δική μου και όντως είναι κάπου 18-19 εκατοστά. Τα 30 είναι σχεδόν διπλάσια, το βλέπω στη μεζούρα και δεν το πιστεύω.

....ελάτε, παραδεχτείτε το. Στα τέτχια μας η παλάμη του. Η παλαμάρη του είναι που ζηλεύουμε.

• Like 1
Δημοσ.

....ελάτε, παραδεχτείτε το. Στα τέτχια μας η παλάμη του. Η παλαμάρη του είναι που ζηλεύουμε.

Εγώ να πω την αμαρτία μου, την παλάμη του ζηλεύω. Μια τέτοια χρειάζομαι για να χωράει καλά το παλαμάρι μου. :-D

• Like 4
Δημοσ.

Η παλάμη του είναι 30,4 εκατοστά λέει. Κοιτάξτε την παλάμη σας και σκεφτείτε πόσα είναι τα 30 εκατοστά!

Τόσα! 27c3fdb0-95d7-11e3-b527-97455368d5f8_Mas

Δημοσ.

Εγώ να πω την αμαρτία μου, την παλάμη του ζηλεύω. Μια τέτοια χρειάζομαι για να χωράει καλά το παλαμάρι μου. :-D

APOXI.jpg

:P (ε μα)

...εγώ πάλι,

το τσουτσούνι μου κοιτάζω και θυμώνω /

μια εφτάμιση*  ΓΑΜΑΧΑ  ζαχαρώνω...

* ιντσών

Δημοσ.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει την κατακορυφη ανοδο του Γιαννη τις τελευταιες αγωνιστικες?Αλλαξε κατι ο Κιντ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου εξηγησει την κατακορυφη ανοδο του Γιαννη τις τελευταιες αγωνιστικες?Αλλαξε κατι ο Κιντ?

Ναι, έλειψε από τους πάγκους λίγες μέρες και ο βοηθός (Joe Prunty) άλλαξε θέση και ρόλο στο Γιάννη. Εφόσον τα αποτελέσματα ήταν τόσο θετικά, όταν γύρισε ο Κιντ συνέχισε την ίδια διαχείριση. Φυσικά εξίσου συνέβαλε και ο τραυματισμός του -σαπακίου- MCW, αφού βρέθηκε επιτέλους ένας άνθρωπος να μπορεί να "τρέχει" το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας χωρίς να έχει 12-5-5 με 30% σουτ και 4 λάθη.

ps: υπό τον Prunty η ομάδα είχε 8-7... καιρός να αναβαθμίσουν τον Κιντ σε GM, στέλεχος, τεχνικό διευθυντή, δήμαρχο, υφυπουργό, γιατί καθώς φαίνεται σαν προπονητής έχει θέμα.

pps: δεν θα σταθώ τόσο στο 28-11-14 (συν 4κλ, 2κ), όσο στο 12-8-9 που είχε στο ημίχρονο αλλά και στο γεγονός ότι πρακτικά πήρε το παιχνίδι πάνω του στο τέλος και καθάρισε τους Nets.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
Δημοσ.

Κοιτάξτε με τι ευκολία κάνει ό,τι κάνει ο τύπος, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα:

Δημοσ.

Κάπου εδω οφείλω να το αναδημοσιευσω μιας και περασε ενας χρονος από το πιο ασχετο "δημοσιογραφικό" ποστ όλων των εποχων από εναν απο τους χειρότερους αθλητικογράφους όλων των εποχων. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/706506/o-antetokoynmpo-stin-eyroligka-tha-itan-enas-apo-toys-polloys

• Like 6
Δημοσ.

πωπω τι αθλιο ποστ.. πραγματικα πρεπει ο γιανναρος να του το τριψει στη μουρη τωρα.

και πραγματικα σκεφτομαι τι πλακα εκανε η εθνικη ΗΠΑ στο προηγουμενο μουντομπασκετ εχοντας 2-3 all star μονο ξερω γω.. με παιχτες τυπου Drummond, Plumlee, Gay, Farried (τότε)..

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερουν απο συστηματα οι προπονητες ρε.. Ποιος Jackson, ποιος Pop, ποιος Kerr, ποιος Doc.. γατακια ολοι τους!!

Δημοσ.

Ρε παιδια το NBA ειναι αλλου.. τι να λεμε τωρα.

Ο Γιάννης θα φτάσει πολύ ψηλα!!

Οταν θα βελτιώσει το σουτ, θα κάνει απίστευτα πραγματα.

Το παλικάρι εχει μυαλό και τσαγανό, εκτος απο τα αλλα που ξέρουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...