washcloud Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Είναι all star παίκτης, και θα ξεπεράσει τον Μάτζικ. ...ωπ, μπλάσφεμη. Βασικά, αυτό που βλέπω εγώ, είναι ότι ο Γιάννης έχει πάνω απ' όλα σωματικά προσόντα, διάθεση να εξελιχθεί, διάθεση να πετύχει και πιθανώς και "ταλέντο". Από εκεί και πέρα όμως, χρειάζεται κάτι παραπάνω, που μέχρι στιγμής δεν το έχω δει - και γενικά είναι να το έχει κανείς από γεννησιμιού αυτό : το φήλινγκ του μάδερφάκερ. Ότι ήρθα να σας απαφτώσω (με το παιχνίδι μου). Την αίσθηση ότι δεν παίζει απλά καλά το παιχνίδι, αλλά ότι ΕΙΝΑΙ το παιχνίδι. Μέχρι στιγμής μάλιστα, μου φαίνεται να "παιδοφέρνει". Ενώ οι πραγματικοί σουπερστάρηδες είχαν πάντα κάτι "αντρίκιο" στην προσωπικότητα και το παιχνίδι τους. Σίγουρα μεγάλο μείον είναι που δεν μεγάλωσε στην Αμερική αλλά στα Πατήσια. Ούτε τα σχετικά πλέη-γκράουντς έζησε, ούτε σχετικό χάη-σκουλ, ούτε καν κολλέγιον...(Από την άλλη αυτό είναι "παράσημο" γι' αυτόν, για το σημερινό του στάτους) Άλλοι όμως, τα ζήσανε. Δεν ξέρω, αλλά μέχρι τη στιγμή που ίσως φτάσει επίπεδο να παίζει και να θεωρεί (με αντίκρυσμα κι όχι ψωνισμένα) ότι "κάνει στους άλλους πλάκα", δεν τον βλέπω να...ξεπερνά Μάτζικ. Προ διετίας κι εγώ έλεγα "ίσως να τον φτάσει, αν μπαίνει γκαρντ", και συνεχίζω να το πιστεύω, αλλά για να τον ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ, δεν το πιστεύω. Μακάρι να με διαψεύσει βέβαια. *...το σίγουρο είναι ότι θα ΚΑΝΕΙ καριεράρα (χτύπα ξύλο μόνο για τραυματισμούς). Κι αυτό βέβαια, είναι από μόνο του, μεγάλο πράγμα ήδη.
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μια τραγωδία το πρώτο ημίχρονο. Για να δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο.
Rabican Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ωραιο ματσακι ηταν.. αναμενομενα καλο! τον παιξανε καλα τον στεφ... κι οι γουοριορς ενα αμυντικο ριμπαουντ ρεεεε
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Πριν λίγες μέρες, βάλανε 70+ σε ένα ημίχρονο (για πολλοστή φορά φέτος) και σήμερα έμειναν στους 79 σε όλο το ματς.Υπερβολικά άστοχοι ή εκπληκτική η άμυνα των Spurs;;Μάλλον και τα δύο...
Chrisxxx Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αν ακουσα καλα στη μετάδοση οι Σπερς αμυνονται καλύτερα απο καθε αλλη ομαδα στο τρίποντο. Παντως μεχρι το 20' που ειδα γιατι μετα αποκοιμηθηκα οι Σπερς προσπάθησαν και πατησαν πολυ ωρα στη ρακετα εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ψηλών των Warriors.
gas83 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αν ακουσα καλα στη μετάδοση οι Σπερς αμυνονται καλύτερα απο καθε αλλη ομαδα στο τρίποντο. Παντως μεχρι το 20' που ειδα γιατι μετα αποκοιμηθηκα οι Σπερς προσπάθησαν και πατησαν πολυ ωρα στη ρακετα εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ψηλών των Warriors. ναι γιαυτο αλλωστε ο λεμαρκους ειχε 26 ποντους σε ματς με τοσο χαμηλο σκορ παντως δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να ξαναγινει το 1/12 τριποντα του στεφ που οντως τον μαρκαραν εξαιρετικα μεχρι τωρα και με βαση τα νουμερα εχουν με διαφορα την καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα οι σπερς και εκπληκτικη εδρα αλλα μην ξεχναμε οτι και οι γουοριορς ειναι χωρις ηττα στην εδρα τους και θα εχουν το πλεονεκτημα στα πλειοφς 35-0 οι σπερς και 32-0 οι γουοριορς πραγματικα τρομερες ομαδες
4saken Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Χωρις Μπογκουτ, Ιγκι και Οζιλι.Με τραγικα ποσοστα στα 3ποντα και παρολαυτα εισαι μεσα στο παιχνιδι για 46 λεπτα. Ομαδαρες και οι 2 αλλα νομιζω οι Σπερς δεν θα αντεξουν στα playoff απεναντι τους...
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι στεναχωριέμαι γιατί θέλω να πάρουν πρωτάθλημα και οι δύο ταυτόχρονα. 3
PostHelper Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι ο insomniak το είχα γράψει εδώ, είναι τέτοια τα προσόντα του Γιάννη και η προσήλωση του στο παιχνίδι που το μοναδικό εμπόδιο που μπορεί να έχει είναι κάποιος τραυματισμός. Είναι all star παίκτης, και θα ξεπεράσει τον Μάτζικ. Hey. Relax!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FilipposMD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ωπ ωπ, όχι συγκρίσεις με τον Magic παιδιά. Είναι άδικες για οποιονδήποτε παίκτη. Ο Magic ως rookie, σε μικρότερη ηλικία από το Γιάννη, είχε 21.5 πόντους, 11.2 ριμπάουντ, 8.7 ασσίστ και 2.7 κλεψίματα με 57% στα σουτ σε σειρά τελικών! Και πήρε μόνος του τον τελευταίο τελικό. 2
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ωπ ωπ, όχι συγκρίσεις με τον Magic παιδιά. Είναι άδικες για οποιονδήποτε παίκτη. Αυτό ακριβώς: για οποιονδήποτε παίκτη. Ο Magic πήρε το παρατσούκλι* του σε ηλικία 15 ετών και 3-4 χρόνια αργότερα τον ήξερε ήδη όλη η Αμερική λόγω των κατορθωμάτων του στο κολλέγιο και τον περίφημο τελικό του '79 με τον Bird. Στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ σε ηλικία 20 ετών (και όχι 22 όπως συνηθιζόταν τότε) έκανε μία από τις θρυλικότερες εμφανίσεις όλων των εποχών και απόντος του Τζαμπάρ έπαιξε από point μέχρι center και χάρισε στην ομάδα του το πρωτάθλημα μετά από 8 χρόνια. Ακολούθησε μια ασύλληπτη δεκαετία με 5 δαχτυλίδια, 9 τελικούς, άφθονες διακρίσεις ενώ από πολλούς θεωρείται ο καλύτερος παίκτης ever, καλύτερος και από τον Jordan. Σε μεγάλο βαθμό άλλαξε τον τρόπο που παιζόταν το μπάσκετ, όχι μόνο στη θέση του PG αλλά και συνολικά ως ομαδικό άθλημα. Ο Γιάννης είναι άλλο στιλ παίκτη (αν και υπάρχουν ομοιότητες), έχει εντελώς διαφορετικές καταβολές, πολύ μικρότερη εμπειρία σε τέτοιο επίπεδο και φυσικά είναι μέλος μιας απείρως χειρότερης ομάδας (που στην περίπτωσή του μάλλον του έχει βγει σε καλό μέχρι τώρα). Θυμηθείτε πως πριν 2-3 χρόνια πρωτοπάτησε στο Milwaukee και υπήρχαν πολλοί που έλεγαν πως ο Kidd θα τον στείλει μια σεζόν στο NBDL να ψηθεί γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος. Μιλούσαμε απλώς για έναν παίκτη που όλοι ελπίζαμε ότι μια μέρα θα γίνει all star λόγω των προσόντων και του potential του. Σήμερα πια το ξέρουμε, το βλέπουμε με τα μάτια μας και αυτό είναι τεράστια πρόοδος και ελπίδα για το άμεσο μέλλον. Αλλά μέχρι να πλησιάσει το επίπεδο των Hall of Famers (και δη του Magic) υπάρχει άφθονος δρόμος ακόμα. Μακάρι να τα καταφέρει όμως. Για να έχω να λέω ότι ένα βράδυ του Ιουλίου καθόμουν και έπινα μπύρες στο καφενείο του χωριού, συζητώντας για μπάσκετ με ένα παλικάρι που είχε παίξει αντίπαλος** του Γιάννη όταν ήταν 15-16 χρονών παιδιά, ο ένας στον Δούκα και ο άλλος στο Φιλαθλητικό. Και μου έλεγε πόσο δύσκολο ήταν να τον μαρκάρεις και πόσο φαινόταν από τότε ότι ο τύπος ήταν εντελώς αλλού. * το παρατσούκλι "Magic" ήταν περισσότερο για λαϊκή κατανάλωση βέβαια, αφού εντός της ομάδας όλοι τον φώναζαν "Buck" (ελάφι), λόγω του τρόπου που αμολιόταν στον αιφνιδιασμό. Ε, ο Γιάννης είναι και με τη βούλα το δικό μας "Κατσίκι". ** κατ' αντιδιαστολή, ο διασημότερος αντίπαλος που έχω αντιμετωπίσει εγώ νομίζω ήταν ο Παναγιώτης Μπαρλάς της ΑΕΚ σε ένα σχολικό αγώνα λίγα χρόνια πριν πάρει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων. Δυστυχώς η καριέρα του ήταν μικρότερου βεληνεκούς, αφού δεν κατάφερε ποτέ να κάνει απανωτά τριπλ νταμπλ στο ΝΒΑ... 2
PostHelper Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ευτυχως καποιοι θυμουνται. Δυστυχως ο πολυς κοσμος ΞΕΧΝΑΕΙ και προφανως οι νεοι δεν εχουν κατι να θυμουνται καν, οποτε βλεπουμε καθημερινα τελειως γελοιες συγκρισεις νεων με παλιοτερους παικτες και φυσικα τελειως ατοπα λαθος και ηλιθια συμπερασματα, του τυπου ο Καρυ ειναι καλυτερος απο τον ταδε, ο Γουεστμπρουκ ειναι καλυτερος απο τον δεινα, ο Αντετοκουνμπο μπορει να ξεπερασει τον ταδε(ολα τα ταδε κλπ ειναι για παικτες στο τοπ 20, τοπ 30, πχ και ακομα χειροτερα και στο τοπ 5) κλπ κλπ, ενω ακομα δεν εχουν βγει απο το αυγο τους(κυριολεκτικα και μεταφορικα) και απλως εχουν κανει καποια πολυ καλα εως απιστευτα χρονικα διαστηματα(ετων-μηνων). Ασχετο, αλλά εμενα με στεναχωρει που το ΝΒΑ εχει φθινει τοσο(αλλοι το λενε και προοδο, δεν ξερω τι ειναι το σωστο) ωστε ο Μπογκντανοβιτς να μπορει να σημειωνει 44 ποντους. Σαφως και το επιπεδο των ευρωπαιων και των υπολοιπων μη αμερικανων εχει ανεβει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ σε σχεση με τα 80ς και 90ς ωστε πλεον να μπορουν και αυτοι να πετυχουν καλες επιδοσεις στο ΝΒΑ, αλλά οκ ως ενα σημειο το δεχομαι αυτο ως επιχειρημα. Ολη αυτη η Βαβελ που επικρατει πλεον, εχει αποδυναμωσει το ΝΒΑ(προσωπικη γνωμη παντα φυσικα).
washcloud Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ....και αφού χτυπηθήκαμε όλοι σαν τα χταπόδια, γράψαμε, επιχειρηματολογήσαμε, αναλύσαμε, καταθέσαμε στατιστικά, ανασύραμε βίντεα από την...προηγούμενη χιλιετία, ομολογήσαμε προσωπικά βιώματα - βγαίνει, λέει, ο ΨΙΤ, και διευκρινίζει : "...τον Νίκο Σταυρόπουλο εννοούσα, παιδιά" 2
nzeppos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Χαχαχα, μεγάλος παιχταράς ο Σταυρόπουλος, θα είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερη καριέρα αν στην Ελλάδα δεν του έτρωγε το μεροκάματο ο Κόρφας. Έλληνας ψηλός πόιντ εκείνη την εποχή ήταν σπάνιο φαινόμενο. Και είχε και σουτ, όχι σαν τον Μπακατσιά. Άσχετο μιας και είπαμε για το Σταυρόπουλο, τις προάλλες είδα τον Μπουντούρη σε μια καφετέρια στο Μαρούσι (δεύτερη φορά), πως έχει γίνει έτσι ο τύπος; Έχει τουμπανιάσει και πρηστεί απίστευτα (όχι με την καλή έννοια). Στο ίδιο μαγαζί είχα πετύχει και τον Μπάνε κάποτε, το μεσημέρι έπινε καφέ και 3 ώρες μετά έδινε συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη. Ζωάρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα